Opět jsem potratila :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.11 06:06

Opět jsem potratila :-(

Ahoj potřebuju poradit už po třetí jsem potratila vždy se jednalo o zamlklý potrat a vždy v tom samém týdnu :cry: :-( jaké vyšetření můžeme absolvovat?
Máme za sebou karyotyp a vyš. na trombofilní mutace - mam MTHFR.

Co vše jde ještě vyšetřit?? Jsem už zoufalá :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
22.9.11 07:01
Anonymní píše:
Ahoj potřebuju poradit už po třetí jsem potratila vždy se jednalo o zamlklý potrat a vždy v tom samém týdnu :cry: :-( jaké vyšetření můžeme absolvovat?
Máme za sebou karyotyp a vyš. na trombofilní mutace - mam MTHFR.Co vše jde ještě vyšetřit?? Jsem už zoufalá :-( :cry:

ahoj, nevím odkud jsi, ale bylo by dobré se poradit s genetikem…na tuhle mutaci bys měla již při snažení brát minimálně femibion 800…ale nejsem doktor. zajdi tedy za dobrým a vyhlášeným genetikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 07:03

Femibion 800 beru přes půl roku a v těhu jsem si píchala miniheparin a stejně to nepomohlo chyby bude asi jinde

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
22.9.11 07:32

a co imunologii máš? já mám taky MTHFR a doktor řekl ,že na tohle nepomůže ani ten femibion ,normálně se mi vysmál ..to neni důvod k potratu prý ..ale ta imuno je potvora

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.11 07:34

no právě imunologii nemam dr. mě tam nyní chce odeslat, už jsem tam měla jet po druhém potratu, ale poté co zjistili mthfr nikam mě už nehnali :pocitac:
A jak ta imuno probíhá?? a co vše se z ní dá zjistit?

• Citovat
  • Upravit
20885
22.9.11 08:12

jen se zeptám ve kterém týdnu jsi vždy potratila?ve vyšším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 08:13

v 11tt, s tim, že plod se přestal vyvíjet vždy v 9tt

• Citovat
  • Upravit
20885
22.9.11 08:14

no já taky potratila 3× a udělali mi akorát genetiku a pak taky testy na štítnou žlázu,ta prý taky může způsobovat potrácení.imuno mi nedělali protože je to od nás přes celou republiku a podle slov mého doktora je to minimální pravděpodobnost že tam něco najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 08:16

já jsem zase slyšela, že na té imunologii se toho dá najít hodně a tu štítnou žlázu může vyšetřit třeba jen obvodní dr.??

• Citovat
  • Upravit
20885
22.9.11 08:24

ano může,mě právě na gindě napsal doporučení k obvodnímu,tam mi vzali krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 08:25

a tobě problém našli nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
20885
22.9.11 08:30

no na genetice ani se štítnou žlázou problém není.teď jsem těhotná po 4 a uvidíme jak to dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 08:31

držím palce aby to bylo dobré, ale koukám, dítko už máš co?

• Citovat
  • Upravit
20885
22.9.11 08:35

jo mám,možná právě proto mi doktor řekl že na imunologii nejspíš nic nenajdou ale čert ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.9.11 08:55

Mně to říkali taky, že mi tam nic nenajdou. Lucka se narodila v pohodě, pak dvakrát ZT v 8tt, tu mutaci mi našli taky, ale miniheparin jsem si píchat nemusela. Po tom druhým jsem si tu imunologii vydupala a zjistilo se, že mám nesnášenlivost manželova spermatu, tudíž, čím víc jsme se snažili, tím to bylo horší a těch protilátek jsem měla v těle víc. Takže Prednison, 3 měsíce abstinence a máme Elu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty