Opět jsem potratila :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LENKACAR
23.9.11 19:29

na tý imunitě na MK to nějak moc nejede :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1051
23.9.11 19:31
LENKACAR píše:
mavrza píše:
LENKACAR píše:
já padam ty jsi fakt všude :mrgreen:
co já? ty… :mrgreen:
to je pravda .. :mrgreen: já se hrozně nzudim ,mangel je na chatě a já smaa doma ,jak marodim to je peklo..kůl v plotě ..kde máš nynánka?

já sem moc nechodím, píšu si tu vlastně jen s holkama z CARu v uzavřené diskuzi a občas, třeba když mi tchýně mlátí blbosti do hlavy,jako třeba teď.. :mrgreen: ,tak kouknu sem i po jiných tématech.
Malej nynánek je na adaptačním pobytu se SŠ a velkej nynánek dadinká, neb je od návratu z dovči nějakej křáplej.Hele, jak co já bych za to dala být někdy doma sama,ale moc toho škodí, to je jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:33

no jenže celej víkend to je na palici ,jsem vlastně furt smaa ,achjo ..žeru a žeru a pak nemám bejt tlustá a pak se mi má povést dítě :cert: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.11 19:34

A co nějaké vývojové vady děloho mohou být příčinou potratů??

• Citovat
  • Upravit
1051
23.9.11 19:34
LENKACAR píše:

ono je tam vlastně pár holek,tak už ty jejich strasti znám…a vlastně všechny dřív nebo později skončí u Malíčkové..je to fakt super baba, člověk na svém místě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:36
Anonymní píše:
A co nějaké vývojové vady děloho mohou být příčinou potratů??

já myslim že vývoj.vadu dělohy by ti zjistili už utz a potom teda nějakou hystereskopií,mě třeba jí enabídli a,le furt říká jak jí mám pěknou …doufám že se teda jako furt bavíme s dokym o děloze :think: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
23.9.11 19:37
mavrza píše:
LENKACAR píše:
ono je tam vlastně pár holek,tak už ty jejich strasti znám…a vlastně všechny dřív nebo později skončí u Malíčkové..je to fakt super baba, člověk na svém místě. :palec:

se divim že jsme se o tom nebavily dříve ,napslaa mi o ní až fori ,úplně náhodou ..já třeba vůbec netušim co je ten anexin a někdo si píchá ty imunoglobuliny?a jako to kdy?jsou tam nějaká úspěšná otěhu?

• Citovat
  • Upravit
1051
23.9.11 19:37
LENKACAR píše:
no jenže celej víkend to je na palici ,jsem vlastně furt smaa ,achjo ..žeru a žeru a pak nemám bejt tlustá a pak se mi má povést dítě :cert: :think:

jako já se za poslední rok tak vykrmila, že jsem z vyzábliny o 10 kg těžší,takže ještě 2 kila a jsem v lehké obezitě.a nějak nemám sílu s tím něco dělat a žeru stále..alespoň teď chodím do posilky, to mě baví, ale už jen týden,při hormonech mám šlus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
23.9.11 19:38

Cauky anonym…

ja slysela, ze potraty mohu zpusobovat i chlamydie…
ma to snad 80% populace a nejakych 40% z toho o tom ani nevi.

A vyvojove vady- tak to nemam tuseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:40

jo mě je zjistily chlamydie ,ale nějaké neaktivní staré boco ..ty prý se už ani neléčí .. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1924
23.9.11 19:42

Na chlamydie se standartne testy nedelaji, protoze nevedou ke smrti cloveka…ale dovedou pekne zneprijemnit zivot. napr bolesti kloubu, potraty, predcasne porody atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.9.11 19:42
LENKACAR píše:
mavrza píše:
LENKACAR píše:
ono je tam vlastně pár holek,tak už ty jejich strasti znám…a vlastně všechny dřív nebo později skončí u Malíčkové..je to fakt super baba, člověk na svém místě. :palec:
se divim že jsme se o tom nebavily dříve ,napslaa mi o ní až fori ,úplně náhodou ..já třeba vůbec netušim co je ten anexin a někdo si píchá ty imunoglobuliny?a jako to kdy?jsou tam nějaká úspěšná otěhu?

já tam vlezla po 1.MA, kdy mi dělali tu imunitu a našli zvýšené protilátky na spermie,tak jsem si o tom chtěla přečíst příspěvky.Ona moc není pro Prednison, cpou ho hromadně všem všude a snaží se najít každému léčbu přímo na tělo, proto ty gamaglobulíny.Co vím, tak těhu jsou zatím asi 2,ale přes léto jsem moc nečetla, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.9.11 19:44
LENKACAR píše:
jo mě je zjistily chlamydie ,ale nějaké neaktivní staré boco ..ty prý se už ani neléčí .. :nevim:

ty staré jsou ve třídě IgG a ty přetvávají fakt u někoho roky, důležité jsou ty v aktivním stavu a to jsou ve třídě IgA

Příspěvek upraven 23.09.11 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.9.11 19:44

a to si jako pícháš jo?foe jako další injekce jo?no ty kráso ,ale jako zaplatpánbůh že se snaží najít příčinu ..mě teda dostalo to ,že mi dali zelenou k těhu a ona byla docela zděšená .. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
23.9.11 19:45
mavrza píše:
LENKACAR píše:
jo mě je zjistily chlamydie ,ale nějaké neaktivní staré boco ..ty prý se už ani neléčí .. :nevim:
ty staré jsou ve třídě IgG a ty přetvávají fakt u někoho roky, důležité jsou ty v aktivním stavu a to jsou ve třídě IgM

hm aha paní doktorko tak si pokecáme příště bo fakt nevim jako o těhle třídách vůbec nic :cert: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty