Jak přežít pobyt u rodičů?

Anonymní
27.12.24 22:27

Jak přežít pobyt u rodičů?

Ahoj, už to psychicky nedávám. U rodičů jsem s dětmi od 26. 12. A domu jedeme zítra po obědě. Cesta domu trvá tři hodiny, manžel dnes musel do práce, takže pro nás přijede až zítra. S rodiči nemám moc vřelý vztah, ale dnes už mě vyloženě trápí. Včera jsem si půjčila nabíječku, protože děti dostaly robotické pejsky. Ta nabíječka byla od nás, dovezli jsme ji sem. Dnes ji nemůžeme najít, hledáme, už hledáme asi dvě hodiny a stále dokola opakují, že jí má ten, kdo si jí půjčil, ať ji vrátím. Pak jdou vem, obleču jim děti a seřvou mě, že se museli vrátit, protože mladší musí kakat. Jak tohle ovlivním? Jsou venku, mezitím umyju nádobí a zase špatně, nemám se jim do toho co spát a pokud čtu zprávy v telefonu, tak celej den jen civim do telefonu a nezvednu zadek. Je mi, jako bych tu nemohla ani dýchat, vše je špatně. Je nějaká fungující technika na uvolnění, mám sevřený žaludek, pocit, jako když nemohu dýchat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
27.12.24 22:32

Místo uvolnění si ten pocit dobře pamatuj, až tě zase za rok napadne ta hloupost zkazit si Vánoce pobytem u rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
27.12.24 22:34

Prijde mi to jako desny prkotiny. Asi na sebe nejste zvykly, jela bych priste jen treba na jednu noc nebo si v miste zamluvila penzion a bude klid. Taky jim muzes normalne rict, jak se citis, podle me to netusi, neco jako Mami tati mam tady strasny pocit tlaku, deje se neco, co muzu udelat pro to aby to bylo lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
27.12.24 22:39

To s tím vracením se kvůli dítěte jsem taky jednou zažila. Tchán se jednou překonal a že teda vezme malého sebou na procházku. A pak přišli během minuty zpět, že malý musí kadit, že to je hrozné a proč jsem ho nedala kadit sama.
Tak jsem mu řekla, že děcka se neumí vyprazdňovat na povel a pokud ho to tak tlačí, má se vy.rat taky. A byl klid :)
Rodiče neřešit, zařídit se po svém. Klidně pomýt nádobí, poklidit a sednout si s mobilem v ruce. A příště k nim prostě nejezdit na delší pobyty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 22:43
@tini píše: Více

Teď slyším brečet děti. Oni oba dva přetáhli a teď dělají strašné scény, mladší chce být se mnou, starší má režim a oni tohle udělali schválně. U babičky s dědou je to podle nich, ale straší má záchvat až z toho zvrací. Řekla jsem jim, že je mi ouzko, odpověděli mi, že jsem hysterka. Problém byl, že manžel musel dnes do práce a hned po práci přijede, ale bude to až zítra.

• Citovat
  • Upravit
21388
27.12.24 22:45

Ta nabijecka je beztak u nich v loznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
27.12.24 22:46

Takže celý rok jsou vztahy naprosto v pořádku, proto jsi přijela na několikadenní vánoční návštěvu s celou rodinou a z ničeho nic se to takto pokazilo? Nebo je to takto celý rok / každý rok a ty jen trpíš nějakou zvláštní potřebou se trýznit pobytem u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 22:46
@LilyJane píše: Více

Ano, už jsem poučená, bez manžela ani na den. Spíš, jak to přežít do odjezdu. Pokud bych otci řekla, ať se jde vy* taky, tak mě umlátí. To si dovolit nemohu.

• Citovat
  • Upravit
21388
27.12.24 22:47
@Anonymní píše: Více

Proc tohle na vlastnich detech dopustis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
27.12.24 22:48

Umlati? A proc tam jezdis? Jsi dospela a mas byt zodpovedna vuci svemu zdravi i detem. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
27.12.24 22:48
řešíš hlouposti, zítra po obědě jedete domů, tak to už těch pár hodin vydržíš, a jak píší ostatní, příští rok nejezděte na tak dlouho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
27.12.24 22:50

jo, otec tě umlátí? :zed: :zed: :zed: :cert: ty jsi zase ten troll, co zakládá diskuse o svých rodičích, jak jsou hrozní, však posledně jsi psala, že jsou oba v Domově důchodců, který jsi jim našla za týden pro oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 22:51
@Michelle_M píše: Více

Naše vztahy se začaly rapidně kazit tři měsíce zpět. Kdy mi slíbili, že o víkendu pohlídají děti, já měla něco pracovního, domluveného a zaplaceného a oni se na nás vykašlali. Nezvedali telefon a ozvali se až v neděli. Po tom šli naše vztahy rapidně dolu.

• Citovat
  • Upravit
4153
27.12.24 22:51

Jak slysim brecet deti? Ty nejsi s nima? A zvraci? Prosim ze seber se, prestan resit sama sebe a svoje uzkosti a delej neco aby bylo lip tem detem, proste se za ne postav jako jejich matka a pokud snad by na tebe mel otec vztahnout ruku tak snad cislo na policii znas. Doufam ze ses nejaky nudici se dite a ne skutecna mama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9017
27.12.24 22:52

No mi to přijde trollovitě vytlačené, přitažené za vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová