Jak odnaučit spát dítě v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.20 15:29

@suzka1
:lol: Děkuji za uklidnění :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.20 15:33

@Zumpa
Já ji to nechtěla naučit, všechno to začlo na dovolený, asi tím že to bylo jiné prostředí. Pak to bylo asi týden doma a zase dobrý. Pak byla nemocná a už mi to nejde nějak vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
6.10.20 15:41
@Anonymní píše:
@cell já mám pristavenou postel a v noci ho na ni odsoupnu. On se už nevrací.

u nás nelze, máme malou ložnici, jiná postel se tam nevejde. Po přestěhování loni jsme trochu doufali, že netrefí - a našla nás hend první noc. Někdy ji najdu v naší posteli, eště než jdu sama spát kol 23. hodiny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.10.20 23:56
@Mispulinek2323 píše:
@lucenka
Proč bych hned měla bejt bez citu. Není to furt a nebreči 5h v kuse. To bych sama nevydržela aby takhle dlouho brečela. Max 15-20 min pak ji uklidnim vydrží 5-10 min a nanovo. Často si ji beru po 2h jindy to je dyl.

Neumím si představit takhle dlouho brečící miminko, fakt. To už se musí fakt přizabít. To není normální. A po deseti minutách znova. Vezmi si ji do postele. Ubližuješ jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.10.20 23:58
@Mispulinek2323 píše:
@Zumpa
Já ji to nechtěla naučit, všechno to začlo na dovolený, asi tím že to bylo jiné prostředí. Pak to bylo asi týden doma a zase dobrý. Pak byla nemocná a už mi to nejde nějak vrátit.

Přirozená potřeba se naučí jak?
Potřeba úzkého fyzického kontaktu je to samý, jako potřeba jídla, pití, správné teploty… Že to spousta miminek vzdá a vydrží bez toho, to je jiná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
7.10.20 09:17
@Mispulinek2323 píše:
@lucenka
Proč bych hned měla bejt bez citu. Není to furt a nebreči 5h v kuse. To bych sama nevydržela aby takhle dlouho brečela. Max 15-20 min pak ji uklidnim vydrží 5-10 min a nanovo. Často si ji beru po 2h jindy to je dyl.

co si ty za cloveka :zed: Ani rozum ani cit :zed: :zed: :zed: Ked uz nemas matersky cit, nastudij si aspon nieco o vychove, lebo ta tvoja hranici s tyranim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
10.10.20 12:17

Ja si myslim, ze to k tomu prostě patří, že dítě chce spát s Vámi v posteli. Mám 16 mesicni dceru a taky to začala dělat. Ze začátku jsem nadávala, protože jsme na to s přítelem nebyli zvyklí a malá se roztahovala a kopala nás, ale s postupem času jsme si zvykli a ani nám to už nevadí. Lepší než jí nechat řvát v postýlce to jsme zkoušeli a bylo to ještě horší než společné spaní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí