Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@helenkka píše:
Mám pocit, že se říkalo něco o citrónové šťávě
Taky si myslím. ![]()
@lovesmile píše:
Taky si myslím.
přesně tak, vymačkat každý den celý citron a pokračovat do kdy chceš abys neměla mS, PS:citronem se MS zpozdí asi tak o 7 dní
@tumpach píše:
přesně tak, vymačkat každý den celý citron a pokračovat do kdy chceš abys neměla mS, PS:citronem se MS zpozdí asi tak o 7 dní
Jooo, ale taky ho musí zakladatelka vypít. To ji nepomůže, že ho jen vymačká a zatím to tu nikdo nezmínil.
![]()
@tumpach píše:
Kontryhelový čaj mi ms posunul o dva týdny. Jinak si myslím že stačí vsugerovat si těhotenství - to by mělo být tak na ty dva dny. ![]()
Mě citronová štáva zabírá na 100 %
. jen si teda vzpomenout aspon 2-3 dny před očekávanou MS. Piju ráno z jednoho citronu, večer z jednoho citronu…
@Lynette píše:
Kontryhelový čaj mi ms posunul o dva týdny. Jinak si myslím že stačí vsugerovat si těhotenství - to by mělo být tak na ty dva dny.
Na mě to nikdy nefungovalo, ale tak zas za zkoušku člověk nic nedá, proč ne, jen se na to zcela nespoléhat. Zato mi ji spolehlivě přibližovala dovolená nebo výrazná změna režimu - měla-li MS dorazit dva dny po návratu, suverénně chodila v půlce dovolené ![]()
Koukám jak jsou zatím všichni taktní a neptají se, proč to zakladatelka tak nutně potřebuje. I když teda přiznávám, taky by mě to zajímalo?
![]()
Radši anonymně… ![]()
Citronovou, pomerančovou, či jinou citrusovou šťávu vypít.
Nejlépe je aspoň týden před očekávanou MS.
A jinak mě pomáhalo i kiwi.
Buď jsem vypila každý den aspoň 3 skleničky šťávy- neředěné nebo jsem snědla 4-6 kiwi.
Ahoj, holky moc potřebuju Vaše rady…potřebuji o den či dva posunout menstruaci, je to dost nutné, nemáte někdo dobrou radu???děkuju moc…