Opět jsem potratila :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
23.9.11 09:49

jo jo možné to určitě je,spíš to bude alergie ne jako na celý plod ale na jeho určitou složku .no já budu jen doufat že u mě problém s imuno není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.9.11 09:59

koukni,určitě si požádej o oba testy ale je fakt malá pravděpodobnost že na něco příjdou.jako já vím,plno holek se ozve že jim na něco přišli ale to proto že jak se tady na něco ptáme tak se ozvou ty co se jich to týká a pak to vypadá že každá druhá má problém s genetikou nebo imunem ale tak to není.mě doktor říkal že jen 5 procent žen zjistí příčinu v genetice a ještě míň na imunologii :wink: ale je fakt že mě se taky těžko věří že zrovna já jsem v těch dvou procentech žen které potratily 3× a více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 10:06

no ono ikdyž ti něco zjistí neznamená že se mimi povede ..je to jen jedna možná příčina ..třeba je zakopanej pes jinde ,pak většinou dělají laparoskopii ,hystereskopii a kolikrát nezjistí vůbec nic a povede se nakonec přirozeně,hlavně neztrácet hlavu .. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.11 10:08

hele já nevim, četla jsem že právě v té imuno bývá často zakopaný pes, nejde mi do hlavy, že vždy potratím ve stejném týdnu, kdybych po každé potratila jindy tak tomu nějak velkou váhu nepřikládám ale tohle mi přijde divné, na imuno půjdu tak i tak, lepší vědět, že tam nic není nebo třeba i je, než jít do dalšího těhu v nejistotě

• Citovat
  • Upravit
20885
23.9.11 10:09

jo to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 10:19
Anonymní píše:
Ahoj potřebuju poradit už po třetí jsem potratila vždy se jednalo o zamlklý potrat a vždy v tom samém týdnu :cry: :-( jaké vyšetření můžeme absolvovat?
Máme za sebou karyotyp a vyš. na trombofilní mutace - mam MTHFR.Co vše jde ještě vyšetřit?? Jsem už zoufalá :-( :cry:

zkus se podívat na netu na imunologii na karlově náměstí v praze ..dělají i jiná vyšetření než v podolí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.11 10:22

dr. mě chce odeslat, do Českých Budějovic tam prý dělají také imuno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
23.9.11 14:20
Anonymní píše:
dr. mě chce odeslat, do Českých Budějovic tam prý dělají také imuno :nevim:

my jezdíme do artu v č.b. a mě zas poslali do prahy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4232
23.9.11 18:32
Anonymní píše:
mam takovou otázku a když by se u mě jednalo, že bych měla alergii na sperma, jak je možné, že bych přišla do jiného stavu??? A kdyby tomu teda tak bylo dá se to úspěšně léčit??

Ono záleží na množství protilátek v těle. POkud jich máš opravdu hodně, tak ani neotěhotníš. Já jich měla tak hraniční množství, otěhotnět mi to dovolilo, ale v 8tt moje tělo plod prostě zlikvidovalo, prestalo ho vyživovat, pro něj to byl vetřelec, kterýho se chtělo zbavit :-? . Kdyby mi ty vyšetření neudělali, tak jsme si mohli hrát do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:08

market a jak jsi na tom ted?

• Citovat
  • Upravit
1051
23.9.11 19:13
LENKACAR píše:
no ono ikdyž ti něco zjistí neznamená že se mimi povede ..je to jen jedna možná příčina ..třeba je zakopanej pes jinde ,pak většinou dělají laparoskopii ,hystereskopii a kolikrát nezjistí vůbec nic a povede se nakonec přirozeně,hlavně neztrácet hlavu .. :wink:

tě pic, paní, tak tady se taky sejdem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.9.11 19:16
Anonymní píše:
hele já nevim, četla jsem že právě v té imuno bývá často zakopaný pes, nejde mi do hlavy, že vždy potratím ve stejném týdnu, kdybych po každé potratila jindy tak tomu nějak velkou váhu nepřikládám ale tohle mi přijde divné, na imuno půjdu tak i tak, lepší vědět, že tam nic není nebo třeba i je, než jít do dalšího těhu v nejistotě

já mám za sebou 2 MA a říkal mi k tomu doktor, že důležité je, že když už se to stane, tak je důležité,aby to vždy bylo ve vyšším týdnu, což já přesně měla bohužel naopak.
Proklepnutá jsem, co se dá na imunu,tak uvidíme příště,někdy prorazit tu smůlu prostě musíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:23

já padam ty jsi fakt všude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1051
23.9.11 19:24
LENKACAR píše:

co já? ty… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:25
mavrza píše:
LENKACAR píše:
co já? ty… :mrgreen:

to je pravda .. :mrgreen: já se hrozně nudim ,mangel je na chatě a já smaa doma ,jak marodim to je peklo..kůl v plotě ..kde máš nynánka?

Příspěvek upraven 23.09.11 v 19:30

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty