Lhali byste manželovi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.13 17:38

lhali byste manželovi?

Ahoj holky, jistě to spousta z vás bude znát, stereotyp v manželství… S manželem jsme spolu přes 3 roky, počáteční zamilovanost je bohužel pryč a mě to chybí… Jde mi ale o jinou věc, o bývalého přítele… Byli jsme kamarádi, poté jsme to dali do kupy, po pár letech mě nechal kvůli jiné ženě. Dlouho jsme se neviděli, ale teď jsme se potkali na narozeninách jednoho kamaráda a vypadá to, že to celkem zase klape-kamarádsky… Otázkou je, jestli mám lhát manželovi, když bychom s ex někam vyrazili, třeba i ve skupině ostatních lidí, myslím, že by s tím určitě nesouhlasil, ale mě to prostě baví, pořád je tam něco, něco co mě baví, možná i nějaké jiskření… Manžela bych nikdy nepodvedla, ale nevím zda mu lhát, že jdu jinam.. Je to prostě dobrodružství, které mě láká a hlavně to dělá dobře i mému egu. Udělali byste to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
20.1.13 17:42

Nelhala bych, za prvé bych se mu nedokázala podívat do očí, za druhé, kdyby to prasklo, byl by z toho pěkný malér a za třetí svému partnerovi nedělám to, co by se mi nelíbilo, kdyby dělal on mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.1.13 17:42

Neudělala bych to. Manžel se to může dozvědět a i kdyby jste spolu nic neměli, pochybuju, že by ti muž věřil. Přišla bys tím o jeho důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.1.13 17:43

Manželovi bych to nezatajovala, nelhala bych. Pro mě je důležitá v manželství právě důvěra :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 17:43

Ahoj, chápu, že to dělá dobře tvému egu, ale manželovi bych raději nelhala, většinou se vždy najde nějak „dobrá duše“, která mu vše řekne a na bývalého přítele bych se vykašlala, když už tě jednou nechal kvůli jiné, raději bych si našla jiný objekt.

• Citovat
  • Upravit
2752
20.1.13 17:44

Tak my jsme spolu letos 14 let od chození z toho 7 let manželé a vždycky si říkáme všechno i že jsem šla s bývalým na zábavu jako kamarádka / ještě než jsme měli malýho / naštěstí mě můj bývalej vůbec nepřitahuje ale taky jsme byly kamarádi, pak jsme spolu chodili a nyní jsme zase jenom kamarádi. Nikdy bych nic nezatajila protože vždycky se najde nějaký dobrák a upravý si verzi podle svého a je z toho ještě větší zle. Takže manžel mi hned po příjezdu nahlásil, že byl po práci / pracuje týden mimo domov / s chlapama v hospodě nahoře bez a samozřejmě se mi to donesla 14 dní nato :P. Takže si opravdu nic netajíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
20.1.13 17:45

Ahoj
Nedělala bych to. Jak by bylo Tobě, kdyby jsi se dozvěděla, že tvůj manžel byl někde s jeho sx :think: určitě by jsi s toho nadšená nebyla a důvěra by byla pryč.
Sice nikde není psáno že to musí prasknout, ale znáš to, náhoda je blbec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
20.1.13 17:45

Taky bych nelhala, manzel mi taky nikdy nelze ac se jedna o cokoli i kdyz vi ze me tim nastve - jede za exmanzelkou, jeho kolegyne jela s nim a jeho kamarady na hory - ale radsi mi to rekne nez abych se to dozvedela, protoze vi ze to uz by neokecal.
Taky manzel vi ze chodim do jedny kavarny kvuli jednomu cisnikovi, ale znam.ho.dyl nez manzela a jsme kamaradi, takze to bere.

• Citovat
  • Upravit
202
20.1.13 17:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.13 17:49

No a jak by se ti libilo, kdyby manzel chodil parit se svou byvalou?

kazdopadne bych nelhala, pak to praskne a budes mit co vysvetlovat

a to nikdy bych nepodvedla - existuje rceni „nikdy nerikej nikdy“… ;)

• Citovat
  • Upravit
12743
20.1.13 17:56

Nelhala bych a ani bych s ex nikam nešla. já bych taky nechtěla aby on chodil se svojí ex byť ve skupině jiných lidí, proto bych to neudělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
20.1.13 18:04

Tak si vezmi, že by tohle udělal on tobě.
Líbilo by se ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
20.1.13 18:06

Taky bych nelhalala, a vlastně, ikdyž jsem šla, tak to věděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
20.1.13 18:10

No já bych se zeptala, jestli, kdyby to samé on dělal tobě, jak by ses cítila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 18:15

No já jednou jela za jedním klukem na celé odpoledne. Příteli se to nelíbilo ani trochu, když jsem mu to řekla, ale já si to nenechala vymluvit a prostě jsem jela. Bylo to velmi přínosné. Přítel se obával, že tam po mně bude dotyčný vyjíždět, že se mnou bude flirtovat. No nemýlil se, ale díky tomu jsem si uvědomila, že dotyčný je blbec a že nesahá tomu mému co je doma ani po kotníky. Neproběhla ani letmá pusa na tvář, stačilo si s ním povídat jedno odpoledne abych pochopila, že to není nic pro mě. Když jsem přišla domů, vše jsem příteli vylíčila a byla jsem ráda že ho mám. Takže pro mě z této zkušenosti plyne to, že až zase někdy nastane podobná situace a já budu mít nutkání trávit čas s jiným kvůli lichotivému flirtování a jiskření, tak si dám pár facek, uvědomím si jak hloupá a nevděčná jsem a půjdu radši umýt nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí