Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud se doziju, chci to oslavit vystupem na nejakou peknou horu.
Já na oslavy nejsem, čili 40 jsem slavila stejně jako 20,25,35,45 … Celkem se netěším na 50c protože rodina asi očekává, že “ něco bude”. Nejraději bych, aby nebylo nic. Manžel to neřeší vůbec. 50 jako by nebylo
Jeho rozhodnutí. Respektuji to ( on ty oslavy hromadně má rád ještě míň než já).
Ale nosit dort do hospody a nebo krabičky s cukrovím mi přijde divné.
Fajn se mi zdá ta grilovačka. Nešla by domluvit v té hospodě třeba???
Já úplně nechápu v čem je oslava 40 jiná než 20,30 …. 25 … Jo je to kulaté. A jinak?
Chápu těch 50, že je to takové životní. Ale mě to tedy nebere ani tak
Na wellnes v 50 snad mohu jet i bez oslavy narozenin ![]()
@Yasmen píše: Více
A to jsou nějak extrémně výjimečné roky, že se ptáš jak je slavila? ![]()
@izabe píše: Více
Předpokládám, že tím myslela, že 40 je podobně významné číslo jako 30,35..
@andelka83 píše: Více
Rozumím, jen pro někoho je významná až třeba 50 a ne každá pětiletka.
@Vada píše: Více
No jako, ale každá si pojede za svý peníze, nebudu jim to platit…
Zas tak dobře na tom nejsem. ![]()
@izabe píše: Více
No však právě. Podobně významná, čili nic moc. Určitě ne tak aby se muselo řešit zda a jak slavit nebo jak uctít sousedy.
@Janča6 totéž manžel. Sešli jsme se s nejbližší rodinou na rodinné chatě, opekli maso, zajistila jsem něco sladkého, předali jsme dárky, poprali a za dvě hodiny bylo hotovo. Nic okázalého.
@Švédka87 píše: Více
My ani to. Pro mě jsou narozeniny den jako každý jiný. A okolí to už konečně pochopilo, čili žádné dárky, žádné přání, žádná oslava ![]()
Na grilovačku zveme přátele nebo příbuzné, když se nám to hodí a vyjde počasí. Ale určitě to nechceme plánovat X dní předem.
@Snopy123 píše: Více
Tak já jsem ukočírovala i 50. narozeniny, jako každé jiné - oslava - teda spíš posezení - s rodinou na zahradě. Já na ty hromadné akce fakt nejsem, spíš mě to stresuje a je mi nepříjemné být středem pozornosti.
Chlap je pravý opak, takže jeho kulatiny čítají třeba 50 lidí, bohatý catering, hudba, tanec…Brr…
@Duše_jako_kaviár píše: Více
Pak napiš, kolik jich za své peníze letělo. 🤔
@Švédka87 Já netoužím ani po tom. Nechci být středem pozornosti. Takže děkuji nemusím ![]()