Který sporťák - Jané Slalom Reverse x CP Vintage 3 UNI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
31.8.12 20:35

Který sporťák - Jané Slalom Reverse x CP Vintage 3 UNI

Potřebuji radu. Který kočárek je lepší, který by jste mi z těchto dvou spíše doporučili? A proč, výhody, nevýhody? Vybírám kočárek už pěkně dlouho a nakonce jsem zúžila výběr na tyto dva: Jané Slalom Reverse 2010 a Casualplay Vintage 3 Uni 2010. Jde mi totiž hlavně o otočnou sedačku a aby zvládl v zimě i sníh. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
31.8.12 21:15

Já mám reverse jako 13. kočárek a konečně jsem spokojená :))) casual má podle mě mrňavou sedačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
31.8.12 23:16

No reverse taky není pro velký děcko výhra sedačka je dost uzká o 10 cm proti klasické sedačce od slalomu, ale jinak si nemůžu stěžovat loňskou zimu zvládnul na :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.9.12 07:50

Do reversu se mi v pohodě vešla tříletá dcerka v kombinéze s fusakem. ta sedačka je oproti normálnímu slalomu užší, ale ještě jsem neviděla dítě, ketré by jí zadnicí zaplnilo celou. zato tam dítko pěkně drží a celá sedačka je parádně dlouhá, má cca 90 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.9.12 08:16

Vím, že sedeačka oproti klasickému slalomu je užší, ale to mi nevadí. Můj syn má půl roku a budu přecházet z hluboké korby do sporťáku, takže si myslím, že se v pohodě vleze do janéčka i casualu. Stačí mi kočárek do jeho jednoho roku, pokud mi potom nebude vyhovovat, koupím jiný. Jde mi teď hlavně o tu otočnou sedačku a sníh, jízdní vlastnosti, příp. váha, skladnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.9.12 08:51

@neslusanka tak janéčko bude těžší, nevím teda, kolik váží casual, a le zpravidla všecko, co má otočnou sedačku je težší. každopádně velká nafukovací kola u janéčka mi projela všecko a navíc je odpružený. skladný je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
4.9.12 00:31

JJ souhlas jízní vlastnosti janečka v zimě :palec: :potlesk:
hravě jsme s ním zimu zvládli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.7.13 07:42

Holky opravdu se mi bez problemu vejde 1,5 stare ditko do Reverse s fusakem? Nekde maminky psaly, ze se jim tam neveslo 7 mes. Dite :nevim: ted je prckovi rok a ma 10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.7.13 10:03

@saba-1 mě se tam vešla tříletá s fusakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí