Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nikde jsem to tu nenašla
Zajímalo by mě, jak dlouho trvalo, než jste dostaly 2. MS po revizi? Měly jste pravidelny cyklus nebo se dalsi MS se dostavila později? Po revizi se u mně dostavila mrška po 30 dnech, ale teď nejak mešká.. ![]()
Ahojik CUdli.
Já měla první MS po revizi taky po 30 dnech a druhou po 31.
Další už jsem měla 26 a poslední jen 23, ale to jsem byla už po homeopatických lécích, které si to udělali po svém.
Před revizí jsem měla cyklus 25 dní.
Teď mám 5. cyklus po revizi.
Ahoj, já byla na revizi 2× a vždycky jsem potom měla MS sice v termínu, ale hodně slabou až téměř žádnou. Až 3. MS byla v pořádku. Takže vydrž, nestresuj se, tělo se musí po revizi srovnat a to chvíli trvá.
Ahoj, já měla první MS po revizi asi po 35 dnech a druhou po 31 dnech.Před revizí jsem měla MS pravidelně přesně po 28 dnech,tak se mi to taky prodloužilo.Asi to nebude nic nenormálního…
Třetí MS už nepřišla, ale ovulaci jsem měla přesně po 14 dnech,tak si myslím, že bych třetí cyklus už měla při teoretické třetí MS jako před revizí, těch 28 dní.
Já jsem druhou MS po revizi nedostala a mám s toho doma 10 měsíčního syna ![]()
Ometačka píše:
Já jsem druhou MS po revizi nedostala a mám s toho doma 10 měsíčního syna
Taky tak akorat je synek pětiměsíční. ![]()
Dekuji vam moc za prispevky. Tak koukam, ze je to asi normalni, no je pravda, telo se asi musi poradne dat do kupy.
A s tím tehotenstvim,jak jste nektere psaly, to je dobry a pozitivni
to jsem se pobavila!
Ale to u me teda zatim bohuzel nehrozi, protoze zatím se jeste nesnazime o mimi a jeste ani sexik neprobehl, zatim jen normal mazleni ![]()
Ahojky, tak to vypadá, že jsem na tom podobně jako Cudli. Po kyretáži 8.9. (potrat v 9tt) mi přišla 1. MS po vyvolávačce 31. den. Teď čekám na druhou a zatím nic. Jsem nervozní, protože už nechci tu vyvolávačku - zadek mě po ní bolel týden. A navíc jsme se rozhodli že po 2. MS se začneme zase snažit a ona ne a ne přijít ![]()
ahoj holky, mě první MS po revizi dorazila po injekci 47. den. Druhá zatím nedorazila ani 10 dní po injekci:( Udělala se mi cysta a ta to asi nějak brzdí. V pátek si půjdu pro druhou injekci a pak už snad MS dorazí. Mám PMS jako hrom a nervy v kýblu:(
Držím palce,aˇvás cyklus nezlobí
Tak mi druhá dorazila, měla zpoždění jen 4 dny, zato už jí mám osmý den a pořád silnou…hodl na to jsem nebyla s práškama zvyklá, už aby byla pryč ![]()
Mně druhá ms po revizi naskočila uz po 31 dnech, na což jsem nebyla zvyklá, jelikož moje mrcha chodila az tak po 35 dnech ![]()
Ahojky,já mám po sobě 2 revize během půl roku.Po první byla MS normální,přišla po 4týdnech a další normálně za 28dní.A teď po té druhé revizi 4.10 mě MS překvapila 4.11 a trvala ani ne dva 2.A dnes sem po 2týdnech opět začala krvácet…no doufám,že to nic neznamená…
Ahojky já mám obdobdný dotaz tet jsem dostala druhou ms po revizi ale jde ze mě jen občas pár kapek jaká byla vaše ms???
Ahoj, já ji měla úplně klasickou možná trošku silnější než obvykle, ale pila jsem kontryhelový čaj na růst sliznice. Mohlo to být tím. Počkej, třeba se to ještě rozjede pořádně.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.