Jak pověsit rámeček Ikea

2398
22.11.11 14:01

jak pověsit rámeček Ikea

Koupili jsme si krásné obrázky a k nim i dřevěné rámečky v Ikei. K rámečku byly nějaké 2 plíšky a drátek, ale buď tam nebyl návod, nebo nám vypadl, na stránkách ikei jsem nic nenašla a tak prosím o radu.

Jak a kam se ty plíšky a drátky připevní,aby rámeček držel.

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
22.11.11 14:09

Hm… Tak takové obrázky taky mame a na to jak je pověsit s drátkem jsme nepřišli ani s pomoci ikea help linky. Nakonec to manžel vyřešil tak, že navrtal jedno očko doprostřed a na to jsme to pověsili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.11.11 14:13

No pokud chceš obrázek pověsit na šířku, tak ty plíšky musíš nastrčit naproti sobě na kratší strany té papundeklové podložky co drží záda obrázku a drátek pak jimi protáhnout a umotáním zkrátit na požadovanou délku, toť vše. Teda doufám, že jsem to napsala nějak smysluplně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
22.11.11 14:14
danik píše:
Koupili jsme si krásné obrázky a k nim i dřevěné rámečky v Ikei. K rámečku byly nějaké 2 plíšky a drátek, ale buď tam nebyl návod, nebo nám vypadl, na stránkách ikei jsem nic nenašla a tak prosím o radu.

Jak a kam se ty plíšky a drátky připevní,aby rámeček držel.

Děkuju

Já ho mám taky,ty plíšky patří po stranách vzadu do dřevěné desky a mezi to natáhnout drátek a pověsit;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.11.11 14:20

Jejda, má představivost je na nule :nevim: .

Můžete mi prosím poslat fotku, nedokážu si představit, jak tam ty plíšky budou držet :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.11.11 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
22.11.11 14:32
danik píše:
Jejda, má představivost je na nule :nevim: .Můžete mi prosím poslat fotku, nedokážu si představit, jak tam ty plíšky budou držet :zed: :zed:

Stačí to takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.11.11 14:33

A to opravdu drží jen za tu dřevostřísku? Musí se to kolem toho nějak ohnout, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
22.11.11 14:37
danik píše:
A to opravdu drží jen za tu dřevostřísku? Musí se to kolem toho nějak ohnout, že?

Co ohnout? tam je takový zobáček a ten na tu desku nasuneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.11.11 14:42

Jéééžíííšííí, já jsem pitomá, už vím :dance: !!!

Holky dík za radu, příště si nadzvednu židli,aby mi to došlo dřív. Uffff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
22.11.11 14:43
danik píše:
Jéééžíííšííí, já jsem pitomá, už vím :dance: !!!Holky dík za radu, příště si nadzvednu židli,aby mi to došlo dřív. Uffff.

Není zač ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.7.13 16:24

Moc děkuji za tuto diskuzi, jdu na to! A to si říkám skoro technik a nenapadlo mě jak to udělat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
15.7.13 17:26
@fefule píše:
Moc děkuji za tuto diskuzi, jdu na to! A to si říkám skoro technik a nenapadlo mě jak to udělat ;-)
:palec: Není každý den posvícení ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová