Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím mamči,
mám skoro dvouletého chlapečka (v listopadu mu budou dva) a zvažuji jestli ještě pořídit na zimu sporťák. Máme golfky zicco, a ve sněhu to asi nebude nic moc. Budeme chodit se starším synem do školky a ze školky, malý v kočárku ještě občas spí a celkově si radši pojezdí
popřípadě jaký kočárek by jste nám doporučily. děkujeme
Ja ted koupila na zimu quinny freestyle 3×l a jinak mame do mesta zappky. Taky jsem sla do sportaku a golfek. Chodime i hodne do hor do terenu a to bych s normal sportakem nebo zappkama nedala.
Já mám trojkolku- za mě super.. Je to totožný typ jako konorr joggy S a je i porstorný…
@Janichka píše:
Ja ted koupila na zimu quinny freestyle 3×l a jinak mame do mesta zappky. Taky jsem sla do sportaku a golfek. Chodime i hodne do hor do terenu a to bych s normal sportakem nebo zappkama nedala.
to my právě taky pořád drandímě, na prvního jsme měli slaloma tak nevím jestli nepořídit zase…první syn už od 18ti měsíců sabotoval kočár
@pepuse tak se koukni na ten quinny freestyle 3×l. Ted jsme s nim byli v jesenikach a nemuzu si ho vynachvalit.
Ted jsem pořídila na kluka 17m baby jogger city elite, je velkej, lehkej, super do terenu ![]()
Tak zalezi, jestli bydlis ve meste nebo na vesnici a jak vam to tam v zime protahuji - tady u nas celkem v pohode v golfkach i v zime… mam peg perego si completo - nema to zadne dvojite kolecka apod., takze v zime parada - teda aspon do par cm snehu ![]()
http://www.youtube.com/watch?… Koupila jsem si ho před nějakým měsícem na téměř tříletého syna. A jsem s ním na 1000% spokojena. Tím že má velká kola tak ve sněhu nebude žádný problém. Je sice dražší, ale když koukám za jaké pálky ho prodávají použitý tak strach že ho neprodám fakt nemám ![]()
Jinak je moc pohodlný na spaní. Má dlouhou zádovou opěrku. Šťastné rozhodování ![]()