Jak poznám potrat?

Anonymní
1.10.11 11:33

Jak poznám potrat?

Ahoj nevím co se to se mnou děje,s přítelem se snažíme o mimi 4měsíce,ted jsem dostala MS ,přišla spožděně ale to co ze mě vychází jsem vživotě neviděla,veliké kusy,už jsem rodila a tak mi to příde jako očistky po porodu ale větší,a ještě něco nechci ani domyslet co,vypadá to jako váček nebo co,a čírá krev ale hodně,břicho mě bolelo včera ted už né,je mi dobře jen to vždycky ze mě vylítne tak běžím na toaletu a je to na vložce tak se nechci ani dívat ale je toho hodně,může to být potrat?děkuji za reakce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
1.10.11 11:35

Ahoj a těhotenský test sis dělala? Podlě mě by to mohlo být způsobené i cystou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.11 11:36

Ano dělala byl negativní,no vidíš to mě nenapadlo,také trpím edometriozou ale nevím zda muže spůsobovat toto? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11689
1.10.11 11:41

Kdyby to byl potrat těhotenský test by byl podle mě pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.10.11 11:41

Ano to že z tebe odcházejí velké kusy může být i endometriozou,ta sliznice dorůstá větších rozměrů a pak se hojně vylučuje,ale ten váček dle mého názoru bude cysta která ti odešla,prý se to běžně stává,také jsem to takhle jednou měla,cysty se občas objeví a pokud s ms odejdou je to normální a nic se s tím nemusí dělat. Ale samozdřejmně pokud bys měla nějaké problémy,dlouhé krvácení nebo nějaké velké bolesti,tak zajdi radši na ženské :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.11 12:15
Maia22 píše:
Ano to že z tebe odcházejí velké kusy může být i endometriozou,ta sliznice dorůstá větších rozměrů a pak se hojně vylučuje,ale ten váček dle mého názoru bude cysta která ti odešla,prý se to běžně stává,také jsem to takhle jednou měla,cysty se občas objeví a pokud s ms odejdou je to normální a nic se s tím nemusí dělat. Ale samozdřejmně pokud bys měla nějaké problémy,dlouhé krvácení nebo nějaké velké bolesti,tak zajdi radši na ženské :wink:

Opravdu moc děkuji,a mohu se zeptat zda když trpím endometriozou je problém otěhotnět?Nikdy jsem s otěhotněním problém neměla ale ted je to všecko nějaké jiné.Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
714
1.10.11 12:31

Já našla tohle a tam píšou že tato nemoc může způsobit i neplodnost, ale raději bych se zeptala na gyndě.

http://www.endometrioza.cz/…metrioza.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
1.10.11 12:40

Nejspíš záleží na tom jak moc je rozsáhlá,pak to problém způsobovat může. Píšeš že jsi po porodu,předtím jsi problém s plodností měla? Snažíte se teprve 4 měsíce jak píšeš,normální je otěhotnět do roka,ale až půjdeš na yndu tak určitě dr. řekni že se snažíte a že máš endometriozu to snad ví,tak by tě mohl poslat dřív na nějaká vyšetření nebo předepsat nějaké léky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.9.13 11:14

Ahoj holky, jak poznam potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty