Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych založit tuto ne moc veselou diskuzi. Jsem poměrně mladá (22 let) a už mám několik potratů za sebou, je mi hrozně a tak bych ráda našla někoho v mém věku kdo si prošel něčím podobný jestli se teda vůbec někdo najde
Daniellla píše:
A co tě k tomu vedlo??
No ona má zřejmě za sebou spontánní potraty, tak jsem to tedy pochopila já.
Nebo se pletu?
Já to pochopila asi jinak. Jestli je to tak (spon. potraty), tak se omlouvám ![]()
Ahoj, je mi taky 22 a dnes je to přesně týden, co jsemm musela podstoupit revizi, protože těhotenství zamlklo ![]()
ježíš asi jsem to napsala blbě, nebyla jsem na umělym přerušení tam bych v životě nešla, měla jsem ZT
Já měla ve 22 letech taky ZT. Bylo to hrozný, a za rok na to už v postýlce spinkal Kubíček. Tak snad to příště vyjde. A ještě jednou se omlouvám, špatně jsem to pochopila.
já měla už dva ZT a pak jsem si jednou dělala test před ms a byl pozitivní ale pak jsem začala krvácet
A dělali ti nějaké testy? MYslím, že se to dělá na imunologii pokud se nepletu. Možná to byla blbá náhoda, ale možná má tělo nějaké protilátky na vajíčko. ![]()
Ahojky, já jsem také ještě poměrně mlada (za týden mi je 26). Po roce snažení jsem byla konečně těhu, ne ale moc dlouho. Ted jsem 4 týdny od revize … Čekám na MS, obíhám různá vyšetření a příští měsíc se chci zase začít snažit.
smiley1 píše:
Ahojky, já jsem také ještě poměrně mlada (za týden mi je 26). Po roce snažení jsem byla konečně těhu, ne ale moc dlouho. Ted jsem 4 týdny od revize … Čekám na MS, obíhám různá vyšetření a příští měsíc se chci zase začít snažit.
smiley1 píše:
zatím mi nic nedělala musím se domluvit s gynekoložkou co bude dál
Kristýnko, já mám narozeniny ted v sobotu, ne příští týden, tak to jsme skoro stejne stare
. No, já čekala jednovaječná dvojčátka, ale nevyvíjeli se dobře uz od začátku, takže nemeli ani
a revize proběhla 29.8. (byla jsem 8+4tt). Ted lítá po všech možných vysetrenich (Genetika, štítná žláza a ještě mě čeká imunologie). Zatím ještě nepřišli výsledky. Chci se nechat pořádně proklepnout, abych něco nezanedbala (i kdyz s tím vetsinou nejde nic udělat).
A přišli ti na něco? Mne toho z histologie moc neřekli.Jen,že plody odumřely
.
A sílí čárka na testu?
Já měla ještě minuly týden slabou čárku na tt, ale ted uz mám jen stineček (opravdu slaboulinký).
Marinko a dělali ti nějaké testy?
Holky vy běháte po vyšetřeních po prvním ZT?
Mě bylo od dr. řečeno, že je to naprosto normální, poprvé že si z toho nemám nic dělat…Což je samozřejmě blbost, nedokážou si představit jaký to je, ale že prý je to prostě normální. Jsem teprve týden po revizi a k dr. jdu v pátek na KO, tak uvidím co mi řekne
Ale budu mít šílený strach při příštím těhu, že se to stane znovu ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.