Jak odejít od manžela, který dokáže uhodit

Anonymní
21.1.13 18:54

jak odejit od manzela, ktery dokaze uhodit

Potrebuju poradit.. mam malou dceru s manzelem nam to nejak neklape..uz dokaze i za strizliva na me vztahnout ruku, bojim se co bude dal :roll: :,( ale zaroven se bojim toho ak bych to zvladla sama s malickou :( On z bytu neodejde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
21.1.13 18:59

Jak odejít? hlavně rychle!!! uvědom si že jednou může vztáhnout ruku i na dceru. můžeš jít do azylového domu než se vše vyřeší. můj otec matku bil i před námi a mám z toho velké trauma. nedopusť aby ho měla i tvoje holčička!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem

Jak snadno- přestat se bát.. srovnat si v hlavě, že nikdo nemá právo Tě bít a pak to půjde..dřív ne.

• Citovat
  • Upravit
31594

Co rodiče, pomohli by? Nejsnažší je asi si sbalit to nejnutnější a vypadnout k příbuzným :|
Je mi to líto, chápu, že rozhoupat se je strašně těžké, vidina toho mezidobí, než to bude celé vyřešené - ale čím dřív to uděláš, tím dřív to bude za tebou. Co zkusit nějakou linku pro oběti domácího násilí? Tam určitě budou vědět, na co máš nárok, co v takové situaci je důležité atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
21.1.13 19:00

Byt je čí? máš s dcerkou kam jít? co rodiče, prarodiče, kamarádka? musí to být těžké, ale s takovým chlapem to nikdy lepší nebude, když jednou vztáhne ruku, udělá to i podruhé a pak čím dál častěji :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
21.1.13 19:02

Čí je byt? máš peníze? máš doklady? máte tam trvalé bydliště? máte hypotéku, půjčky… jsi na rodičáku? máš zázemí v rodině? pomůže ti případně někdo? uhodil tě tak, žes musela vyhledat lékařskou pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 19:04

Byt je napsany na me- je to mestsky byt- ale tim, ze jsme manzele je pry ted obou - to mi rekla na bytaku… rodice- s matkou nevychazim vubec bohuzel a tatka- neni zrovna asi ten, komu bych toto chtela rict :( Bojim se jak to zvladnout financne :( Je mi z toho hrozne- a prave proto, ze nechci aby toto dcera nekdy zazila- dnes uz to i videla :( tak musim neco udelat. Je este malinka- 10 mesicu. :(

• Citovat
  • Upravit
11117
21.1.13 19:07

Odejdi rychle, ale ne zbrkle. Predem si zjisti na co mas narok (jak nekdo pise, nejlip na lince pro obeti nasili nebo v nejakem centru pro zeny), vse si rozmysli - jake mas finance u sebe, kolik muzes odkud vybrat (bacha se spolecnyma financema), jak dlouho s tim vyzijes, kam muzes jit, kde muzes byt docasne (kamaradka, pribuzni), kam by si mohla jit bydlet casem.
Pokud budes odchazet „tajne“ nezapomen si vzit vsechno, co je tvoje a ma hodnotu - treba zlate sperky.
Nejlip ti poradi profik, idealne pravnik. Ono totiz neni tak jednoduche odejit s ditetem, na ktere podle prava mate samozrejme narok oba, pokud soud nerozhodne jinak.
K rozvodu taky neni spatne mit dukaz o tom, ze ti bil - bud z policie, od lekare, nebo aspon od svedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.1.13 19:07
@Anonymní píše:
Byt je napsany na me- je to mestsky byt- ale tim, ze jsme manzele je pry ted obou - to mi rekla na bytaku… rodice- s matkou nevychazim vubec bohuzel a tatka- neni zrovna asi ten, komu bych toto chtela rict :( Bojim se jak to zvladnout financne :( Je mi z toho hrozne- a prave proto, ze nechci aby toto dcera nekdy zazila- dnes uz to i videla :( tak musim neco udelat. Je este malinka- 10 mesicu. :(

Aspoň ty rodiče zkus. Nemusíš se stydět! Ty jsi nic špatného neudělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.1.13 19:08

Bez co nejrychleji pryc..pockala bych, az nebude doma, sbalila co potrebuji a vypadla.
azylovy dum je pro tebe reseni..rodice jak je videt tak ne, co kamaradky? Ale pozor, aby tam az tebou manzel neprisel a nezbil i nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 19:09

Mame tady trvale bydliste vsichni, penize nejake ted mam, ale co potom, jsem na rodicakum, prijem mam 7100kc. Mame pujcku- ktera je psana na nej. Abych to uvedla na pravou miru - mel problem s pitim- neumi si dat sklenicku a skoncit- pije do te doby nez je na mol a agresivni - pak vyhrozuje, nadava, ponizuje a dokaze uhodit- nebo lamat ruku… dneska ale jsem se pohadali a on me chytil za vlasystahl hlavu a dal mi celo :( pak takove hazeni na stenu- to uz jsem mu tu facku ale vratila :( pak odesel do prace a ja si uvedomila, ze toto dal nejde :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.13 19:12

Uteč holka zavčasu!!! Ať o tobě za nějakou dobu není reportáž… „další oběť domácího násilí“
Taky jsem si to zažila a věř, jen se to bude zhoršovat. UTÍKEJ!!!
Hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11117
21.1.13 19:15
@Anonymní píše:
Mame tady trvale bydliste vsichni, penize nejake ted mam, ale co potom, jsem na rodicakum, prijem mam 7100kc. Mame pujcku- ktera je psana na nej. Abych to uvedla na pravou miru - mel problem s pitim- neumi si dat sklenicku a skoncit- pije do te doby nez je na mol a agresivni - pak vyhrozuje, nadava, ponizuje a dokaze uhodit- nebo lamat ruku… dneska ale jsem se pohadali a on me chytil za vlasystahl hlavu a dal mi celo :( pak takove hazeni na stenu- to uz jsem mu tu facku ale vratila :( pak odesel do prace a ja si uvedomila, ze toto dal nejde :(

tak to uz na zapis na policii je, takze to proste nahlas. U rozvodu ti to pomuze.
Dneska uz (aspon tomu pevne verim) nejsou policajti k temhle vecem lhostejni. Obzvlast, kdyz mas doma male miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.1.13 19:20

Ježiši… 8o Jdi a rychle, protože by se ti mohlo stát, že neodejdeš po svých :( Kdekoliv půjdeš, horší to být asi ani nemůže… Obrátila bych se na nějakou kamarádku a tam si promyslela co a jak dál. Azylový dům je taky řešení. Nezapomeň vše důležité, ale hlavně peníze, doklady, léky.

Ukrajince na něj poslat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
21.1.13 19:21

Zmrd! rychle uteč.. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie