Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
poradíte někdo, jak vrátit zpátky obrazovku? (viz foto) Dcerce stačilo jednou plácnout do klávesnice a bylo
Jsou to Windows 8 a s těma vůbec neumim, natož tu hledat něco v nastavení
Naštěstí máme noťasy dva, tenhle s W7 (díkybohu), tak můžu alespoň psát tady normálně.
Radu „Lehni si k pc na bok“ už jsem dostala
![]()
Díky ![]()
Ahoj, to se stalo i me..zmackni ctrl+ alt a sipkama si to dej do pozice, do ktere potrebujes.
Jééé, to mi udělal před nedávnem taky, naštěstí máme souseda, co pc rozumí. Je vtipný, že i ta myš funguje naopak
. Dělal mi to v nastavení. ZKousím, jestli to najdu.
Starý známý trik z jiných Win mi v osmičkách nefunguje, takže nevím
(Ale dost mě to překvapilo a pobavilo, že to nejde
).
Ty osmy jsou fakt děs, ctrl+ alt a sipky nefungujou
Se asi zbláznim ![]()
Zrovinka dneska jsem předělávala, již jsem mazák a je to jak píše @Lenka76 . Když mi to mladej udělal poprvý a já nutně potřebovala na net to bylo fakt na odstřel. Než jsem sehnala po telefonu někoho kdo mi to poradí. U nás má prcek klávesový zkratky v malíku, běžně se hrabe v PC. Dokonce jsem udělali, že ho i vypínáme vypínecí prodlužkou, pak vytahovali ze zásuvky. Nepomohlo nic. Prostě v nestřeženém okamžiku přijde, zapne PC, pustí si manželův profil, najede na odkaz kde má mašinky co miluje, pustí si zvuk a čučí. Otevře si hru jak se střílí kachny a střílí a nabíjí náboje. Je mu 2,5 a umí s tím skoro líp jak já, ale do plen dělá pořád ![]()
@jabarka Aha tak to bude asi něco jiného
Ale takhle z boku se to ještě dá, horší je vzhůru nohama
Já bohužel neporadím, ale tohle mě vždycky rozesměje jak jsou ty děti šikovný ![]()
Zkus normalne kliknout pravym na plochu obazovky a pak moznosti grafickeho adapteru (nebo obrazovky) a otocit… tam by o melo snad byt jako normalni poloha… mala mi to taky parkrat udelala, mela jsem obrazovku uplne vzhuru nohama… ale nevim, jestli to funguje i v osmickach…
@radulicek funguje
Díky
No a teď mi ještě prozraďte, kam mi dítě zašantročilo telefon (který je pro sichr v režimu letadlo). Jsem marod, tak je můj ostříží zrak a postřeh v oslabení
No, jdu hledat ![]()
Díky ![]()
A ještě mě napadlo, že znalosti tohohle fíglu by se dalo i škodolibě využít
Dobrá věc ![]()
Jsem rada, ze to funguje… tak hodne stesti s heldanom telefonu… holt deti jsou sikovne.. mam dve takhle sikovne princezny, co mi obcas s pocitacem nebo telefonem dokazou udelat divy :-]
Tak přesně tohle mi synáček tak provedl jedním chmatem, vůbec jsem netušila že to jde.. Změníš to - klikneš na ploše pravým a tam jsou možnosti grafiky nebo něco takovýho..