Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co mají tento kočárek, jaký fusak máte do sporťáku?? Originální fusak mi přijde dost malý a chtěla bych fusak buď od emitexu 3v1 nebo z pinkie.cz a nevím, jestli mi tam bude pasovat…
Poradíte některá?? ![]()
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Já mám od emitexu 3v1, zkrácená verze tam pasovala parádně, s tou prodlouženou to bylo horší (myslím v korbě), ale celkem rychle jsem to vychytala a nebyl problém. Tu část, co mi visela z kočárku jsem jednoduše ohla dovnitř.
Mě se právě jedná o sporťák… Seděl ti ten emitex dobře do sporťáku?? V zimě se už do korby nevlezeme.
@micelinka píše:
Já mám od emitexu 3v1, zkrácená verze tam pasovala parádně, s tou prodlouženou to bylo horší (myslím v korbě), ale celkem rychle jsem to vychytala a nebyl problém. Tu část, co mi visela z kočárku jsem jednoduše ohla dovnitř.
Také mám CP S4 a lámu si hlavu nad tím, jaký fusak pořídit. Dostala jsem doporučení na Dita outlast exclusive, stojí asi 1700Kč a prý se dá upravovat délka. Nemáte s ním některá zkušenost? Ještě se mi docela líbí fusak od Kaarsgaren, který stojí něco málo přes 1000Kč.
Danielka se narodila v květnu, takže si myslím, že v hluboké korbičce bude maximálně do října a pak také budeme muset do sporťáku. V sadě jsem neměla nánožník. Je potřeba ho pořizovat? Jelikož mám první mimčo, tak tomu tak úplně nerozumím. Je třeba pořizovat i nějaký teplý overálek? Nebo do čeho se tak oblíká v zimě mimi, které pak dám do fusaku?
@LucieSy nánožník na sporťák? Za mě určitě ano, krádně na kočáře drží a hlavně to není jen obyč hadr, ale je vyteplený.
@LucciaMaty na sporťák jsem ho ještě nezkoušela, jsou v něm díry na pásy, ale zatím nevím, jak tam pasují, to začnu zkoumat tak říjen/listopad.
Ahoj, dneska jsem dala malé do sporťáku CP fusak Emitex i s tím prodloužením na nožičky a visí mi skoro až na přední kolečka. Dala jsem ho blbě nebo to chce jen jiný fusak? ![]()
Příspěvek upraven 16.11.12 v 17:04
@Monika24
Opravdu?? Taky mám do sporťáku připravený 3v1 od emitexu a úplně jsem se teď lekla, protože jsem ho tam ještě nezkoušela…
@LucciaMaty Jj. Malá už právě v tom fusaku bez prodloužení měla skrčené nožičky, tak jsem to tam přidělala a teď koukám, že je to dost dlouhé ![]()
Holky tuhle záležitost jsem teď taky řešila a vyřešila parádně s fusakem z biobavlny/ vhodné i pro alergiky/ Kaarsgaren! Jsem maximálně spokojená a malá si vrní jako kočička
http://fusaky.heureka.cz/…cerny-fusak/ Doporučuji a sedí perfektně ![]()
Jo a má taky prodloužení a větší dítě může mít nožky venku a jen se stáhne konec /aby se nezašpinil fusak od špinavých botek/Což je dle mě praktické.
Tak už jsem to trochu pořešila s tou délkou. Ale vadí mi, že nejde přichytit za ten šusťák, takže až bude malá sedět, tak bude držet jen za pásy ![]()
Čau holky, mam taky kočárek casualplay S4 a přemýšlela jsem o fusaku Kaarsgaren z biobavlny, nemáte zkušenost jak sedi ve sporťáku, slyšela jsem, že třeba fusak od emitexu v něm špatně drží a sjíždí. A taky přemýšlím jestli vnitřek z biobavlny nezůstává delší dobu mokrej, když se na něj dostane sníh nebo když se dítě zpotí, nebo u pusinky když oddychuje?
@makina.84 píše: Čau holky, mam taky kočárek casualplay S4 a přemýšlela jsem o fusaku Kaarsgaren z biobavlny, nemáte zkušenost jak sedi ve sporťáku, slyšela jsem, že třeba fusak od emitexu v něm špatně drží a sjíždí. A taky přemýšlím jestli vnitřek z biobavlny nezůstává delší dobu mokrej, když se na něj dostane sníh nebo když se dítě zpotí, nebo u pusinky když oddychuje?
Mám sice z biobavlny, ale udělané jsou stejně a ve sporťáku nesjíždí! Nedrží jen na pásech jako fusak od emitex, ale mají na zadní části takové gumy, co přetáhneš na tu zadní část, kde se dítě opírá a drží
Jo a sedí výborně, já jsem spokojena ![]()
Ja jsem si nakonec poridila cerny fusak od Dita outlast a jsem maximalne spokojena. Zezadu je protiskluzovy ctverec a fusacek v kocarku krasne drzi. Holcicka se v nem vubec nezpoti. Ve 3 stupnich jsem ji mela ve fusaku jen. v bodycku s dlouhym rukavem, puncosskach, mikce, polodupackac a v cepici. No a bylo ji krasne.