Uspokojím přítele, on mě ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
20.1.13 08:41

Ahoj,
určitě si v první řadě promluvte a uvidíš, co z něho vypadne. Trvá tenhle stav dlouho nebo až poslední dobou? Třeba má starosti v práci, tím ho samozřejmě nechci omlouvat. Někteří chlapi jsou prostě sobci a jaksi je nenapadne, že by se měli taky snažit. Žijí v domnění, že tobě k uspokojení stačí, že jsi mu to hezky udělala pusou. No a příště bych na tvém místě tuhle akci rozhodně nedokončila, pěkně rozdráždit a pak toho nechat se slovy, že teď jsi na řadě ty a ať se panáček taky snaží. Uvidíš, co se bude dít dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
20.1.13 08:43
@MegK píše:
@Nenulka88 věk je napsán hned na začátku prvního příspěvku…

Díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.1.13 08:44

@pegink Já nepsala nic o tom, že tě živí. Jen jsem psala, že bys ho měla pochopit - on chodí do práce. A co o víkendu, je to lepší?
Nicméně mi přijde, že ty už jsi rozhodnutá, že ted neřešíš sex, ale prostě ses rozhodla to zkončit a chceš to od nás odsouhlasit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.1.13 08:47

Obecně vzato, většina chlapů to má tak, že když dospějí k vrcholu, velmi rychle jejich vzrušení opadá a opravdu nejsou schopni pokračovat. Co zkusit spíš změnit techniku: Pořádně ho navnadit, ale „nedokončit“ a nasměrovat ho na sebe. U nás to tak funguje, manželovi vždycky záleží, abych byla spokojená, ale ví, že ve chvíli, kdy on skončí, je pro něj velmi náročné se mi dál věnovat. Takže u nás jsem vždycky „první na řadě“ já. :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.1.13 08:59

No ale mě právě přijde že já nejsem ta první, já začnu a on chce pokračovat a kolikrát když chci sex a pak přestanu, tak mě naznačí že chce ještě a až „dokonce“,pak na mě ale už nestačí. jsem na něj opravdu naštvaná, ani nevím jak se mám k němu chovat, jsem naštvaná, zároven se mi chce ale brečet že mě takhle už poněkolikáté odbyl. poslední dobou to dělá často. ani mě nesvádí, lehne si a „dělej“ když chceš. já už nevím, :,( všichni mě tady odsuzujete, ale já asi nárok na sex nemám. kór si představte jak jsem vzrušená a on se otočí zády. :,( rozejít se nechci, miluju ho moc, ale už nevím jak to řešit a jak mu říct co chci, už jsem mu to naznačovala. jsem podrážděná, na všechno pak vyjíždím, jednám agresivně, prostě už tomu musím dát nějaký řešení jinak jsem hnusná pak i na jiný lidi. všichni mě odsuzujete, ale představte si, jaký to asi je. a stává se tohle u nás bohužel téměř rutinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
20.1.13 09:03

@pegink všichni tě neodsuzujem :hug:
Chce to klid a promluv si s ním.

Navíc když na to máš chuť a on „nemůže“ tak si to můžeš udělat sama, ne?
Třeba když tě uslyší, přidá se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
20.1.13 09:20

Tak tohle zažívají z 80% chlapi spší ne? Promiň, ale neznám takhle náruživou ženu, co by potřebovala denně. Jsi z kraje, kde je o práci nouze? např. SČ kraj a Praha práci má, pokud člověk chce a je schopen se třeba pracovně ponížit svýmu zaměstnání.
Souhlasím s tím, že je to tím, že jsi doma a „nudíš“ se. Jak je práce a děti, tak toho času už moc neni, ale o to je vzácnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
20.1.13 09:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.1.13 09:28
@Nenulka88 píše:
Nemyslím na truc, ale prostě je vážně tak utahaný a ještě naštvaný, že ona se „válí“ doma a pak po něm ještě něco chce, že prostě na ní chuť nemá, radši si sedne k PC a pak už zas musí jít spát, protože ráno zas vstává do práce, aby je uživil.
Nedospělé? Ty víš, kolik je zakladatelce? Třeba zrovna mladí jsou… ;-) Protože vůbec pomyšlení nad nějakou pauzou mi přávě přijde nedospělé od zakladatelky. Pokud přijdou děti a on bude po dobu její mateřské a rodičáku „živitel“, nebo spíš ten s větším příjmem, tak je to věc zase uplně jiná a nesrovnatelná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.1.13 09:31
@pegink píše:
No ale mě právě přijde že já nejsem ta první, já začnu a on chce pokračovat a kolikrát když chci sex a pak přestanu, tak mě naznačí že chce ještě a až „dokonce“,pak na mě ale už nestačí. jsem na něj opravdu naštvaná, ani nevím jak se mám k němu chovat, jsem naštvaná, zároven se mi chce ale brečet že mě takhle už poněkolikáté odbyl. poslední dobou to dělá často. ani mě nesvádí, lehne si a „dělej“ když chceš. já už nevím, :,( všichni mě tady odsuzujete, ale já asi nárok na sex nemám. kór si představte jak jsem vzrušená a on se otočí zády. :,( rozejít se nechci, miluju ho moc, ale už nevím jak to řešit a jak mu říct co chci, už jsem mu to naznačovala. jsem podrážděná, na všechno pak vyjíždím, jednám agresivně, prostě už tomu musím dát nějaký řešení jinak jsem hnusná pak i na jiný lidi. všichni mě odsuzujete, ale představte si, jaký to asi je. a stává se tohle u nás bohužel téměř rutinou.

Tak ho postav a naskoč :think:

Příspěvek upraven 27.01.14 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.13 09:31

@pegink
tak se tolik nesnaž, nech ho vydechnout, je unavený z práce
My když spolu začínali byl sex denně i 2× denně, po těch letech a dětech jsme se dopracovali na 2× někdy 3× týdně a někdy není čas nebo nálada, když jsou děcka nemocné tak se stane, že celý týden nic. Pak manžel má taky období od jara do podzimu má víc chuť, jak třeba v zimě to pozoruji, že je víc unavený a do toho děcka než večer usnou, tak kolikrát zaspíme i chuť :pankac:.

Když ho uspokojuješ, tak to nedělej dokonce, protože většina chlapů se pak unaví a už nechce, málokterý je schopný fungovat znovu a možná kdyby si ho nechala pár dní, tak příjde i sám.
Já třeba na manželovi poznám, že chce sex, když furt kolem mě chodí a jak projde pohladí mě po zadku, nic víc jen projde a zas mě pohladí a tak to dělá dokud nereaguju :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.1.13 09:37

@pegink tak já tě rozhodně neodsuzuju. Jen jsem se ti snažila ze své zkušenosti poradit. Ale pravda je, že toho tvého chlapa neznám, do hlavy mu nevidím, takže netuším, co je příčinou tohohle jeho přístupu k sexu s tebou. Co kdybys zkusila obrácenou taktiku? Neprojevovat zájem, nedávat najevo, že to chceš. Uvolni se někde sama bokem a zkus se tvářit, že sex vůbec nechceš. Jak dlouho se obejde, než vyvine on nějakou iniciativu vůči tobě? Jinak pokud se vám nepodaří sladit se v této oblasti, tak je to skutečný problém a vztah podle mně dříve či později skončí. A nemusí to být ničí chxba. Prostě to tak je, že každý má tu potřebu sexu jinou. A pokud se diamterálně liší, je to většinou pro oba dva utrpení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.1.13 09:47
@Nenulka88 píše:
Nemyslím na truc, ale prostě je vážně tak utahaný a ještě naštvaný, že ona se „válí“ doma a pak po něm ještě něco chce, že prostě na ní chuť nemá, radši si sedne k PC a pak už zas musí jít spát, protože ráno zas vstává do práce, aby je uživil.
Nedospělé? Ty víš, kolik je zakladatelce? Třeba zrovna mladí jsou… ;-) Protože vůbec pomyšlení nad nějakou pauzou mi přávě přijde nedospělé od zakladatelky. Pokud přijdou děti a on bude po dobu její mateřské a rodičáku „živitel“, nebo spíš ten s větším příjmem, tak je to věc zase uplně jiná a nesrovnatelná.

No deti uz to take nejsou, nicmene po docteni dalsich prispevku s tebou dicela souhlasim ;-)
Zase jedna z tech diskusi, ktere nikam nevedou…Zakladatelka se uz rozhodla, protoze ONA prece ma pravo na neznosti bla bla bla…A my ji nechapeme a nechceme ji to odsohlasit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
20.1.13 10:05
@beruska9 píše:
No deti uz to take nejsou, nicmene po docteni dalsich prispevku s tebou dicela souhlasim ;-)
Zase jedna z tech diskusi, ktere nikam nevedou…Zakladatelka se uz rozhodla, protoze ONA prece ma pravo na neznosti bla bla bla…A my ji nechapeme a nechceme ji to odsohlasit ;-)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.1.13 10:41

@pegink nikdo tě neodsuzuje, jen se ti snažíme poradit a myslím, že dost nás se shodlo na stejném řešení. Jako, že ti naznačí, abys ho dodělala do konce, je hezké, ale když nechceš tak nechceš a přece tě nedonutí, ne? Sama víš, jak to dopadne, takže už z toho důvodu bych to neudělala a hezky si naskočila nebo řekla, že teď se bude věnovat on tobě. Je to přece jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí