Jak efektivne a rychle prebalit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
1.10.10 13:39

Jak efektivne a rychle prebalit?

Moje mile holky, uz jsem psala, ze mi miminko hodne place. Kdyz zacnu prebalovat, tak nekdy uplne sili, nekdy je celkem v poho, ale place vzdycky a celou dobu. Mate nejake metody, jak rychle a efektivne prebalit? Vzdycky cekam, nez mu uschne zadecek a to chvilku trva, i kdyz ho clovek osusi plenkou. Pouzivate krem vzdycky? I kdyz treba nema zadnou vyrazku? Nechavate ho obcas bez plenky? Pouzivam jednorazovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
1.10.10 13:48

to casem prejde, malinkati neradi nahatost, u nas fungovalo prikryt dite plenou,meli pocit, ze jsou nenahati

mazu jen kdyz to vypada, ze by se mohli oprudit
prebaluju rychle, rpotoze uz ceka na prebaleni dalsi a smrad se siri
bez pleny jen v horku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
1.10.10 13:49

Ahoj, bez plenky nechávám malou chvilku jen po koupání, protože přebalování je složitější den ze dne. Přebaluju jí na posteli, takže rajtuje jako divá a nechce si mi lehnout. Tak jí pak chytim a násilim musim držet, abych vůbec přebalila a u toho taky hejká. Ale abych se kvůli jejímu řevu stala mistryní světa v přebalování, tak to teda ne. Prostě musí počkat a ať si řve jak chce. Rybilku používám jen po pokajdění, jinak ne. A nechápu, proč čekáš, až uschne zadeček. Tak ho otři vlhkým ubrouskem a pak suchou plenou a hotovo ne? A používám taky jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 13:50
tara2010 píše:
Moje mile holky, uz jsem psala, ze mi miminko hodne place. Kdyz zacnu prebalovat, tak nekdy uplne sili, nekdy je celkem v poho, ale place vzdycky a celou dobu. Mate nejake metody, jak rychle a efektivne prebalit? Vzdycky cekam, nez mu uschne zadecek a to chvilku trva, i kdyz ho clovek osusi plenkou. Pouzivate krem vzdycky? I kdyz treba nema zadnou vyrazku? Nechavate ho obcas bez plenky? Pouzivam jednorazovky…

Ahoj,já mažu zadeček pokaždém umytí,když se pokadí.Mokrý zadeček otřu papírovým ubrouskem,a pak mažu.Zkus dát něco mimi do ruky,nebo mu zpívat,pokud je menší.Bez plenky ho nenechávám,mám zničený koberec v ložnici :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
1.10.10 14:00

Nevím, jak velké máš mimčo…naše Lucinka byla taková hodně fyzicky pohodlná (tj. pozdě se začala otáčet atd) a bylo léto, tak jsem ji tak kolem těch 3-4 měsíců nechávala bez plínky na jednorázové přebalovací podložce. Jinak jsem jen rychle otřela, namazala a dala novou plínku. Na opruzeniny netrápíme, takže jsem pak začala mazat jen občas a teď jen když je třeba, což je tak jednou týdně, možná ani ne :think: teď ji nechám třeba chvilku proběhnout po bytě bez plínky (třeba před koupáním nebo po), ale pár nehod už bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
1.10.10 14:00

taro zase já :mrgreen: . Fakt máme asi hodně podobný děti. Přebalování byl horor. Vždycky jsem to odkládala a odkládala :oops: . Podělaná plína jí nevadila, ale jak jsem ji rozbalila, řev řev řev. Spravilo se to časem samo, nic moc nám na to nepomáhalo. Prostě jsem vždycky co nejrychlej přebalila. Mazala jsem, jen když byl náznak opruzení - naštěstí na to Markétka moc netrpěla…
Je to moc vyčerpávající, slyšet stále svoje dítě plakat (mírný výraz, že :-) ?). Ale ono to jednou přejde, postupně. Z Markétky je teď spokojený dítě, je usměvavá, úžasná, šikovná… Jen to chce všechno čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
1.10.10 14:01

Tak to ja mam malou velkou,nechce lezet na zadech,ale vzdycky to byl boj,nevydrzi v klidu,kope nozickama…je to fuska pokazde

• Citovat
  • Upravit
30420
1.10.10 14:09

:lol: jak koukám, tak s tím asi hodně maminek bojuje, naše malá má 8 měsíců a přebalit ji je někdy pořádný boj, ale pomáhá nám, když ji dám do ruky mob a zapnu vyzvánění s vibrací :mrgreen: a pak hooonem rychle přebaluju a zatím, klepu, to pomáhá. Krémik mažu vždycky po kakání, když je přes den jen počůraná tak ne, ale po koupání a ráno taky dávám pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
1.10.10 14:13

Ja musim krem pokazde,ale mala ma moc citlivou pokozku.

• Citovat
  • Upravit
9099
1.10.10 22:40

Když je pokaděná umyju,utřu,mažu a dám plenu-nečekám než uschne zadeček,suchej je po utření.
Když je počůraná tak buď utřu ubrouskama,nebo ničím,někdy jdu opláchnout,ale to jen když je počůraná hodně.Po čůrání nemažu.Bez plenky jsem nechávala jen když byla opruzená.
Jasně je to občas boj teď už větší protože se umí přetočit,posadit,víc „bojovat“,ale dám jí do ruky krém,dudel hlavně něco čím ji na tu minutku zabavím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.10.10 16:58

Lenule, mame vazne moc podobne deti :-) . Ten rev je fakt vycerpavajici. Nekhorsi je ten pocit, ze cokoli udelas, tak na tom placi jeste prida… a to se snazim uklidnovat, jak se da.

leňula2 píše:
taro zase já :mrgreen: . Fakt máme asi hodně podobný děti. Přebalování byl horor. Vždycky jsem to odkládala a odkládala :oops: . Podělaná plína jí nevadila, ale jak jsem ji rozbalila, řev řev řev. Spravilo se to časem samo, nic moc nám na to nepomáhalo. Prostě jsem vždycky co nejrychlej přebalila. Mazala jsem, jen když byl náznak opruzení - naštěstí na to Markétka moc netrpěla…
Je to moc vyčerpávající, slyšet stále svoje dítě plakat (mírný výraz, že :-) ?). Ale ono to jednou přejde, postupně. Z Markétky je teď spokojený dítě, je usměvavá, úžasná, šikovná… Jen to chce všechno čas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí