Pomáhá vám partner v domácnosti nebo s dětmi?☺️

58
2.10.22 19:41

Pomáhá vám partner v domácnosti nebo s dětmi?☺️

Ahojky, otázka je spíše na maminky…,
Jak často a jak vám partner pomáhá v domácnosti nebo s dětmi?
U nás to už od narození malé, nebyla žádná sláva. To ani nemluvím o tom, že s malou, když byla miminko nebyl nikdy na procházce, ale hold každý asi na to není, ale mrzí mě to.
Občas malou okoupe(tak 1× týdně) je v podstatě pořád v práci a to je tak všechno, čekáme druhé dítě a já si nějak nejsem jistá zda to vše vlastně zvládnu..😒 tak mě zajímá jestli to má někdo podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1069
2.10.22 19:43

Proč sis s neschopným partnerem pořídila druhé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.10.22 19:44

Ne nemám a s typem, co má problém vzít vlastní dítě vyvenčit v kočáře, bych si druhý neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
2.10.22 19:44

No mě manžel nepomáhá… Normálně se zapojuje do chodu domácnosti, ta totiž není jen moje, ale bydlí tam taky.

Upřímně nikdy nepochopím co ženské vidí na chlapech co doma nehnou prstem a nejsou ani schopni se postarat o vlastní dítě 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.10.22 19:45
@ZvědaváTerr píše:
No mě manžel nepomáhá… Normálně se zapojuje do chodu domácnosti, ta totiž není jen moje, ale bydlí tam taky.Upřímně nikdy nepochopím co ženské vidí na chlapech co doma nehnou prstem a nejsou ani schopni se postarat o vlastní dítě 🤷

Asi ho mají pozlacenýho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
2.10.22 19:45
@krajta píše:
Proč sis s neschopným partnerem pořídila druhé dítě?

Přesně tak :nevim: Nemohla bych být s někým, co doma dělá houby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
2.10.22 19:46

Staráme se oba.. je to společné dítě, není jenom moje. :nevim: Mít doma chlapa jako ty, druhý dítě bych neměla ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.22 19:47

Moc nic. Pouze nekdy vezme dcerku do skolky a ze skolky a uvari. U toho ale dela příšernej bordel, kterej neni schopen uklidit. Je to trousič bordelu, chaotik a nema disciplínu. Doma by ho nikdo nechtel. Jeste chci podotknout, ze o syna pečoval.. u dcerky se z nej stal generalni ředitel a byl desne důležitej a ja pro nej byla hloupá husa.. po covidu ho vyhodili a chvilku ryl držkou v zemi :mrgreen: asi karma..

Příspěvek upraven 02.10.22 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.22 19:49
@Svistice píše:
Asi ho mají pozlacenýho… :nevim:

Byly jsme zamilované ano.. kdysi byl i hezkej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15585
2.10.22 19:49
@Saila44 píše:
Ahojky, otázka je spíše na maminky…,
Jak často a jak vám partner pomáhá v domácnosti nebo s dětmi?
U nás to už od narození malé, nebyla žádná sláva. To ani nemluvím o tom, že s malou, když byla miminko nebyl nikdy na procházce, ale hold každý asi na to není, ale mrzí mě to.
Občas malou okoupe(tak 1× týdně) je v podstatě pořád v práci a to je tak všechno, čekáme druhé dítě a já si nějak nejsem jistá zda to vše vlastně zvládnu..😒 tak mě zajímá jestli to má někdo podobně…

A proč si s takovým lemplem pořizuješ dvě děti? Toto fakt nechápu. :roll:
Mě chlap nepomáhá. Můj chlap normálně dělá doma vše, co je potřeba. Od narození malé, se o ni normálně stará. V noci i vstával ( nekojila jsem), přebaloval, koupal, chodil s kočárem..
Do teď se vzorně stará. Má zájem o rodinu a je tu hlavně pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.22 19:50

@Saila44 zrovna teď už víc jak 3 h hlídá.. no spíš dělají bengo..a já čistila houby.. zítra ho má na starosti celý
Den. Pomáhá kdykoli řeknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
2.10.22 19:50

Proč druhý? :zed: Jak jako chápete, že na to někdo není? Tak když není, nemá si pořizovat děti. Když už si je pořídil, žádná omluvenka. No zvládnete, ale nevidím důvod, když máte doma chlapa. Jo a mně chlap nepomáhá. Normálně funguje. Domácnost není jen moje. Bohajeho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22077
2.10.22 19:51

Jak pomáhá? Normálně se stará o své dítě a svou domácnost. Je pravoplatným členem rodiny. S chlapem, co není schopný se postarat o své dítě bych si žádné děti nedělala. Mít rodinu bylo naše společné rozhodnutí a společně se i zapojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.10.22 19:53

Normálně půl na půl. Teď dost zlenivěl, takže akorát pracoval a odpo a večer se staral o starší, ale už se zas srovnává, vaří, stará se i o mladší a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.10.22 19:53

Manžel se normálně staral o děti od miminka. Hned ten den co jsme přijeli z porodnice jsem mu ukázala jak se přebaluje a přebaloval. Koupal je taky. Hrál si, nosil když nejstarší trpěl na bolesti břicha tak i v noci abych se vyspala. S kočárkem moc sám nechodil většinou jsme šli spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová