Jak prát DorJan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
1.9.12 17:43

Jak prát DorJan

Ahoj, potřebuju vyprat potah sporťáku Danny Sport. Lze v pračce, nebo musím růčo? Malá tam včera ve spolupráci s tatínkem rozsedla švestku :? :roll:.

Příspěvek upraven 01.09.12 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
1.9.12 17:48

Každej kočárek peru v pračce. na ruční praní na 30… Ale švestku teda nevím, nevím… Švestka se mi špatně pere i z plenek na 60 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 17:49

Prala jsem jen na hlubokém v pračce a nic se mu nestalo. Raději jsem prala rychlí 30 min. program a vše bylo v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.9.12 17:58

Holky děkuju. Naštěstí je malá lehká, ani ne 9 kg, švestka nebyla přezrálá, takže máme světle hnědý flek na béžovém podkladu. Tak snad se zadaří. Jen jsem se bála, aby se to v pračce nějak nesrazilo třeba.

Příspěvek upraven 01.09.12 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
1.9.12 18:11

Já peru normálně celý sporťák, rozeberu ho a sem tam ho operu i boudu a vše ;) Jinak máme ochranou vložku v kočárku, sice kočárek máme černý, není tam vše tak vidět, tu vložku tam má malá fialovou a tu peru i 3× týdně jak kdy. Já kočár peru na 40st. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.9.12 18:29

Já mám Dorjan staršího typu, ale prala jsem ho na 30st. normálně celý, vše co šlo sundat. Nikdy s tím problém nebyl, prala jsem ho komplet asi 4× během 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.9.12 19:23

Celý v pračce, švestku bych předtím možná vzala žlučákem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.9.12 22:02

Mise splněna, kočár je jak nový! Dekuju za rady :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
4.9.12 18:14
@jajul píše:
Mise splněna, kočár je jak nový! Dekuju za rady :kytka:.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.9.12 22:00

Ahoj holky, dobrý téma :) Já mám hluboký kočár i sporták denny sport - modrý. Ted by je oba potřebovala „zazimovat“ - prcek už běhá po svých :D
V obchodě mi prodavačka řekla, že vše můžu v klidu hodit do pračky, ale v návodu je napsáno -do pračky NE! tak ted vůbec nevim…

a NEPOKROUTILO SE vám to v té pračce?

díky moc za odpověď… hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.9.12 08:42

Prala jsem to víckrát a nikdy se mi nic nezkroutilo. Akorát je teda třeba vyndat všechny výstuhy, pokud tam jsou. Třeba v té vložné tašce mám takové myslím ze sololitu, nebo co to je - boky a dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.9.12 09:54

Já jsem zatím prala jen sporťák (ač jsme hlubokou korbu používaly snad do 10m, neměla jsem tu potřebu) a v pohodě, nic se nesmrsklo. Jinak asi bych praní nechala na dobu, kdy budeš kočáry odzimovávat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.8.14 19:42

Ahojte holky taky mám kočárek Dorjan, černý s bílýma kytičkama. Chci vyprat poprvé potahy ze sportovní korbičky, nejde mi sundat ta spodní část :( odepla jsem všecky suché zipy ale jako by to bylo napevno na tom sedátku. Poradíte mi prosím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
23.10.18 13:49

Ahoj,prosím dokáže mi někdo pomoct :D ? Už mi tu dobu leží rozebrány sporťák (butterfly 2014). Mám problém tam do střechy nasoukat ty dvě obruče. Už se mi to podařilo,ale nejspíš blbě a přidělat to šlo hodně ztěžka. Obě obruče jsem narvala do tohonjedniho otvoru. Psala jsem.si s jednou paní z prodejny a ta radí vytáhnout bílý tunýlek (pochopila jsem,že je někde v tom základním tunelem pro oblou obruč) ,jenže já ho tam nemám,prostě ne. Nemáte někde po ruce tenhle sporťák? Šlo by to vyfotit? Popř. Popsat :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí