Mladé holky po zamlklém potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
27.9.11 17:05

Mladé holky po potratu

Ahoj chtěla bych založit tuto ne moc veselou diskuzi. Jsem poměrně mladá (22 let) a už mám několik potratů za sebou, je mi hrozně a tak bych ráda našla někoho v mém věku kdo si prošel něčím podobný jestli se teda vůbec někdo najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
27.9.11 17:32

A co tě k tomu vedlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
27.9.11 17:36
Daniellla píše:
A co tě k tomu vedlo??

No ona má zřejmě za sebou spontánní potraty, tak jsem to tedy pochopila já.
Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.9.11 17:37

Já to pochopila asi jinak. Jestli je to tak (spon. potraty), tak se omlouvám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.9.11 17:38

Ahoj, je mi taky 22 a dnes je to přesně týden, co jsemm musela podstoupit revizi, protože těhotenství zamlklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.11 17:38

ježíš asi jsem to napsala blbě, nebyla jsem na umělym přerušení tam bych v životě nešla, měla jsem ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.9.11 17:42

Já měla ve 22 letech taky ZT. Bylo to hrozný, a za rok na to už v postýlce spinkal Kubíček. Tak snad to příště vyjde. A ještě jednou se omlouvám, špatně jsem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.11 17:45

já měla už dva ZT a pak jsem si jednou dělala test před ms a byl pozitivní ale pak jsem začala krvácet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
27.9.11 19:12

A dělali ti nějaké testy? MYslím, že se to dělá na imunologii pokud se nepletu. Možná to byla blbá náhoda, ale možná má tělo nějaké protilátky na vajíčko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
27.9.11 19:24

Ahojky, já jsem také ještě poměrně mlada (za týden mi je 26). Po roce snažení jsem byla konečně těhu, ne ale moc dlouho. Ted jsem 4 týdny od revize … Čekám na MS, obíhám různá vyšetření a příští měsíc se chci zase začít snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.9.11 19:36
Ahojky, taky mi bylo teď 26let, zrovna včera :-D
Dnes je to zhruba 8týdnu od mé revize, miminko umřelo v 16týdnu :-( :-( :-( !!
Teď čekám na MS, ale stále se nějak nedostavuje a těhotenský test mám lehce pozitivní, to jest, že je tam viditelný duch a tak čekám, co se z toho vyvrbí!!
Akorát vím jedno, že z dalšího těhotenství mám strach, mám strach, aby to opět nedopadlo stejně :think: :think:
v kolikátém jsi byla týdnu???
smiley1 píše:
Ahojky, já jsem také ještě poměrně mlada (za týden mi je 26). Po roce snažení jsem byla konečně těhu, ne ale moc dlouho. Ted jsem 4 týdny od revize … Čekám na MS, obíhám různá vyšetření a příští měsíc se chci zase začít snažit.
smiley1 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.11 19:54

zatím mi nic nedělala musím se domluvit s gynekoložkou co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.9.11 19:56

já jsem po třech zamlklých těhu a teprve mi 22 bude :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
27.9.11 20:11

Kristýnko, já mám narozeniny ted v sobotu, ne příští týden, tak to jsme skoro stejne stare :-D . No, já čekala jednovaječná dvojčátka, ale nevyvíjeli se dobře uz od začátku, takže nemeli ani :srdce: a revize proběhla 29.8. (byla jsem 8+4tt). Ted lítá po všech možných vysetrenich (Genetika, štítná žláza a ještě mě čeká imunologie). Zatím ještě nepřišli výsledky. Chci se nechat pořádně proklepnout, abych něco nezanedbala (i kdyz s tím vetsinou nejde nic udělat).
A přišli ti na něco? Mne toho z histologie moc neřekli.Jen,že plody odumřely :-( .
A sílí čárka na testu?
Já měla ještě minuly týden slabou čárku na tt, ale ted uz mám jen stineček (opravdu slaboulinký).
Marinko a dělali ti nějaké testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.9.11 20:16

Holky vy běháte po vyšetřeních po prvním ZT? 8-o Mě bylo od dr. řečeno, že je to naprosto normální, poprvé že si z toho nemám nic dělat…Což je samozřejmě blbost, nedokážou si představit jaký to je, ale že prý je to prostě normální. Jsem teprve týden po revizi a k dr. jdu v pátek na KO, tak uvidím co mi řekne :nevim: Ale budu mít šílený strach při příštím těhu, že se to stane znovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty