Jak odejít s dítětem od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33756
15.12.23 07:47
@Havlova píše:
@j.a.n.i1 @arinecka Asi si spletla diskuzi s tou její o rakovině střev.

Aha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.23 07:51
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuji se vypovídat a asi i trochu poradit.
Mám přítele 3 roky a občas se pohadame nejhorší na tom je ze když mě přítel něčím naštve já na něj zvýším hlas a on hned po mě vyjede chytne mě třeba za krk nebo mi dá facku hodí se mnou o postel a nebo mě chytne za pusu a za nos a dusi mě pripada mi že při každé hadce je to horší a já se už i docela bojím že mě jednou treba fakt udusi 😔 chtěla bych od něj odejít ale nejde to máme spolu malou holčičku (20 měsíců) což mě dost mrzí že tohle chudinka zažívá sama jsem si tohle zazila a nechtěla jsem aby moje děti na tom byli stejně 😔 nejhorší na tom je ze mi nikdo nevěří jak on se ke mě chová každý dělá spatnou jen ze mě já jsem pro kazdyho ta nejhorší a on je ten nejlepší a taky on je ten chudáček kterýmu se ubližuje ani není nikdo kdo by to potvrdil jak on se ke mě chová :,(. Nejraději bych vzala malou a šla s ní pryč ale bojím se protože on mi už několikrát řekl že když odejdu s malou tak vymlati celou moji rodinu a mě udělá ze života peklo a že u soudu bude dělat vše proto aby malou dostal on a vymysli si tam o mě úplně všechno možný vselijakou špínu jen aby ji dostal a jeho celá rodina máma, její přítel a brácha mu s tím pomůžou a mě bohužel nemá kdo pomoct :,( vůbec nevím co mám dělat nechci přijít o malou a s ním taky už být nechci ale bojím se jít s malou pryč nevím čeho všeho je on schopný a taky nechci mít nějaké problémy kvůli tomu že malá není tam kde má trvale bydliště můžu s malou jít pryč prosim poraďte bojím se že když s malou odejdu tak to třeba nahlásí na policii a budu mít problémy :,(

Sebrat důkazy o jeho chováni. To je základ. Pokud je schopný té uhodit, tak vše hlásit. Bez toho se nepohnes. I kdybys měla po každé jeho akci dojít k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35926
15.12.23 08:04

Jak už psali ostatní. Obrať se na Bily kruh bezpečí a Ospod. Oni ti pomůžou. Ale musíš být sama rozhodnutá, že ten krok chceš udělat. On nejspíš jen vyhrožuje, protože ví že tě tak drží v nejistotě. Umí se vůbec o malou postarat? Tipuji že ne. Při každým napadení volat policii a jít k lékaři. A hlavně s ním nespi bez ochrany ať nejsi znovu těhotná. Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.12.23 08:11
@Anonymní píše:
Mám přítele 3 roky a občas se pohadame nejhorší na tom je ze když mě přítel něčím naštve já na něj zvýším hlas a on hned po mě vyjede chytne mě třeba za krk nebo mi dá facku hodí se mnou o postel a nebo mě chytne za pusu a za nos a dusi mě pripada mi že při každé hadce je to horší a já se už i docela bojím že mě jednou treba fakt udusi 😔 chtěla bych od něj odejít ale nejde to máme spolu malou holčičku (20 měsíců) což mě dost mrzí že tohle chudinka zažívá sama jsem si tohle zazila a nechtěla jsem aby moje děti na tom byli stejně 😔 nejhorší na tom je ze mi nikdo nevěří jak on se ke mě chová každý dělá spatnou jen ze mě já jsem pro kazdyho ta nejhorší a on je ten nejlepší a taky on je ten chudáček kterýmu se ubližuje ani není nikdo kdo by to potvrdil jak on se ke mě chová :,(. Nejraději bych vzala malou a šla s ní pryč ale bojím se protože on mi už několikrát řekl že když odejdu s malou tak vymlati celou moji rodinu a mě udělá ze života peklo a že u soudu bude dělat vše proto aby malou dostal on a vymysli si tam o mě úplně všechno možný vselijakou špínu jen aby ji dostal a jeho celá rodina máma, její přítel a brácha mu s tím pomůžou a mě bohužel nemá kdo pomoct :,( vůbec nevím co mám dělat nechci přijít o malou a s ním taky už být nechci ale bojím se jít s malou pryč nevím čeho všeho je on schopný a taky nechci mít nějaké problémy kvůli tomu že malá není tam kde má trvale bydliště můžu s malou jít pryč prosim poraďte bojím se že když s malou odejdu tak to třeba nahlásí na policii a budu mít problémy :,(

Na policii nahlaš ty jeho 8o Pokaždé, když ti ublíží. Ty záznamy se ti pak budou hodit, až opravdu případně dojde na soud o dítě.
A už kvůli tvé dceři, uteč co nejdřív. existují organizace, které obětem domácího násilí pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
15.12.23 08:40

@Charlotti @Tosidelassrandu vy jste hvezdy :roll: presne kvuli takovym jako jste vy, se pak ty zensky boji a stydi sverit nekomu dalsimu a nechat si pomoct, protoze by byly za trubku co tohle dopustila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
15.12.23 08:45
@JancaS84 píše:
Jak už psali ostatní. Obrať se na Bily kruh bezpečí a Ospod. Oni ti pomůžou. Ale musíš být sama rozhodnutá, že ten krok chceš udělat. On nejspíš jen vyhrožuje, protože ví že tě tak drží v nejistotě. Umí se vůbec o malou postarat? Tipuji že ne. Při každým napadení volat policii a jít k lékaři. A hlavně s ním nespi bez ochrany ať nejsi znovu těhotná. Hodně sil.

Mas nejakou vlastni zkusenost s nasilnikem a manipulatorem? Nebo znas nekoho z blizkeho okoli? Myslis, ze se tihle chlapi ptaji, jestli chce zena sex, natoz jestli si treba nema nasadit ochranu? Nebo ze uplne v klidku muze zena ke gynekologovi si nechat napsat prasky? A pak z rodicaku vyplaznout 400 za prasky a na tajno je zobat? Nekdy to proste nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
15.12.23 08:50

Jsi oběť domácího násilí. Fyzického i psychického.

Obrať se na Bílý kruh bezpečí - zavolej na telefonní číslo 116 006.

Řekni jim, co jsi napsala sem. Vyslechnou tě, řeknou ti, jaké máš možnosti a poradí ti, jaké podniknout kroky, pokud se rozhodneš, že už oběť domácího násilí být nechceš.

Je v tom malé dítě, je potřeba ho ochránit a konat. Jsi máma, je to tvoje povinnost a je potřeba, abys mohla fungovat a zařídit jí lepší život, než jsi měla (a máš i teď) ty sama.

Drž se, nebude to jednoduché, ale jiná cesta není, pokud z toho chceš ven a nechceš mít ze sebe i z dítěte trosku. Protože tohle se bude stupňovat a bude čím dál těžší z toho odejít. Teď je ta správná chvíle. Zatni zuby a řeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
15.12.23 08:54
@Markétka111 píše:
@Charlotti @Tosidelassrandu vy jste hvezdy :roll: presne kvuli takovym jako jste vy, se pak ty zensky boji a stydi sverit nekomu dalsimu a nechat si pomoct, protoze by byly za trubku co tohle dopustila :nevim:

Kdyby hledala pomoc hned jak se to stalo tak by za trubku nebyla… mi takovych lito fakt neni. Lito je mi jen decka

• Citovat
  • Upravit
35926
15.12.23 08:54
@Markétka111 píše:
Mas nejakou vlastni zkusenost s nasilnikem a manipulatorem? Nebo znas nekoho z blizkeho okoli? Myslis, ze se tihle chlapi ptaji, jestli chce zena sex, natoz jestli si treba nema nasadit ochranu? Nebo ze uplne v klidku muze zena ke gynekologovi si nechat napsat prasky? A pak z rodicaku vyplaznout 400 za prasky a na tajno je zobat? Nekdy to proste nejde..

Pokud ji nedrží zavřenou doma tak nevidím problém si zajít jednou za půl roku k lékaři napsat prášky, dát injekci cokoliv. A finanční otázka, no asi bych raději jedla půl měsíce suchý těstoviny než být v pasti s dalším těhotenstvím nebo řešit potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.12.23 08:57
@Anonymní píše:

Proboha, co je to za hovado? Vždyť v tomto musí být strašně ponižující žít. Tvoje rodina by ti opravdu nepomohla?

• Citovat
  • Upravit
33756
15.12.23 09:09
@Markétka111 píše:

Tak internet ma, takze komunikovat muze. Nejde mi do hlavy, ze ji nikdo neveri, nikdo ji nepomuze. To jako vubec nikoho nema? Nediv se, ze takovy pak dostanou cocku. Sotva ho znala, a uz maj dite. Proc ten spech? To ani driv nemela na antikoncepci? Chudak to dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33756
15.12.23 09:11
@Klopotkova píše:
Proboha, co je to za hovado? Vždyť v tomto musí být strašně ponižující žít. Tvoje rodina by ti opravdu nepomohla?

To je tady porad dokola. Znaji se chvilku a hned sup mimino. Rodina nepomuze, nic nema, nema ani penize, ani kam jit. Takze sedi na zadku a necha se mlatit a vydirat kecama, ze ji sebere dite :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
15.12.23 09:30

V diskuzi o rakovině střev máš dva malé kluky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
15.12.23 09:48
@Anonymní píše:

Tak ty jsi dobrý blázen. On se k tobě chová jak… a ty ještě zůstáváš 8o :roll: a žereš mu ty jeho výhrůžky. Bych se tak bála :roll: :palec: prostě zabal sebe, malou a běž.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
15.12.23 09:51
@Adela802 píše:
Nechcete se na mě třeba už vykašlat? Baví vás to do mě rejpat? Myslíte že na to mám. dneska náladu? Ne nemam tak mě prosím nechte prosím dekuji

Jo holky, nechte jí. Vždyť se má skvěle, tak ji nekažte den. To vám to není blbý? :roll: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky