Golfky/kočárek na zimu pro skoro 2leté dítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
1.9.12 12:32

golfky/kočárek na zimu pro skoro 2leté dítko

Zdravím mamči,

mám skoro dvouletého chlapečka (v listopadu mu budou dva) a zvažuji jestli ještě pořídit na zimu sporťák. Máme golfky zicco, a ve sněhu to asi nebude nic moc. Budeme chodit se starším synem do školky a ze školky, malý v kočárku ještě občas spí a celkově si radši pojezdí :-) popřípadě jaký kočárek by jste nám doporučily. děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
1.9.12 12:34

Ja ted koupila na zimu quinny freestyle 3×l a jinak mame do mesta zappky. Taky jsem sla do sportaku a golfek. Chodime i hodne do hor do terenu a to bych s normal sportakem nebo zappkama nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.9.12 12:38

Já mám trojkolku- za mě super.. Je to totožný typ jako konorr joggy S a je i porstorný…

• Citovat
  • Upravit
327
1.9.12 12:38
@Janichka píše:
Ja ted koupila na zimu quinny freestyle 3×l a jinak mame do mesta zappky. Taky jsem sla do sportaku a golfek. Chodime i hodne do hor do terenu a to bych s normal sportakem nebo zappkama nedala.

to my právě taky pořád drandímě, na prvního jsme měli slaloma tak nevím jestli nepořídit zase…první syn už od 18ti měsíců sabotoval kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 12:50

Ja mela sportak baby max od chipolina a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.9.12 13:02

@pepuse tak se koukni na ten quinny freestyle 3×l. Ted jsme s nim byli v jesenikach a nemuzu si ho vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
1.9.12 13:19

Ted jsem pořídila na kluka 17m baby jogger city elite, je velkej, lehkej, super do terenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.9.12 13:46

Tak zalezi, jestli bydlis ve meste nebo na vesnici a jak vam to tam v zime protahuji - tady u nas celkem v pohode v golfkach i v zime… mam peg perego si completo - nema to zadne dvojite kolecka apod., takze v zime parada - teda aspon do par cm snehu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3591
1.9.12 19:02

http://www.youtube.com/watch?… Koupila jsem si ho před nějakým měsícem na téměř tříletého syna. A jsem s ním na 1000% spokojena. Tím že má velká kola tak ve sněhu nebude žádný problém. Je sice dražší, ale když koukám za jaké pálky ho prodávají použitý tak strach že ho neprodám fakt nemám :mrgreen:
Jinak je moc pohodlný na spaní. Má dlouhou zádovou opěrku. Šťastné rozhodování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí