Jak ohříváte příkrmy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4515
17.2.11 13:26

Jak ohříváte příkrmy?

Ahoj holky,chci se zeptat jak ohříváte kupované příkrmy?V mikrovlnce nebo ve vodní lázni?A můžou se ohřívat víckrát nebo pouze jednou?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
17.2.11 13:31

Ohřívám v mikrovlnce a samozřejmě předpodáním promíchám,ať se smísí teplota na okraji a uprostřed a zkusím ochutnat. Ohřívala jsem snad zatím asi dvakrát jeden a tentýž příkrm a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.2.11 13:34

ahoj, také ohřívám v mikrovlnce tak na 30 vteřin na plný výkon a promíchám, dvakrát ohřívám jen v případě že mi to vystydne a malá to hned sní, jinak bych nenechala do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.2.11 13:36

Ale když uvařim doma třeba mrkev s bramborem tak to můžu dát i druhý den nebo vaříte každý den čerstvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.2.11 13:36

Ahoj,já jsem malému ze začátku ohřívala přkrmy v ohřívačce Avent,a pak,když už toho snědl větší množství,tak v mikrovlnce,ale dávám si pozor,aby se neopařil,promíchám to důkladně a ochutnám.Asi by se to nemělo víckrát ohřívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.2.11 13:37

já ohřívala taky v mikrovlnce, ale zezačátku jen půlku a pokud to malá nesnědla tak jsem to znova neohřívala tu druhou neohřátou jsem nechala na druhý den v lednici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.2.11 13:38
Blanka S píše:
já ohřívala taky v mikrovlnce, ale zezačátku jen půlku a pokud to malá nesnědla tak jsem to znova neohřívala tu druhou neohřátou jsem nechala na druhý den v lednici

Aha takže je asi lepší neohřívat celou skleničku,nu dobrá dobrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.2.11 13:41

Ahoj, taky v mikrovlnce a jak tu jedna pisatelka psala, tak ze začátku jen půlku, abych neohřívala 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.2.11 13:45

Já to dávala do misky, líp se to míchá a je to rovnoměrnějc ohřátý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.2.11 13:46

já dokud jsem vařila malé zvlášť bez soli a jen v páře tak do 18 měs. tak jsem vařila na dva dny a druhý den jen ohřála popravdě teď to někdy udělám i pro nás obě :oops:

tak do osmého měs.jsem dávala skleničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.2.11 13:47

davala jsem do misky prvne jen pulku kdyz byla mensi..pak celou sklinku a ohrovala v mikrovlnce…nam vetsinou nikdy nic nezbylo takze dvakrat nebylo treba ohrivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
17.2.11 13:56

Ohřívala jsem v mikrovlnce, ale jen vždycky malé množství a radši jsem přiohřála. Taky jsem ohřívala v misce, líp se mi to potom míchalo. Začínala jsem tak se čtvrtkou skleničky a potom přidávla. Když jsem vařila doma, tak jsem pak taky přiohřívala jen po troškách, abych zbytečně nevyhazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.2.11 15:02

v MW a klidne prihreju, problem by byl, kdyby to stalo hodiny otevrene a teple na lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí