Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuji radu. Který kočárek je lepší, který by jste mi z těchto dvou spíše doporučili? A proč, výhody, nevýhody? Vybírám kočárek už pěkně dlouho a nakonce jsem zúžila výběr na tyto dva: Jané Slalom Reverse 2010 a Casualplay Vintage 3 Uni 2010. Jde mi totiž hlavně o otočnou sedačku a aby zvládl v zimě i sníh. Děkuji
Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ReverseJá mám reverse jako 13. kočárek a konečně jsem spokojená
casual má podle mě mrňavou sedačku…
No reverse taky není pro velký děcko výhra sedačka je dost uzká o 10 cm proti klasické sedačce od slalomu, ale jinak si nemůžu stěžovat loňskou zimu zvládnul na ![]()
Do reversu se mi v pohodě vešla tříletá dcerka v kombinéze s fusakem. ta sedačka je oproti normálnímu slalomu užší, ale ještě jsem neviděla dítě, ketré by jí zadnicí zaplnilo celou. zato tam dítko pěkně drží a celá sedačka je parádně dlouhá, má cca 90 cm.
Vím, že sedeačka oproti klasickému slalomu je užší, ale to mi nevadí. Můj syn má půl roku a budu přecházet z hluboké korby do sporťáku, takže si myslím, že se v pohodě vleze do janéčka i casualu. Stačí mi kočárek do jeho jednoho roku, pokud mi potom nebude vyhovovat, koupím jiný. Jde mi teď hlavně o tu otočnou sedačku a sníh, jízdní vlastnosti, příp. váha, skladnost
@neslusanka tak janéčko bude těžší, nevím teda, kolik váží casual, a le zpravidla všecko, co má otočnou sedačku je težší. každopádně velká nafukovací kola u janéčka mi projela všecko a navíc je odpružený. skladný je dobře.
JJ souhlas jízní vlastnosti janečka v zimě
![]()
hravě jsme s ním zimu zvládli
Holky opravdu se mi bez problemu vejde 1,5 stare ditko do Reverse s fusakem? Nekde maminky psaly, ze se jim tam neveslo 7 mes. Dite
ted je prckovi rok a ma 10kg.