Casualplay S4 - jaký fusak?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2017
31.8.12 10:18

Casualplay S4 - jaký fusak??

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co mají tento kočárek, jaký fusak máte do sporťáku?? Originální fusak mi přijde dost malý a chtěla bych fusak buď od emitexu 3v1 nebo z pinkie.cz a nevím, jestli mi tam bude pasovat…
Poradíte některá?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
31.8.12 10:33

Já tam měla Lodger ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.8.12 10:39

Já mám od emitexu 3v1, zkrácená verze tam pasovala parádně, s tou prodlouženou to bylo horší (myslím v korbě), ale celkem rychle jsem to vychytala a nebyl problém. Tu část, co mi visela z kočárku jsem jednoduše ohla dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
31.8.12 10:42

Mě se právě jedná o sporťák… Seděl ti ten emitex dobře do sporťáku?? V zimě se už do korby nevlezeme.

@micelinka píše:
Já mám od emitexu 3v1, zkrácená verze tam pasovala parádně, s tou prodlouženou to bylo horší (myslím v korbě), ale celkem rychle jsem to vychytala a nebyl problém. Tu část, co mi visela z kočárku jsem jednoduše ohla dovnitř.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.8.12 11:06

Také mám CP S4 a lámu si hlavu nad tím, jaký fusak pořídit. Dostala jsem doporučení na Dita outlast exclusive, stojí asi 1700Kč a prý se dá upravovat délka. Nemáte s ním některá zkušenost? Ještě se mi docela líbí fusak od Kaarsgaren, který stojí něco málo přes 1000Kč.

Danielka se narodila v květnu, takže si myslím, že v hluboké korbičce bude maximálně do října a pak také budeme muset do sporťáku. V sadě jsem neměla nánožník. Je potřeba ho pořizovat? Jelikož mám první mimčo, tak tomu tak úplně nerozumím. Je třeba pořizovat i nějaký teplý overálek? Nebo do čeho se tak oblíká v zimě mimi, které pak dám do fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.8.12 13:43

@LucieSy nánožník na sporťák? Za mě určitě ano, krádně na kočáře drží a hlavně to není jen obyč hadr, ale je vyteplený.
@LucciaMaty na sporťák jsem ho ještě nezkoušela, jsou v něm díry na pásy, ale zatím nevím, jak tam pasují, to začnu zkoumat tak říjen/listopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.11.12 16:17

Ahoj, dneska jsem dala malé do sporťáku CP fusak Emitex i s tím prodloužením na nožičky a visí mi skoro až na přední kolečka. Dala jsem ho blbě nebo to chce jen jiný fusak? :roll:

Příspěvek upraven 16.11.12 v 17:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
16.11.12 16:55

@Monika24 8o Opravdu?? Taky mám do sporťáku připravený 3v1 od emitexu a úplně jsem se teď lekla, protože jsem ho tam ještě nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.11.12 17:05

@LucciaMaty Jj. Malá už právě v tom fusaku bez prodloužení měla skrčené nožičky, tak jsem to tam přidělala a teď koukám, že je to dost dlouhé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
16.11.12 17:14

Holky tuhle záležitost jsem teď taky řešila a vyřešila parádně s fusakem z biobavlny/ vhodné i pro alergiky/ Kaarsgaren! Jsem maximálně spokojená a malá si vrní jako kočička :pankac: http://fusaky.heureka.cz/…cerny-fusak/ Doporučuji a sedí perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
16.11.12 17:16

Jo a má taky prodloužení a větší dítě může mít nožky venku a jen se stáhne konec /aby se nezašpinil fusak od špinavých botek/Což je dle mě praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.11.12 12:26

Tak už jsem to trochu pořešila s tou délkou. Ale vadí mi, že nejde přichytit za ten šusťák, takže až bude malá sedět, tak bude držet jen za pásy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.11.12 12:16

Čau holky, mam taky kočárek casualplay S4 a přemýšlela jsem o fusaku Kaarsgaren z biobavlny, nemáte zkušenost jak sedi ve sporťáku, slyšela jsem, že třeba fusak od emitexu v něm špatně drží a sjíždí. A taky přemýšlím jestli vnitřek z biobavlny nezůstává delší dobu mokrej, když se na něj dostane sníh nebo když se dítě zpotí, nebo u pusinky když oddychuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
22.11.12 12:29
@makina.84 píše: Čau holky, mam taky kočárek casualplay S4 a přemýšlela jsem o fusaku Kaarsgaren z biobavlny, nemáte zkušenost jak sedi ve sporťáku, slyšela jsem, že třeba fusak od emitexu v něm špatně drží a sjíždí. A taky přemýšlím jestli vnitřek z biobavlny nezůstává delší dobu mokrej, když se na něj dostane sníh nebo když se dítě zpotí, nebo u pusinky když oddychuje?

Mám sice z biobavlny, ale udělané jsou stejně a ve sporťáku nesjíždí! Nedrží jen na pásech jako fusak od emitex, ale mají na zadní části takové gumy, co přetáhneš na tu zadní část, kde se dítě opírá a drží ;) Jo a sedí výborně, já jsem spokojena :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.11.12 13:33

Ja jsem si nakonec poridila cerny fusak od Dita outlast a jsem maximalne spokojena. Zezadu je protiskluzovy ctverec a fusacek v kocarku krasne drzi. Holcicka se v nem vubec nezpoti. Ve 3 stupnich jsem ji mela ve fusaku jen. v bodycku s dlouhym rukavem, puncosskach, mikce, polodupackac a v cepici. No a bylo ji krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí