Jak oslavit čtyřicetiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
4.5.25 19:50
@Alishia29 píše: Více

Vůbec nechápu, proč bys měla někomu něco dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.5.25 19:55

Neslavím narozeniny a byla bych ráda, kdyby mě v ten den všichni ignorovali. Na čtyřicátiny manžel svolal na poslední chvíli grilovačku s pár kamarády a řekl jim, ať maximálně každý donese nějakou drobnost, co mu leží doma, klidně ať je to vtipný. Tak jsem dostala tašku, jehelníček ( používám dodnes), porcelánovýho jelena a podobný dárky. Za mě ideál. Megaoslava je pro mě noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
4.5.25 19:55

@Alishia29 a jak jsi slavila 30, 35?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.25 19:56

Mě čekaj 40 narozeniny za pár let a představuji si to tak, že s pár kamarádkami vyrazíme na pár dní někam k moři a nebo na wellness na hory. Hromadnou oslavu asi nechci, páč bych s tim měla spoustu zařizování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.5.25 19:57
@hanka.br. píše: Více

No, to já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.5.25 19:58
@Duše_jako_kaviár píše: Více

Ty jo, to je super nápad s tím wellnes. Mě bude 40 sice za pár let, ale moc se mi ten nápad líbí. Raději strávit čas s přáteli nez aby mi dávali darek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.5.25 19:58
@Sadman píše: Více

Píše, že si nepotrpi na restaurace, ne na oslavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
4.5.25 20:02

Jako kazde jine narozeniny, s manzelem a detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.5.25 20:03

Nikomu bych nic po vsi nedávala. Je to trapas. V podstatě je nutíš, aby ti popřáli. To minimálně. Může jim připadat i blbé ti nic nedat. Buď je pozvi na oslavu, nebo jim nic nedávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.5.25 20:05
@Sadman píše: Více

To bylo myšleno, že si nepotrpíme na restaurace. Obvykle slavíme doma u nás. Případně u rodičů. A u toho plánujeme zůstat. Měj se hezky :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.5.25 20:06
@Paoloska píše: Více

Děkuji :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
4.5.25 20:07

Před dvěma lety jsme s odstupem dvou měsíců slavili 40 oba, manžel i já. Žádnou hromadnou ani rodinnou oslavu jsme nedělali, oslavili jsme to jen s rodiči a dětmi, navíc je to v době, kdy je pěkně a konec školního roku za dveřmi, takže kolikrát to byla cukrárna v rámci rodinného výletu. 40 není ještě žádná zásluha. Za 3 roky bude bracha slavit 60 a mamka 80 a to bych chtěla udělat fakt velkou oslavu, rodinnou sešlost. Mně bude teprve sotva 45 v té době, tak to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
4.5.25 20:08

Ja slavila na zahradě grilování. Rodina a nejlepší kamarádky.
Kolegyním v práci jsem donesla zákusky a chlebíčky. Tak bych to udělala s lidmi z vesnice plus zaplatit panáka každému nebo bublinky na připití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 20:19

Já bych na čtyřicetiny chtěla letět s rodinou do exotiky, byli jsme před dětmi, s dětmi klasika Egypt, Itálie, Bulharsko, Řecko, Tunis…oslavu s rodiči a sourozencem ještě promyslím, třeba poletí s námi…a proč je na menší oslavu nebo opékání nechceš pozvat, to já určitě budu chtít taky oslavu s kamarádama a určitě i pro kolegyně budu muset něco vymyslet…

• Citovat
  • Upravit
15177
4.5.25 20:50

@Alishia29 Oslav to podle svých představ.. Ja jsem rada, ze mladší dcera se narodila téměř na mé narozeniny, od te doby sobě žádnou oslavu nepořádám a to mi vyhovuje nejvic :D Staci mi, ze oraganizuju oslavu pro dceru,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný