Sex 2x až 3x týdně - málo?

598
2.10.11 07:21

Sex 2x až 3x týdně - málo?

Ahoj holky, rozmýšlela jsem, jestli anonymně nebo ne, ale tak co.. Včera v noci jsme se s přítelem opět pohádali na téma frekvence sexu. Já mám vždycky za to, že dvakrát až třikrát týdně s malým miminkem je dobrý, ale jemu to nestačí :(..

Nechápe, že především v poslední době jsem fakt mrtvá, protože nejdřív byla malinká nemocná a teďka jí začaly zase pro změnu růst zuby. Prý jsem furt unavená (a já jsem).. Prý s ním nechci spát, před třemi týdny jsme měli takovou hádku v bleděmodrém, ale ještě obohacenou o to, že mě nařkl z toho, že jsem ho zřejmě podvedla (když jsem po půl roce vyrazila s holkama na dámskou jízdu). To mě samozřejmě hrozně urazilo a je pravda, že od té doby teda ten sex je možná horší, protože si na to vždycky vzpomenu, prostě to pro mě není uzavřené.

Nějak mu pořád nedokážu vysvětlit, že v jiných rodinách na to třeba chlapi čekali ještě rok po porodu (a jednoho takového kamaráda má, co mu prý děsně závidí, že jsme měli normálně sex už od šestinedělí) atd.

Jak to máte v tomto ohledu vy?? Já vím, že asi jediné východisko je prostě dělat to s ním každej den, jenže to bych se do toho musela nutit, prostě někdy po tom dni, kdy malá křičela od rána do večera, nemám náladu na nic jiného, než si jít lehnout a spát. Já vím, že on si asi musí připadat trochu „podveden“, páč já na to před a během těhotenství hrozně byla, ale holt se to změnilo (nevím, jestli je to mateřstvím nebo jen únavou) a on není schopen ani ochoten to akceptovat.. :-(

Vím, že je to dlouhý dotaz, jsem ještě plná dojmů z té hádky a v podstatě to nemůžu nikomu moc říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
2.10.11 07:30

Noo po porodu manžel čekal opravdu dlouho. A frekvence byla tak jednou za měsíc.

Jenže ono mnohdy ani ted to není lepší, ale není to chutí, ale časově skloubit manželovu práci, moji a spánjek dětí.
Ale jednou týdně zvládáme určitě.

• Citovat
  • Upravit
9044
2.10.11 07:32

Ahoj,tak me teda prijde sex 2-3× tydne tak akorat :) u nas jsou i chvile,kdy je 2-3× do mesice :D
Pritel ma dost namahavou praci,je tam od rana do vecera a tak je pres to leto dost unavenej,ale v zime ma praci lehci,tak se i ta frekvence zvysi :)
Byt na tvem miste,do sexu bych se nenutila,kdyz se mi nechce,jen kvuli tomu,aby byl pritel spokojeny.
Zkousel se on nekdy treba cely den a celou noc starat o miminko a o domacnost k tomu??
Pak by mozna pochopil,ze jsi fakt unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.10.11 07:34
Pajule22 píše:
Ahoj,tak me teda prijde sex 2-3× tydne tak akorat :) u nas jsou i chvile,kdy je 2-3× do mesice :D
Pritel ma dost namahavou praci,je tam od rana do vecera a tak je pres to leto dost unavenej,ale v zime ma praci lehci,tak se i ta frekvence zvysi :)
Byt na tvem miste,do sexu bych se nenutila,kdyz se mi nechce,jen kvuli tomu,aby byl pritel spokojeny.
Zkousel se on nekdy treba cely den a celou noc starat o miminko a o domacnost k tomu??
Pak by mozna pochopil,ze jsi fakt unavena

Muj se ani nemusí starat o miminko. Jemu stačí vtávat ve 4 do práce a být tam do dvou nebo do večera, když je třeba a pak není schopný ani mluvit, ne tak provozovat sex. Tak mu to vždycky připomínám

• Citovat
  • Upravit
598
2.10.11 07:36

No, celý den nikdy a když to bylo třeba půl dne, tak tady byl bordel jak v tanku, ale já byla zas vděčná, že jsem třeba mohla jít cvičit a zajít si k doktorovi.. A vždycky z toho byl hrooozně unaven, ale je pravda, že jemu to na chuti neubírá opravdu, i kdyby byl vzhůru 30 hodin v kuse, pořád by to chtěl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
2.10.11 07:39

werryjane - no, a že by se o malou staral odpoledne, abyses třeba prospala a byla večer při chuti? Prostě když chce, tak ať pro to něco dělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.10.11 07:42
Tinuvien píše:
werryjane - no, a že by se o malou staral odpoledne, abyses třeba prospala a byla večer při chuti? Prostě když chce, tak ať pro to něco dělá. :nevim:

To bohužel taky není moc reálný, pracuje na směny (teda noční nemají).. a ty ranní má minimálně.. většinou je to tak 13-21 a teďka ještě píše diplomku, kterou už měl napsat minulý rok, tak to bych byla ráda, aby to dokončil, aby konečně měl titul a mohl najít nějakou práci s normální pracovní dobou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.10.11 07:43

2-3× týdně mi přijde akorát… Ve vztahu je to často o kompromisu, takže si nemyslím, že jediné tvoje výhchodisko je dělat to s ním denně. Prostě byste měli najít nějakou frekvenci, která bude jakž takž vyhovovat oběma. Druhá věc: určitě s ním vyřeš tu hádku, nechávat si v sobě staré křivdy intimnímu vztahu neprospěje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.10.11 08:00

2-3 krát týdně je luxusní číslo! :mrgreen:
Pošli chlapce k nám domů, to by koukal…2 krát za měsíc je u nás maximum… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
2.10.11 08:06

werryjane-nevím jestli tě potěším nebo uklidním,ale mám doma to samý.manžel má fyz.namáhavou práci a dojde večer po 14-ti hodinové směně a je schopen.nechápu…my spolu spíme každý druhý den.no nedej bože,abysme vynechali…ale stane se,není mi dobře atd.jako to veme,ale je vidět,že je z toho mrzutej…
ted mám v těhotenství menší problémy,takže jsme to stáhli tak 1 x za 3-4 dny a to je už pro něj málo,ale snaží se to chápat.píšu snaží......
ale jak tu píší holky,že to mají jednou až dvakrát za měsíc.....!!!!!chtěla bych to jednou zažít..... :mrgreen:

ale to si nevybereš,spousta jiných holek ti řekne,že ti vlastně závidí.ale nemít sex skoro vůbec a mít ho skoro pořád jsou dva extrémy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.10.11 08:07
werryjane píše:
Ahoj holky, rozmýšlela jsem, jestli anonymně nebo ne, ale tak co.. Včera v noci jsme se s přítelem opět pohádali na téma frekvence sexu. Já mám vždycky za to, že dvakrát až třikrát týdně s malým miminkem je dobrý, ale jemu to nestačí :(..

Nechápe, že především v poslední době jsem fakt mrtvá, protože nejdřív byla malinká nemocná a teďka jí začaly zase pro změnu růst zuby. Prý jsem furt unavená (a já jsem).. Prý s ním nechci spát, před třemi týdny jsme měli takovou hádku v bleděmodrém, ale ještě obohacenou o to, že mě nařkl z toho, že jsem ho zřejmě podvedla (když jsem po půl roce vyrazila s holkama na dámskou jízdu). To mě samozřejmě hrozně urazilo a je pravda, že od té doby teda ten sex je možná horší, protože si na to vždycky vzpomenu, prostě to pro mě není uzavřené.

Nějak mu pořád nedokážu vysvětlit, že v jiných rodinách na to třeba chlapi čekali ještě rok po porodu (a jednoho takového kamaráda má, co mu prý děsně závidí, že jsme měli normálně sex už od šestinedělí) atd.

Jak to máte v tomto ohledu vy?? Já vím, že asi jediné východisko je prostě dělat to s ním každej den, jenže to bych se do toho musela nutit, prostě někdy po tom dni, kdy malá křičela od rána do večera, nemám náladu na nic jiného, než si jít lehnout a spát. Já vím, že on si asi musí připadat trochu „podveden“, páč já na to před a během těhotenství hrozně byla, ale holt se to změnilo (nevím, jestli je to mateřstvím nebo jen únavou) a on není schopen ani ochoten to akceptovat.. :-(

Vím, že je to dlouhý dotaz, jsem ještě plná dojmů z té hádky a v podstatě to nemůžu nikomu moc říct..

BOŽE CO BYCH ZA TUTO FREKVENCI DALA se současným mužem jsem ji neměla nikdy!!! Takže si asi dovedeš představit, jak to mám v těhotenství a jak to bude po porodu :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
2.10.11 08:19

no a už jsme u toho…Saroya ti dokonce závidí :mrgreen: každá chceme bohužel to,co nemáme… :nevim: neuděláme nějakej bleší trh manželů?že bysme to tam poměnili..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.10.11 08:21

Tak 2× az 3× tydne je prumer CR, ne??? :mrgreen:
My jsme meli takovou frekvenci jen prvni rok naseho vztahu. Potom zacaly nejake osobni problemy a sex sel trochu do kytek.
Z pocatku to tehdy priteli taky vadilo, ale po dlouhych a dlouhych debatach, jsme nakonec udelaly nejaky kompromis.
Rozhodne bych se do sexu nenutila, to pak totiz muze tak trochu vyvolavat nechut k nemu, jako to bylo u mne.
Jen tak pro orientaci. Behem tehotenstvi jsme meli sex 2× 8-o
No, po sestinedeli uz to je zase celkem pravidelne, ale rozhodne si myslim, ze tento problem, by se mel resit v kazdem vztahu.
Co kdybys treba onemocnela a sex nemohla mit pul roku. :nevim: Chlapi to proste musi pochopit, ze s miminkem to neni zadna dovolena. Bohuzel to vetsina nechape. :-(

• Citovat
  • Upravit
20557
2.10.11 08:24
pampalini81 píše:
no a už jsme u toho…Saroya ti dokonce závidí :mrgreen: každá chceme bohužel to,co nemáme… :nevim: neuděláme nějakej bleší trh manželů?že bysme to tam poměnili..... :mrgreen:

Jooo to by byl dobrej nápad, takovej blešák…
Nabízím svého vrcholného manažera, který ráno v půl osmé odejde a večer okolo deváté přichází. Potřebuje akorát teplou večeři - stačí i krupicová kaše…
Zn. Sex jednou max. dvakrát za měsíc… :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Jestli si to přečte, tak mně zabije - ale je to pravda pravdoucí… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.10.11 08:34
peggy.sl píše:
pampalini81 píše:
no a už jsme u toho…Saroya ti dokonce závidí :mrgreen: každá chceme bohužel to,co nemáme… :nevim: neuděláme nějakej bleší trh manželů?že bysme to tam poměnili..... :mrgreen:

Jooo to by byl dobrej nápad, takovej blešák…
Nabízím svého vrcholného manažera, který ráno v půl osmé odejde a večer okolo deváté přichází. Potřebuje akorát teplou večeři - stačí i krupicová kaše…
Zn. Sex jednou max. dvakrát za měsíc… :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Jestli si to přečte, tak mně zabije - ale je to pravda pravdoucí… :-D

Vrcholného manažera a sex 1× měsíčně beru (hlavně v období výplaty :mrgreen: ) Nabízím technika, který by chtěl minimálně jednou dvakrát týdně a nemá s kým, páč já usínám po dopadu na postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová