Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuji se vypovídat a asi i trochu poradit.
Mám přítele 3 roky a občas se pohadame nejhorší na tom je ze když mě přítel něčím naštve já na něj zvýším hlas a on hned po mě vyjede chytne mě třeba za krk nebo mi dá facku hodí se mnou o postel a nebo mě chytne za pusu a za nos a dusi mě pripada mi že při každé hadce je to horší a já se už i docela bojím že mě jednou treba fakt udusi 😔 chtěla bych od něj odejít ale nejde to máme spolu malou holčičku (20 měsíců) což mě dost mrzí že tohle chudinka zažívá sama jsem si tohle zazila a nechtěla jsem aby moje děti na tom byli stejně 😔 nejhorší na tom je ze mi nikdo nevěří jak on se ke mě chová každý dělá spatnou jen ze mě já jsem pro kazdyho ta nejhorší a on je ten nejlepší a taky on je ten chudáček kterýmu se ubližuje ani není nikdo kdo by to potvrdil jak on se ke mě chová. Nejraději bych vzala malou a šla s ní pryč ale bojím se protože on mi už několikrát řekl že když odejdu s malou tak vymlati celou moji rodinu a mě udělá ze života peklo a že u soudu bude dělat vše proto aby malou dostal on a vymysli si tam o mě úplně všechno možný vselijakou špínu jen aby ji dostal a jeho celá rodina máma, její přítel a brácha mu s tím pomůžou a mě bohužel nemá kdo pomoct
vůbec nevím co mám dělat nechci přijít o malou a s ním taky už být nechci ale bojím se jít s malou pryč nevím čeho všeho je on schopný a taky nechci mít nějaké problémy kvůli tomu že malá není tam kde má trvale bydliště můžu s malou jít pryč prosim poraďte bojím se že když s malou odejdu tak to třeba nahlásí na policii a budu mít problémy
Při každém takovém excesu volej policii. Můžou násilníka vykázat. S každým šrámem od něho navštiv lékaře. A hlavně se ho neboj. On dobře ví, že jsi z něj do. raná strachy. A využívá toho. Není tak na koni, jak si myslí. Škoda, že jsi tyto sklony nepoznala dřív než sis upletla dítě s takovou kreaturou.
@Anonymní píše:
Mám přítele 3 roky a občas se pohadame nejhorší na tom je ze když mě přítel něčím naštve já na něj zvýším hlas a on hned po mě vyjede chytne mě třeba za krk nebo mi dá facku hodí se mnou o postel a nebo mě chytne za pusu a za nos a dusi mě pripada mi že při každé hadce je to horší a já se už i docela bojím že mě jednou treba fakt udusi 😔 chtěla bych od něj odejít ale nejde to máme spolu malou holčičku (20 měsíců) což mě dost mrzí že tohle chudinka zažívá sama jsem si tohle zazila a nechtěla jsem aby moje děti na tom byli stejně 😔 nejhorší na tom je ze mi nikdo nevěří jak on se ke mě chová každý dělá spatnou jen ze mě já jsem pro kazdyho ta nejhorší a on je ten nejlepší a taky on je ten chudáček kterýmu se ubližuje ani není nikdo kdo by to potvrdil jak on se ke mě chová. Nejraději bych vzala malou a šla s ní pryč ale bojím se protože on mi už několikrát řekl že když odejdu s malou tak vymlati celou moji rodinu a mě udělá ze života peklo a že u soudu bude dělat vše proto aby malou dostal on a vymysli si tam o mě úplně všechno možný vselijakou špínu jen aby ji dostal a jeho celá rodina máma, její přítel a brácha mu s tím pomůžou a mě bohužel nemá kdo pomoct
vůbec nevím co mám dělat nechci přijít o malou a s ním taky už být nechci ale bojím se jít s malou pryč nevím čeho všeho je on schopný a taky nechci mít nějaké problémy kvůli tomu že malá není tam kde má trvale bydliště můžu s malou jít pryč prosim poraďte bojím se že když s malou odejdu tak to třeba nahlásí na policii a budu mít problémy
Po incidentu se někde schovej a zavolej policii. Státní. Až dorazí, počítej ale s tím, že ho nemusí sebrat a on zůstane doma. Počítej s tím, že ti třeba po jejich odhodů může i víc ublížit. To bych raději sebral malou a odešel a zase zavolal policii. Je to složité, chápu. A není to jednoduché. Zajdi potom k lékaři. Většinou s tím vymlácením rodiny to není tak žhavé, to jsou jen fakt ohavné zastrašující řeči. A s péčí? To bych taky neměl strach, on jen opravdu říká vše aby tě měl v hrsti a neodešla jsi. Zatím se mu to daří. A to nebylo poznat dříve, že je takový násilník? Mrzí mě to, rád bych ti pomohl, ale nevím jak. držím palce, ať se vám nic nestane. Tedy něco musí, jinak to policie řešit nebude. Ale zkusil bych bílou linku, nebo linka bezpečí nebo jak se jmenuje.
![]()
Existují různé organizace, které umí pomoci obětem domácího násilí (Bílý kruh bezpečí například), obrať se tam, budou tě umět nasměrovat, vyslechnou, pochopí, budeš mít někoho na své straně.
Takže taková ta klasika. Rodina ti nepomůže, peníze nemáš, dítě sis s ním udělala po půl roce chození…. No ty si tohle asi nezvládneš vyřešit sama a moc rozumu na to nemáš, tak se obrať na nějakou organizaci.
Jezis proc jsi neutekla uz davno? jso s nekym kdo te mlati? cekas, ze se jako jeho chovani zlepsi nebo co?? Obrat se na azylak, OSPOD apod… nasmeruji te
Rady uz tu padly…3 roky spolu a 20 mesicni holcicka…hmmmm…prijde mi, ze zakladatelka je ze spatnych socialnich pomeru…chudak holcicka…by me zajimalo kolik let je zakladatelce…kolem 20?
@Anonymní píše:
Peklo ti dela uz ted. Proc ti nikdo neveri? Nedokazu si predstavit, ze by mi dcera rekla, ze ji partner bije a ja bych ji neverila a nepomohla. On te strasi, ze ti sebere dite, klasika. Kdyz s ditetem odejdes, tak co udela? Zajdi na OSPOD, vse tam rekni. A az te zas napadne, okamzite volej policii, zkus si ho nahrat, kdyz ti nadava, vyhrozuje. Vse se da resit, udelej ten krok. Uz kvuli te male ![]()
Nechcete se na mě třeba už vykašlat? Baví vás to do mě rejpat? Myslíte že na to mám. dneska náladu? Ne nemam tak mě prosím nechte prosím dekuji
@Adela802 píše:
Nechcete se na mě třeba už vykašlat? Baví vás to do mě rejpat? Myslíte že na to mám. dneska náladu? Ne nemam tak mě prosím nechte prosím dekuji
A kdo tu do tebe rejpe ![]()
@Adela802 píše:
Delas si srandu??
@Adela802 píše:
Jojo, Heduš je všudypřítomná. ![]()
Ja bych ty deti odebrala nejen nasilnickym otcum, ale i matkám, ktere dopusti, ze v tom to dite žije ![]()
jedina vec co mas delat je chranit dite pred zlem a nejsi toho schopna
. Nejraději bych vzala malou a šla s ní pryč ale bojím se protože on mi už několikrát řekl že když odejdu s malou tak vymlati celou moji rodinu a mě udělá ze života peklo a že u soudu bude dělat vše proto aby malou dostal on a vymysli si tam o mě úplně všechno možný vselijakou špínu jen aby ji dostal a jeho celá rodina máma, její přítel a brácha mu s tím pomůžou a mě bohužel nemá kdo pomoct
Mám přítele 3 roky a občas se pohadame nejhorší na tom je ze když mě přítel něčím naštve já na něj zvýším hlas a on hned po mě vyjede chytne mě třeba za krk nebo mi dá facku hodí se mnou o postel a nebo mě chytne za pusu a za nos a dusi mě pripada mi že při každé hadce je to horší a já se už i docela bojím že mě jednou treba fakt udusi 😔 chtěla bych od něj odejít ale nejde to máme spolu malou holčičku (20 měsíců) což mě dost mrzí že tohle chudinka zažívá sama jsem si tohle zazila a nechtěla jsem aby moje děti na tom byli stejně 😔 nejhorší na tom je ze mi nikdo nevěří jak on se ke mě chová každý dělá spatnou jen ze mě já jsem pro kazdyho ta nejhorší a on je ten nejlepší a taky on je ten chudáček kterýmu se ubližuje ani není nikdo kdo by to potvrdil jak on se ke mě chová