Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
LENKACAR píše:mavrza píše:to je pravda ..LENKACAR píše:co já? ty…
já padam ty jsi fakt všudejá se hrozně nzudim ,mangel je na chatě a já smaa doma ,jak marodim to je peklo..kůl v plotě ..kde máš nynánka?
já sem moc nechodím, píšu si tu vlastně jen s holkama z CARu v uzavřené diskuzi a občas, třeba když mi tchýně mlátí blbosti do hlavy,jako třeba teď..
,tak kouknu sem i po jiných tématech.
Malej nynánek je na adaptačním pobytu se SŠ a velkej nynánek dadinká, neb je od návratu z dovči nějakej křáplej.Hele, jak co já bych za to dala být někdy doma sama,ale moc toho škodí, to je jasný
no jenže celej víkend to je na palici ,jsem vlastně furt smaa ,achjo ..žeru a žeru a pak nemám bejt tlustá a pak se mi má povést dítě
![]()
A co nějaké vývojové vady děloho mohou být příčinou potratů??
LENKACAR píše:
na tý imunitě na MK to nějak moc nejede![]()
ono je tam vlastně pár holek,tak už ty jejich strasti znám…a vlastně všechny dřív nebo později skončí u Malíčkové..je to fakt super baba, člověk na svém místě. ![]()
Anonymní píše:
A co nějaké vývojové vady děloho mohou být příčinou potratů??
já myslim že vývoj.vadu dělohy by ti zjistili už utz a potom teda nějakou hystereskopií,mě třeba jí enabídli a,le furt říká jak jí mám pěknou …doufám že se teda jako furt bavíme s dokym o děloze
![]()
mavrza píše:LENKACAR píše:ono je tam vlastně pár holek,tak už ty jejich strasti znám…a vlastně všechny dřív nebo později skončí u Malíčkové..je to fakt super baba, člověk na svém místě.
se divim že jsme se o tom nebavily dříve ,napslaa mi o ní až fori ,úplně náhodou ..já třeba vůbec netušim co je ten anexin a někdo si píchá ty imunoglobuliny?a jako to kdy?jsou tam nějaká úspěšná otěhu?
LENKACAR píše:
no jenže celej víkend to je na palici ,jsem vlastně furt smaa ,achjo ..žeru a žeru a pak nemám bejt tlustá a pak se mi má povést dítě![]()
jako já se za poslední rok tak vykrmila, že jsem z vyzábliny o 10 kg těžší,takže ještě 2 kila a jsem v lehké obezitě.a nějak nemám sílu s tím něco dělat a žeru stále..alespoň teď chodím do posilky, to mě baví, ale už jen týden,při hormonech mám šlus.
Cauky anonym…
ja slysela, ze potraty mohu zpusobovat i chlamydie…
ma to snad 80% populace a nejakych 40% z toho o tom ani nevi.
A vyvojove vady- tak to nemam tuseni…
jo mě je zjistily chlamydie ,ale nějaké neaktivní staré boco ..ty prý se už ani neléčí .. ![]()
Na chlamydie se standartne testy nedelaji, protoze nevedou ke smrti cloveka…ale dovedou pekne zneprijemnit zivot. napr bolesti kloubu, potraty, predcasne porody atd…
LENKACAR píše:mavrza píše:se divim že jsme se o tom nebavily dříve ,napslaa mi o ní až fori ,úplně náhodou ..já třeba vůbec netušim co je ten anexin a někdo si píchá ty imunoglobuliny?a jako to kdy?jsou tam nějaká úspěšná otěhu?LENKACAR píše:ono je tam vlastně pár holek,tak už ty jejich strasti znám…a vlastně všechny dřív nebo později skončí u Malíčkové..je to fakt super baba, člověk na svém místě.
já tam vlezla po 1.MA, kdy mi dělali tu imunitu a našli zvýšené protilátky na spermie,tak jsem si o tom chtěla přečíst příspěvky.Ona moc není pro Prednison, cpou ho hromadně všem všude a snaží se najít každému léčbu přímo na tělo, proto ty gamaglobulíny.Co vím, tak těhu jsou zatím asi 2,ale přes léto jsem moc nečetla, tak nevím.
LENKACAR píše:
jo mě je zjistily chlamydie ,ale nějaké neaktivní staré boco ..ty prý se už ani neléčí ..
ty staré jsou ve třídě IgG a ty přetvávají fakt u někoho roky, důležité jsou ty v aktivním stavu a to jsou ve třídě IgA
Příspěvek upraven 23.09.11 v 19:45
a to si jako pícháš jo?foe jako další injekce jo?no ty kráso ,ale jako zaplatpánbůh že se snaží najít příčinu ..mě teda dostalo to ,že mi dali zelenou k těhu a ona byla docela zděšená .. ![]()
mavrza píše:LENKACAR píše:ty staré jsou ve třídě IgG a ty přetvávají fakt u někoho roky, důležité jsou ty v aktivním stavu a to jsou ve třídě IgM
jo mě je zjistily chlamydie ,ale nějaké neaktivní staré boco ..ty prý se už ani neléčí ..
hm aha paní doktorko tak si pokecáme příště bo fakt nevim jako o těhle třídách vůbec nic
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
na tý imunitě na MK to nějak moc nejede