Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono to nejde vsude.. tam kde ti to bude nabidnuto potvrdis transakci heslem do Apple ID nebo otiskem prstu, nevim, jak to mas nastavene. Je to blbuvzdorne a intuitivni.
Otevřeš peněženku, na pokyn naskenuješ obličej plus nejspíš dvojklik bočním tlačítkem (záleží, jaký máš telefon) a přiložíš k terminálu.
@Hoa Mai To je ale apple wallet. Kde normalne platis kartou nahranou v telefonu. Na to nepotrebujes apple pay. Apple pay je sluzba, kde platis kartou, aniz bys tu kartu musela vytahnout, zadavat pin, potvrzovat transakci apod.
Dvakrát kliknu bočním tlačítkem, objeví se pokyn pro potvrzeni skenem obličeje a buď - hotovo pokud tak platím on-line, nebo prilozim k terminálu, když platím fyzicky
Apple Pay je v on-line prostředí, kde ti nabídne tu možnost při nákupu. Pak na tebe jen vyskočí otisk, ten tam das a mas potvrzeno. Nebo u novějších systému to asi nějak naskenuje obličej, to nevím přesně.
Kartou v obchodě platis úplně stejně, přiložit mobil k terminálu a das otisk ![]()
Jednodušší už to asi opravdu byt nemůže.
@Anonymní píše:
Jedna se o tu peněženku
A cemu nerozumis? A proc jsi anonym? Do penezenky nahrej kartu, potvrdis to myslim (ted si nejsem jista) v internetovem bankovnictvi a az budes chtit platit, prilozis kartu k platebnimu terminalu. Ona tam sama naskoci, potvrdis.
Do té peněženky jen tu kartu nafotis, proste nahrajes, a pak už ji vůbec nepouzivas, vše se objeví samo, když je třeba🤷♀️
Já mám tu kartu v telefonu nahranou. Ale teď když to otevru mám tam tohle:
@Anonymní píše:
Já mám tu kartu v telefonu nahranou. Ale teď když to otevru mám tam tohle:
Vsak to je v poradku. Co resis?
@VitaminC píše:
Vsak to je v poradku. Co resis?
Dobře tak jestli to tak ma být tak ok.
No, tak to je vše
co jiného bys s tim chtěla ještě podnikat?
Až s tím někde zaplatíš, zobrazí se ti pak pod tou kartou ta transakce. Vyzkousej to někde v obchodě s terminalem. ![]()
@VitaminC transakční historii i v průvodci nastavení je jako Apple Pay označení obojí.
Dobrý den, mám novou kartu v Apple Pay. Jak s tím platit?