Jak prodat kočárek?

473
28.3.06 13:40

Jak prodat kočárek?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit ohledně prodeje kočárku. Ráda bych ho prodala přes nějaký bazar na netu. Nikdy jsem nic neprodávala, takže nemám tušení jak na to. Poradíte mi nějaký internetový bazar? Jak probíhá případný prodej? Prodali jste někdo kočárek přes internet? Případnému zájemci ho pak nějak pošlu? Bude stačit fotka? …já vůbec nevím… :cry:
moc děkuju za každou informaci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
28.3.06 13:51

Ahoj Leeo,

já už těch kočárků prodala 7 :D . Nejdříve zadávám inzerát do Annonce, pak taky do inzerce tady na eMiminu, na Mimibazaru, ale tam se musíš zaregistrovat. Pak už jsem jednou nevěděla, kam ještě, tak jsem si dala do vyhledávače „inzerce“ a ono mi to našlo spoustu stránek, kam můžeš zadat inzerát bezplatně.
K inzerátu je lepší dát fotku a já upřednostňuji osobní odběr, asi bych si nevěděla rady s posíláním kočárku poštou :roll: .

Přeji dobré pořízení :wink: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.3.06 13:55

Ahoj Leeo,
já sama sice dosud nic přes web neprodávala, ale určitě se na bazárky ráda dívám, případně i nakupuji.
Bazarů je spousta a záleží jen na tobě, přes který prodej uskutečníš.
1. můžeš kočár nabídnout tady, přes emimino, v sekci Inzerce (v levém sloupci Témat)
2. pak třeba tady - www.deti.bazos.cz nebo www.mimibazar.cz ( najdeš tu i návod na inzerci) nebo www.vasedeti.net/bazar.php atd atd.
3. když dáš vyhledat např. "prodám kočárek … " na seznamu, vyjede ti spousta odkazů

takže se podívej, jak je to kde prezentované a postupuj stejně. Jo a obrázek aspoň jeden je dobrý, nikdo nechce kupovat zajíce v pytli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
28.3.06 13:57

Ahoj Leeo, já jsem kočárek přes net kupovala. Perfektně funguje Mimibazar. Zaregistruješ se, kočárek vyfotíš (nejlépe více fotek) a podrobně ho popíšeš. Měla by jsi také upozornit na jakékoliv vady kočárku, aby nedošlo k nějakým nepříjemnostem. Já jsem si kočárek nechala poslat poštou na dobírku, prodávající ho tam nechala asi za 100Kč zabalit. S poštovným se mi kočárek prodražil o 300Kč, ale kdybych pro něj měla jet 300km, vyšlo by mě to o hodně dráž.
Tak hodně štěstí :wink: . Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.3.06 19:36

Ahoj Leeo,

já jsem už taky prodávala a kupovala kočárek přes net. Určitě, jak už holky psaly, kočárek vyfoť a k inzerátu fotku přidej. Na některých stránkách se musíš registrovat, abys mohla prodávat. Já jsem inzerovala také na výše uvedených adresách plus ještě např. na těchto stránkách:
www.spuntik.cz
www.detskybazar.cz
www.detskybazarek.cz
www.detsky-bazar.hyperinzerce.cz
 www.maxibazar.cz

Výhodou na těchto stránkách bylo, že jsem mohla inzerát hned po prodeji smazat a nevisel tam jak dlouho. Tak ať se zadaří co nejdříve prodat :D

Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.5.12 15:08

kočarky

ahoj dětské bazary osobně vyskoušené velmi velký výběr všeho pro mimi :D bílovec vedle je pojištovna vzp. :D nový jíčin náměstí a do uličky za kostelem :D ostrava bělský les ul. jiřího herolda za benzinkou bazar maston www mimisvět u červíčku :mavam: avizo mimibazar přeji dobrý nákup :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.5.12 16:11

já prodala přes seznam,do týdne byl pryč. vše co jsem prodávala bylo přes seznam a strašně rychle se to prodalo (krom oblečení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.4.16 10:54

Bazar

Ahojte, v pondělí je u nás ve městě burza dětskýho oblečení, kam bych ráda dala věci po dceři. Ale jelikož jsem ještě nikdy nikam oblečení nedávala, nevím jestli si mám již doma oblečení ocenit a zda je nějaký limit kolik toho tam lze dát. Zkoušela jsem se dovolat pořadateli, ale marně. Chci se Vás proto zeptat, zda u Vás ve městě bývá burza oblečení (například v kulturáku atd) a jestli si už doma dáte na věci cenu nebo až na místě a zda tam máte omezený počet věcí. Předem moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
1.4.16 11:41

Ahoj, já dávám sem, na mimibazar, sbazar, bažoš, spěchá to nebo hyperinzerce.
Kočárek nafot, popiš jak vypadá popř. vady, co vše k němu je.
NA DOBÍRKU NIKDY NEPOSÍLÁM A ANI SI NENECHÁVÁM POSÍLAT. Já sama posílala 5tis.na učet, mě zasE paní 2tis.Je to riziko, ale naštěstí obě strany spokojené.

• Citovat
  • Upravit
1812
1.4.16 12:16

@Mishicka2 To se liší. Některé burzy fungují tak, že tam oblečení doneseš třeba dva dny předem, oni si to všechno zapíšou, ty jim řekneš ceny, oni na to dají cenovku a po skončení burzy ti vrátí neprodaní věci a peníze, které utržili (něco si samozřejmě nechají - je to buď podle utržené částky, nebo počtu kusů, nebo mají pevně stanovenou cenu). Druhá možnost je burza samoprodejní a tam je to na tobě. Buď si na každou věc dáš samolepku s cenou, nebo můžeš udělat hromádky podle různých cen (vše za 10,– apod.), nebo si prostě řekneš, že se s každým na ceně domluvíš zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí