2. MS po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
306
23.9.11 10:25

2. MS po revizi

Ahoj holky, nikde jsem to tu nenašla :pocitac: Zajímalo by mě, jak dlouho trvalo, než jste dostaly 2. MS po revizi? Měly jste pravidelny cyklus nebo se dalsi MS se dostavila později? Po revizi se u mně dostavila mrška po 30 dnech, ale teď nejak mešká.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5917
23.9.11 10:29

Ahojik CUdli.
Já měla první MS po revizi taky po 30 dnech a druhou po 31.
Další už jsem měla 26 a poslední jen 23, ale to jsem byla už po homeopatických lécích, které si to udělali po svém.
Před revizí jsem měla cyklus 25 dní.
Teď mám 5. cyklus po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
23.9.11 11:27

Ahoj, já byla na revizi 2× a vždycky jsem potom měla MS sice v termínu, ale hodně slabou až téměř žádnou. Až 3. MS byla v pořádku. Takže vydrž, nestresuj se, tělo se musí po revizi srovnat a to chvíli trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
23.9.11 11:28

Ahoj, já měla první MS po revizi asi po 35 dnech a druhou po 31 dnech.Před revizí jsem měla MS pravidelně přesně po 28 dnech,tak se mi to taky prodloužilo.Asi to nebude nic nenormálního…

• Citovat
  • Upravit
andyn82
23.9.11 11:31

Třetí MS už nepřišla, ale ovulaci jsem měla přesně po 14 dnech,tak si myslím, že bych třetí cyklus už měla při teoretické třetí MS jako před revizí, těch 28 dní.

• Citovat
  • Upravit
446
23.9.11 11:34

Já jsem druhou MS po revizi nedostala a mám s toho doma 10 měsíčního syna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
23.9.11 11:41
Ometačka píše:
Já jsem druhou MS po revizi nedostala a mám s toho doma 10 měsíčního syna :-D

Taky tak akorat je synek pětiměsíční. :lol:

• Citovat
  • Upravit
306
23.9.11 12:05

Dekuji vam moc za prispevky. Tak koukam, ze je to asi normalni, no je pravda, telo se asi musi poradne dat do kupy.
A s tím tehotenstvim,jak jste nektere psaly, to je dobry a pozitivni :-D to jsem se pobavila!
Ale to u me teda zatim bohuzel nehrozi, protoze zatím se jeste nesnazime o mimi a jeste ani sexik neprobehl, zatim jen normal mazleni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
torey
9.11.11 18:05

Ahojky, tak to vypadá, že jsem na tom podobně jako Cudli. Po kyretáži 8.9. (potrat v 9tt) mi přišla 1. MS po vyvolávačce 31. den. Teď čekám na druhou a zatím nic. Jsem nervozní, protože už nechci tu vyvolávačku - zadek mě po ní bolel týden. A navíc jsme se rozhodli že po 2. MS se začneme zase snažit a ona ne a ne přijít :(

• Citovat
  • Upravit
882
16.11.11 16:32

ahoj holky, mě první MS po revizi dorazila po injekci 47. den. Druhá zatím nedorazila ani 10 dní po injekci:( Udělala se mi cysta a ta to asi nějak brzdí. V pátek si půjdu pro druhou injekci a pak už snad MS dorazí. Mám PMS jako hrom a nervy v kýblu:(
Držím palce,aˇvás cyklus nezlobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
torey
16.11.11 20:31

Tak mi druhá dorazila, měla zpoždění jen 4 dny, zato už jí mám osmý den a pořád silnou…hodl na to jsem nebyla s práškama zvyklá, už aby byla pryč :-?

• Citovat
  • Upravit
3106
16.11.11 23:10

Mně druhá ms po revizi naskočila uz po 31 dnech, na což jsem nebyla zvyklá, jelikož moje mrcha chodila az tak po 35 dnech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
21.11.11 14:45

Ahojky,já mám po sobě 2 revize během půl roku.Po první byla MS normální,přišla po 4týdnech a další normálně za 28dní.A teď po té druhé revizi 4.10 mě MS překvapila 4.11 a trvala ani ne dva 2.A dnes sem po 2týdnech opět začala krvácet…no doufám,že to nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.2.13 14:06

Ahojky já mám obdobdný dotaz tet jsem dostala druhou ms po revizi ale jde ze mě jen občas pár kapek jaká byla vaše ms???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.2.13 14:29

Ahoj, já ji měla úplně klasickou možná trošku silnější než obvykle, ale pila jsem kontryhelový čaj na růst sliznice. Mohlo to být tím. Počkej, třeba se to ještě rozjede pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty