Jak probíhá revize?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1262
7.3.21 10:24

Jak probiha revize?

Ahoj,

v pondeli me to s nejvetsi pravdepodobnosti ceka, tak by me zajimalo, jak to probiha? jak dlouho po tom, co se zjistilo, ze plod nema srdecni cinnost jste na revizi sli? jak dlouho trva zakrok? muzu potom hned domu? vubec si neimim predstavit, co me ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9267
7.3.21 10:29

V nemocnici ti udělají ještě kontrolní ultrazvuk. Musíš být na lačno. Zákrok trvá chvilinku neboj. Pustí tě domu hned ten den :hug:
Neměla jsem nikdy žádné velké bolesti. Vše ok. Druhý den jsem fungovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.3.21 10:34

@kavenka Mě třeba řekli, že budu do druhého dne v nemocnici. Je to zařízení od zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
7.3.21 11:24

Já jsem ráno v sedm hodin přišla na oddělení na lacno (od půlnoci ani nepít), proběhl kontrolní ultrazvuk pro potvrzení a ubytovali mě na pokoji - byly jsme tam čtyři, z toho dvě na revizi po zamlklem těhotenství. Během dopoledne sestra zavedla kanylu a dostala jsem nějakou premedikaci, takže mi asi poslední hodinu před zákrokem bylo všechno jedno :D Pak cca v 11 jsem sla na zákrokový sálek, tam si zkontrolovali totožnost a do kanyly jsem dostala něco na uspání. No a asi za 15-20 minut jsem byla zpět na pokoji, po hodině jsem pod dohledem sestry vstala a v pet sla domu. Po zákroku jen slabá bolest v podbrisku a trochu krvácení. A já jsem se teda setkala s moc milým personálem a hodně se mi potom ulevilo, ze už je to vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
7.3.21 11:59

Já podstoupila revizi z jiného důvodu, zákrok cca 15 - 20 minut, u nás pouští s doprovodem 5 hodin po narkoze, pokud je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
18.3.21 14:05

Ahoj já šla asi po týdnu, byla jsem neznala, bylo to první tt, příště bych asi dala ještě tělu týden na to aby se s tím popralo samo…

Muj gyn mi dal zadanku, zavolala jsem na kliniku, shodou okolností jsme měla ten den v práci volno a oni že můžu přijít hned na kontrolu. Tam se na mě podívali, zjistili to samé co můj gyn a dali mi termín. V den terminu jsem přišla ráno na lačno, ráno jsem jenom zapila tabletku na roztahnuti čípku. Cca v 8 ráno nástup na oddělení, ležela jsem na posteli, zavedli kanylu (nebolí), cca v 10 h jsem šla na sál. Uspali, probudila jsem se, ve 12:30 me vyzvedl manžel (trvali na doprovodu a nebo zavolali taxi), a odešla jsem po svých cca 800m domů. Zákrok samotný nebolel, neměla jsem žádnou ránu nebo tak, první dva dny jsem měla bolesti břicha jako mám obvykle během MS, vzala jsem si na to ibalgin a bylo to ok. Kupodivu jsem ani první dva dny po zákroku nekrvacela, Co říkali že je normální, krvácení se mi spustilo třetí den, silné jako moje obvyklá MS (ale má mám spíše silnější). Trvalo celkem asi 10 dní, s tím že na konci už to bylo jen špinění. Nová MS přišla přesně za 6 týdnů od zákroku, takže ovulace asi po měsíci od zákroku. Otěhotněla jsem znovu po 5 dalších cyklech (chránila jsem se jen do první Ms, dále jsme to nechali na přírodě). Teď jsme 25tt a mimi je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty