Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, nemůžu spát. pobrečela jsem si ale moc to nezabralo.jsem s přítelem rok, bydlíme spolu, je nám 23 a 24.Já jsem bohužel nezaměstnaná ale aktivně hledám práci a starám se o domácnost(velký dům, děti zatím nemáme) on pracuje. Máme se rádi, říká že mě miluje, občas mi něco koupí. k vánocům jsem dostala zlaté naušnice ikdyž moc peněz nemáme. Problém je jedině v mé a jeho potřebě sexu. já bych chtěla denně, on ne. Přitulím se k němu, začnu ho hladit, kolikrát mě odstčí. už kolikrát se i stalo že jsem ho orálně uspokojila, a když jsem chtěla pokračovat sexem, otočil se zádama že je unavenej a spal. já pak můžu být jedině uražená, nebo si poplakat. vůbec ho nenapadlo že já chci taky, že jsem vzrušená. je mi z toho až k pláči, jelikož já mám sex opravdu ráda, je ho málo a když už chce, hlavně chce on orálek a pak je unavenej a už nemůže. brečela bych ještě ted.jsem rozhodlá že ráno mu to řeknu ted spí a možná se rozejdeme. já bych brečela, miluju ho, co vy na to?
Ahoj, já bych si s ním o tom rozumné promluvila, nemusí to být důvod k rozchodu. Řekni mu co citis a co ti vadí a co se ti naopak líbí a dohodnete si nějaký kompromis…to jak popisujes vaší situaci mi přijde jako že je trochu sobec v sexu…a nech se někdy dobivat od něj, pokud mu pořád davas najevo že chceš, třeba pak nemá takovou touhu…držím palecky…
@Karenka píše:
Ahoj, já bych si s ním o tom rozumné promluvila, nemusí to být důvod k rozchodu. Řekni mu co citis a co ti vadí a co se ti naopak líbí a dohodnete si nějaký kompromis…to jak popisujes vaší situaci mi přijde jako že je trochu sobec v sexu…a nech se někdy dobivat od něj, pokud mu pořád davas najevo že chceš, třeba pak nemá takovou touhu…držím palecky…
taky mě to napadlo že když jsem tak k mání tak asi nemá zájem, ale dneska mě to naštvalo, já jsem jemu vyhověla, přitom začal sám, ale on mě pěkně odbyl a že je unavenej, věřím mu to, ale taky mi přijde jako sobec.ono se to hezky říká že se mám nechat dobývat, ale já to dlouho nevydržím, přitahuje mě, mám potřebu se mazlit. strašně moc mě to trápí, vážně, miluju ho ale přece to tak nejde. takže myslíš že mám zkusit ho nechat být a on začne? no kéž by, ale nevím, aby jsme pak neměli sex 2krát za rok.taky sleduju že mě vůbec nedobývá. Sex s ním je dobrej, i mě vzrušuje a nápaditej je taky, ale že by mě hladil, líbal, mazlil-to né. Orální sex už taky dlouho mi nedělal, prostě něco se asi změnilo, už ho asi nepřitahuju, nebo co já vím, musím si s ním nějak promluvit, i když nevím jak.
Já bych taky nejdříve radila, aby jsi mu o svých pocitech řekla a prostě se na to téma pobavili. Třeba si to on ani neuvědomuje, že Tě to trápí. A dej mu chvilku čas, až příjde sám a bude mít potřebu sexu ![]()
Možná, že pes bude zakopanej uplně někde jinde. Třeba ti tím chce dát najevo, že ON chodí do práce a je utahanej… i když ty si aktivně sháníš práci, neznamená, že už nejsi doma třeba dlouho a jeho už situace začíná štvát. Další věc, jak píšeš, že se staráš o domácnost (dům bez dětí), tak to určitě není něco, čím se chlubit… to musí stíhat ženská, která pracuje a stará se třeba i o tři děti.
Jak už tu bylo řečeno - promluvit si
a druhá věc - neuspokojovat ho, dokud se on nepostará o Tebe, prostě nejdřív Ty, pak on ![]()
@Nenulka88 píše:
Možná, že pes bude zakopanej uplně někde jinde. Třeba ti tím chce dát najevo, že ON chodí do práce a je utahanej… i když ty si aktivně sháníš práci, neznamená, že už nejsi doma třeba dlouho a jeho už situace začíná štvát. Další věc, jak píšeš, že se staráš o domácnost (dům bez dětí), tak to určitě není něco, čím se chlubit… to musí stíhat ženská, která pracuje a stará se třeba i o tři děti.
Tak samozrejme nikdo nevi, co se tomu klukovi odehrava v hlave, ale tohle mi prijde docela silene
A hlavne nedospele…jako ze „tresta“ partnerku za to, ze nema praci, nezajmem o sex? ![]()
Vetsinou chlapu takhle slozite nepremysli…mozna je ve stresu z pocitu, ze je jediny zivitel,.ale to bude i v pripade, ze prijdou deti…takze to by nikam nevedlo.
Spis bych tipovala, ze ani netusi, ze neco neni v poradku…takze je nejlepsi si s nim na rovinu promluvit ![]()
Není jednoduché to s tou prací, nemyslete si že se nesnažím a netrápí mě to že si nemůžu nic najít. opravdu se snažím, ale myslím že to s tímto nesouvisí. Já mu asi řeknu že si chci dát pauzu, už jsem se celkem rozhodla. musím si utřídit myšlenky a přijít na to co chci a hlavně co chce on by si měl uvědomit. pro někoho je sex důležitej, pro někoho ano. kolikrát přijde z práce, je tři hodiny na internetu a pak řekne že je unavenej na mě. to potěší. bude se muset nějak zamyslet a nevím jak jinak toho docílit než že si promluvíme a dáme si asi pauzu, nejde mi jak dlouhou, ale asi ji potřebujeme. já prostě potřebuju vědět že mě někdo vedle sebe chce. možná jsem nějaká přecitlivělá poslední dobou ale bolí mě tohle chování ke mě… ![]()
Tak on chodí do práce, je unavený, psychicky i fyzicky, nediv se, že nechce denně a pořád. Ty jsi doma, tak bys mohla pořád, pořád na to myslíš, nic jiného vastně na práci nemáš. = Ted píšu podle vlastní zkušenosti, neber to zle.
Pochop ho a neblázni, důvod k rozchodu tohle rozhodně není.
@rejžička píše:
Tak on chodí do práce, je unavený, psychicky i fyzicky, nediv se, že nechce denně a pořád. Ty jsi doma, tak bys mohla pořád, pořád na to myslíš, nic jiného vastně na práci nemáš. = Ted píšu podle vlastní zkušenosti, neber to zle.
Pochop ho a neblázni, důvod k rozchodu tohle rozhodně není.
promin, ale to že na mě kašle není důvod k rozchodu? jak jsem psala miluju ho, ale sex máme už tak 2 do týdne, ještě k tomu to není sex, ale většinou já ho uspokojím a končíme. otočí se zády
sex nemáme děnně, aby byl na mě unavenej. prostě se mi vůbec nevěnuje. říkám, přijde je tři hodiny na internetu, na to á chut a na mě ne. když mu říkám at to odloží tak že zachvilku a než to odloží, tak bud usnu a nebo jde spát že je unavenej. prominte ale já nemám nárok na nějakou nežnost? a stím živením, brr, dům je můj a bydlíme tady spolu s mojí matkou v patře, která většinu výdajů hradí ona.on sice přispívá, ale není to hlavní živitel, aspon zatím ne.
@beruska9 píše:
Tak samozrejme nikdo nevi, co se tomu klukovi odehrava v hlave, ale tohle mi prijde docela sileneA hlavne nedospele…jako ze „tresta“ partnerku za to, ze nema praci, nezajmem o sex?
Vetsinou chlapu takhle slozite nepremysli…mozna je ve stresu z pocitu, ze je jediny zivitel,.ale to bude i v pripade, ze prijdou deti…takze to by nikam nevedlo.
Spis bych tipovala, ze ani netusi, ze neco neni v poradku…takze je nejlepsi si s nim na rovinu promluvit
Nemyslím na truc, ale prostě je vážně tak utahaný a ještě naštvaný, že ona se „válí“ doma a pak po něm ještě něco chce, že prostě na ní chuť nemá, radši si sedne k PC a pak už zas musí jít spát, protože ráno zas vstává do práce, aby je uživil.
Nedospělé? Ty víš, kolik je zakladatelce? Třeba zrovna mladí jsou…
Protože vůbec pomyšlení nad nějakou pauzou mi přávě přijde nedospělé od zakladatelky. Pokud přijdou děti a on bude po dobu její mateřské a rodičáku „živitel“, nebo spíš ten s větším příjmem, tak je to věc zase uplně jiná a nesrovnatelná.
@pegink pokud ti chybí orální sex z jeho strany, tak až ho bud chtít on, tak si nad něj klekni na čtyři tak, aby ti to zároveň mohl dělat pusou i on ![]()
@pegink nepsala jsem hned páč
Karenka napsala v první větě to co jsem chtěla napsat i já.
Ale teď mi to nedá…
Pauza nic neřeší!
Problém tu bude furt a nejsnažší je si o tom promluvit s partnerem.
My ti tu můžem napsat cokoliv, ale žádná z nás neví co on má v hlavě.
Nedělej unáhlené závěry a promluv si s ním.
Jen tak pro info.:
Je vědecky podložené, že muž po orgasmu je unavený.
Tudíž pokud ty ho uspokojíš
není se čemu divit že „někdy“ už nechce pokračovat
a jediné co chce je spát.
@pegink píše:
promin, ale to že na mě kašle není důvod k rozchodu? jak jsem psala miluju ho, ale sex máme už tak 2 do týdne, ještě k tomu to není sex, ale většinou já ho uspokojím a končíme. otočí se zádysex nemáme děnně, aby byl na mě unavenej. prostě se mi vůbec nevěnuje. říkám, přijde je tři hodiny na internetu, na to á chut a na mě ne. když mu říkám at to odloží tak že zachvilku a než to odloží, tak bud usnu a nebo jde spát že je unavenej. prominte ale já nemám nárok na nějakou nežnost? a stím živením, brr, dům je můj a bydlíme tady spolu s mojí matkou v patře, která většinu výdajů hradí ona.on sice přispívá, ale není to hlavní živitel, aspon zatím ne.
Brrr, většinu výdajů hradí tvoje matka. Můžu se zeptat, kolikpak ti je?