Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebuju vyprat potah sporťáku Danny Sport. Lze v pračce, nebo musím růčo? Malá tam včera ve spolupráci s tatínkem rozsedla švestku
.
Příspěvek upraven 01.09.12 v 17:58
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny SportKaždej kočárek peru v pračce. na ruční praní na 30… Ale švestku teda nevím, nevím… Švestka se mi špatně pere i z plenek na 60 ![]()
Prala jsem jen na hlubokém v pračce a nic se mu nestalo. Raději jsem prala rychlí 30 min. program a vše bylo v pořádku ![]()
Holky děkuju. Naštěstí je malá lehká, ani ne 9 kg, švestka nebyla přezrálá, takže máme světle hnědý flek na béžovém podkladu. Tak snad se zadaří. Jen jsem se bála, aby se to v pračce nějak nesrazilo třeba.
Příspěvek upraven 01.09.12 v 20:00
Já peru normálně celý sporťák, rozeberu ho a sem tam ho operu i boudu a vše
Jinak máme ochranou vložku v kočárku, sice kočárek máme černý, není tam vše tak vidět, tu vložku tam má malá fialovou a tu peru i 3× týdně jak kdy. Já kočár peru na 40st. ![]()
Já mám Dorjan staršího typu, ale prala jsem ho na 30st. normálně celý, vše co šlo sundat. Nikdy s tím problém nebyl, prala jsem ho komplet asi 4× během 5 let.
@jajul píše:
Mise splněna, kočár je jak nový! Dekuju za rady.
Ahoj holky, dobrý téma
Já mám hluboký kočár i sporták denny sport - modrý. Ted by je oba potřebovala „zazimovat“ - prcek už běhá po svých ![]()
V obchodě mi prodavačka řekla, že vše můžu v klidu hodit do pračky, ale v návodu je napsáno -do pračky NE! tak ted vůbec nevim…
a NEPOKROUTILO SE vám to v té pračce?
díky moc za odpověď… hezký večer!
Prala jsem to víckrát a nikdy se mi nic nezkroutilo. Akorát je teda třeba vyndat všechny výstuhy, pokud tam jsou. Třeba v té vložné tašce mám takové myslím ze sololitu, nebo co to je - boky a dno.
Já jsem zatím prala jen sporťák (ač jsme hlubokou korbu používaly snad do 10m, neměla jsem tu potřebu) a v pohodě, nic se nesmrsklo. Jinak asi bych praní nechala na dobu, kdy budeš kočáry odzimovávat
.
Ahojte holky taky mám kočárek Dorjan, černý s bílýma kytičkama. Chci vyprat poprvé potahy ze sportovní korbičky, nejde mi sundat ta spodní část
odepla jsem všecky suché zipy ale jako by to bylo napevno na tom sedátku. Poradíte mi prosím ![]()
Ahoj,prosím dokáže mi někdo pomoct
? Už mi tu dobu leží rozebrány sporťák (butterfly 2014). Mám problém tam do střechy nasoukat ty dvě obruče. Už se mi to podařilo,ale nejspíš blbě a přidělat to šlo hodně ztěžka. Obě obruče jsem narvala do tohonjedniho otvoru. Psala jsem.si s jednou paní z prodejny a ta radí vytáhnout bílý tunýlek (pochopila jsem,že je někde v tom základním tunelem pro oblou obruč) ,jenže já ho tam nemám,prostě ne. Nemáte někde po ruce tenhle sporťák? Šlo by to vyfotit? Popř. Popsat
?