Jak podpořit růst vajíček

3
6.1.16 10:09

jak podpořit růst vajíček

Ahojky všem, jelikož jsem nenašla co jsem hledala, dovolila jsem si založit nové téma. Třeba mi někdo z vás poradí a vrátí naději. Mám za sebou 4ivf tentokrát s darovanými vajíčky-nechytlo se :,( Můj problém vězí v tom, že mi nechtějí i přes dobrý hormonální profil růst vajička. Mám jich prý dost, při stimulaci se vždy rozjedou ale při druhé návštěvě vždy končím protože jsou nanejvíš 8-10mm veliké a to i přes mega dávky 350j gonalu apd. Už strácím naději na potomka.Bude mi teď 38let a na další pokus jako samoplátce už bohužel nemám. Mám nadváhu při své výšce 160cm vážím 90kilo-hrůza, nehýbu se, mám špatný pitný režim necvičím. Chci to změnit protože si myslím, že i v tom možná tkví můj neúspěch. Holčičky je tady mezi vámi někdo kdo měl podobný problém, zhubnul a ovulace najednou byla? Má cenu pít Nosifol, četla jsem že je na podporu ovulace. prosím poraďte, jak se říká tonoucí se stébla chytá a já se už doslova topím. děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68965
6.1.16 10:20

No, jestli jsi někdy viděla statistiky úspěšnosti IVF s ohledem na hmotnost, tak ano, při BMI nad 30 to klesá dolů velmi strmě, ty máš 35. Šance nejsou nulové, ale velmi snížené a ano, tady bych začala v prvé řadě. Jinak normálně přirozeně ovuluješ a jiný problém nemáte? Takovou váhu máš kvůli nějaké nemoci nebo jinému zdravotnímu problému?
On se tu určitě najde někdo, kdo napsal, že i s takovouhle váhou otěhotněl na první pokus, ale šance se opravdu hodně snižují a ty problém máš. Nosifol klidně zkusit můžeš, ale na té váze bych zapracovala v prvé řadě, i když to samozřejmě není otázka týdnů, ale pohyb, pitný režim… to všecko má vliv na celkový stav těla, ono se mu evidentně do těhotnění nechce v takovéhle kondici. Co na to doktoři?
Jinak pokud bys ovulovala normálně, lze zkusit IVF jako nativ, to není zdaleka tak drahé a třeba by se tomu jednomu vajíčku dařilo mnohem lépe, než když se jich pokoušíte hromadu vystimulovat hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
6.1.16 10:37

@Iryska No tedy, zeno, ty jdes 4× na ivf a svou vahu zacnes resit az jako posledni moznost? Uprimne, nechapu :( Nosifol zkus, ale necekej zazrak za 3 mesice. Proste se rozhodni ho pit a pij ho rok. A k tomu tedy zarad do sveho denniho programu pohyb. Snad se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.16 10:55

Žádný problém zdravotní nemám a je pravda řeším svou váhu jako poslední možnost a dost pozdě:-( Asi se mému tělu skutečně s mou kondičkou těhulit nechce! Co jsem si myslela že mi někdo napíše. Zázrak asi nééé! Máte pravdu Jinak já neovuluju ani není z čeho, nic neroste. Můj partner líný spermie jinak vše ok.po přečtení vašich příspěvků mám slzy v očích vím že máte pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
6.1.16 11:18

@Iryska Já souhlasím s tím, že váha hraje roli. Jenže třeba já ji mám v pořádku, ale stejně neovuluji. Není to všechno…

Možná to řešíš pozdě, ale řešíš. Hlavně se nevrhni do nějaké bezhlavé diety, začni pěkně postupně. Drastická dieta by Ti mohla jen uškodit. Hubni, aby ses Ty sama dobře cítila. A i s pohybem začni pomalu, začni třeba chodit s partnerem na procházky :).

Radu na růst vajíček nemám :(.

Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 17:08

Já jsem zhubla 36 kg tet mám 78.5 ovulece pořád není a vajíčka u stymulace úplně na prd takže mne zhubnout nepomohlo měla sem bmi 45 tet mám kolem 30 a je to pořád stejné :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex