Těhotenství a konec smlouvy na dobu určitou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@aneta0911 Na internetu je milion kalkulaček, které to spočítají za tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
@aneta0911 Na internetu je milion kalkulaček, které to spočítají za tebe.
To ano, ale je tam ať zadám průměrnou mzdu, ale nepíšou zda v čistém a za jak dlouhou dobu, mám každý měsíc jiný plat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta0911 píše:
To ano, ale je tam ať zadám průměrnou mzdu, ale nepíšou zda v čistém a za jak dlouhou dobu, mám každý měsíc jiný plat
Tak průměr ze mzdy asi zvládneš spočítat, i když máš jiné částky ne?? A zadávala bych minimálně půl roku.
A tady se třeba přímo píše měsíční hrubá mzda:
https://www.penize.cz/…y/nemocenska
TAy u platu zase čistou. Fakt to chce číst.
https://www.penize.cz/…k-a-pro-koho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za vaše odpovědi,, dala jsem si to vše do kupy..
Ještě se zeptám.. Momentálně mi vychází, že budu mít nárok na MD - vyjde mi ochranná lhůta.. Pokud půjdu před mateřskou na úřad práce, nezruší se mi tím ta ochranná lhůta? Popřípadě MD se bude počítat i tak jen z platu z posledního zaměstnání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta0911 Ne nezruší. A PPM se bude počítat z posledního zaměstnání. MD žádnou nemáš, protože nebudeš zaměstnaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemocenská a konec prac.smlouvy
Ahoj děvčata, chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte jak se počítá ochranná lhůta těch 180 dní.. Jsem na neschopence od 1.4 a smlouva mi končila 30.4.. TP mám 19.11..bylo mi řečeno že na mateřskou nedosáhnu.. Víte někdo jak se to počítá? Podle mích výpočtu se do toho vejít musím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denca0 Počítá se od konce pracovního poměru. Ale jde o to, jestli jsi pracovala minimálně půl roku v kuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denca0 píše:
@P4ja 9.4 to byl rok co jsem tam pracovala…
A odpracováno 270 dní v tom případě asi taky máš, tak nevím kdo to mohl říct, že nemáš nárok. Mně to taky vychází, že ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit