Jak přemluvit rodiče, aby mi dali kotě?

15.6.17 19:45

Jak přemluvit rodiče aby mi dali kotě?

Dobrý den,
chci se zeptat jak mám mamku přesvědčit aby mi dala kotě? Už jsme měli kocourka, ale ten v noci hrozně zlobil a musel se dát k původní majitelce. Ale mě mít kočku hrozně chybí…
Nevíte jak to mám mamce vysvětlit? Myslím si že když to bude kočka a vykastrovaná tak že bude v noci spát, ale mamka to nemůže pochopit…
Poradíte…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
15.6.17 19:49

Kazda kocka je jina..ta nase je kastrovana a sice se naucila ze v noci se spi ale jinak dost skodi, bestie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
15.6.17 19:53

Kocka je vzdy sazka do loterie.My mame kocoura, nyni necelych devet mesicu a je nejzlatejsi.Spi,kdy ma, je to mazel, nikdy na nas nevytasil drapy, ani zuby.Nic nenici, zaclony bez uhony, na policky neskace, sedacku nedrape.Je skvelej, ale vim, ze jsme proste meli sakra kliku.
Podle me i dost zalezi, odkud kote pochazi.Nase chovatelka ma vsechny kocky mile, kontaktni, klidne. Myslim, ze puvodni rodina ma na kote dost zasadni vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
15.6.17 19:54

Náš kocour občas dělá v noci bordel, běhá po bytě, skáče na skříně… Ale jinak většinou spí.
Občas jim může hrabnout a dělají si co chtějí.
Mamku asi moc nepresvedcis. Porod si kotě až budeš bydlet sama třeba… Kolik je Ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.6.17 19:56

@stajusinka zkus je ukecat, že když udeláš v srpnu komisionalni zkoušku z němčiny, tak by ti ji mohli dát.

• Citovat
  • Upravit
76805
15.6.17 19:57

@stajusinka to je kočičí přirozenost, že v noci řádí, kočky jsou šelmy a noční tvorové, že ty chceš kotě je krásné, ale starat se a platit bude maminka, takže rozhodování je na ní, o kočku se musí člověk postarat, i když je nemocný, nelze jet bez sehnání opatrování celá rodina na dovolenou atakdále, atakdále, prostě to není jen muchlat roztomilé koťátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
15.6.17 20:01

Nemáš nějakou kamarádku, co má kočku? Že by sis jí půjčila na zkoušku, ať mamka vidí, že to jde i jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.6.17 20:02

Já mám kočičku(nekastrovanou)-ragdolla a kastrovanýho dlouhosrstého briťáka, oba v noci spí, kočka u mě v pelechu, kočin většinou na zemi vedle postele. Teď je už starej, takže v noci prudí že chce ven na záchod-nechce chodit na domácí WC, ale jinak fakt chrněj, čím to je, nevím jsou to kliďasové ještě po nás ani jeden nevyjel, takže škrábance, prskání, syčení-neznáme.
Jinak co dělal kocourek, že tak strašně v noci zlobil???
Si nedovedu představit co by se tedy u nás muselo dít abychom je vrátili-to se houpal na lustru, strhával záclony???
jinak jak přesvědčit mamku neporadím, každý živý tvor je osobnost a není možné odhadnout jaký přesně bude, navíc když kolem 7mého měsíce přijde puberta-je marný vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
15.6.17 20:09

Ani vykastrovaný kočka nebude v noci spát. Kočka je noční zvíře.
Navíc pokud propadáš ve škole, na nějaké zvíře zapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
15.6.17 20:11
@Paola21 píše:
Nemáš nějakou kamarádku, co má kočku? Že by sis jí půjčila na zkoušku, ať mamka vidí, že to jde i jinak..

Kočka se nedá půjčit, to není panenka na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
15.6.17 20:15

@stajusinka a ještě - kočka je závazek na 15-17 let, ty třeba odejdeš studovat (možná) ale kočka doma zůstane, a koťátko vždycky „zlobí“, potřebuje pozornost a hrát si, starší kočky v bytě opravdu většinou v noci spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
15.6.17 20:18

Ja nechtela psa. Nakonec me syn presvedcil. Jednak zajem o psa byl opravdu dlouhodoby (pres rok o tom porad mluvil) a navic byl pro to ochoten hodne udelat. Tak mame Ted Rustika a je to zlaticko, ac ja jsem spis na kocky.????Mas co zlepsit ve skole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.6.17 20:22

Mám v bytě 2 kočky a jednoho kocoura. Všechny jsem nasla na sídlišti a nechala si je. Vsichni jsou zlatí. Nezničili nic a to už je mám kolem 4 let. Jsou ti mazlici, cistotni a v noci chrapou v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
15.6.17 20:24

@Lenka_Hal ano má co zlepšovat, založila druhou diskusi o komisionální zkoušce z němčiny, ale já ještě přemýšlím nad něčím jiným - je vhodné, aby 14tileté holky měly účet ne emiminu - přece jen se tu probíhá život v celé své nahotě a syrovosti - od tělesných intimních problémů po agresivní chování manželů - fakt mi nepřijde vhodné ve 14 mít možnost toto všechno číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
15.6.17 20:26

@lachtanice86 -vidíš a já mám dva papírové briťáky, co nikdy nebyli venku, jsou vykastrovaní a jsou to zmetci :-D Ale naši :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný