Jak prodat oblečení po dětech?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@janickaIII píše:
@Sára 1 co máš u popisu? Mě napadá, že třeba fotka by mohla být detailnější, ale na druhou stranu jestli to máš na swapu, tak bych kvalitu fotku až tolik neřešila. No a pak je taky otázka za co to chceš swapnout. Jinak nevidím problém, když bych nějakou bundu potřebovala, tak o tuhle bych se třeba i zajímala, ale záleželo by co za ní chceš.
Kvůli swapu mi právě přijde zbytečne fotit nějak lépe. A co za ní chci? To ani nic moc nemám uvedené. Teď jsem měla u věci papírové kapesníky nebo ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Kvůli swapu mi právě přijde zbytečne fotit nějak lépe. A co za ní chci? To ani nic moc nemám uvedené. Teď jsem měla u věci papírové kapesníky nebo ovoce.
jj chápu, taky se mi s tím nechce fotit, když to dávám skoro za nic. Ještě mě napadá, jestli nejsi v nějaké menší skupince nebo v hogofoto skupině… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych radila prodávat jednu velikost, jedno zboží např. trička 6 let, 5 ks.. Aspon vím od kamarádek, že se to lepší prodává jak třeba jedna bunda a nebo balík oblečení, kde je zimní i jarní a to každého odradí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
pořizuju oblečení takřka výhradně z druhé ruky - to tvé zboží je hezké, rozhodně je prodejné - ALE swapovat tohle mě taky nebaví - abych kvůli mikině šla ještě něco kupovat (to je prostě starost a čas navíc) - to je lepší dát přímo cenu. Nebo pokud neuvedeš vůbec - na tyhle inzeráty ani nereaguju, stávalo se mi, že by pak prodejce dost vymýšlel, nebo chtěl cenově neadekvátní věc a pak jsem musela couvat z komunikace, což mi nebylo příjemné. Dej si normální inzeráty na marketplace za normální cenu - to záhlaví popisu uveď velikost a značku a uvidíš, že to půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@Sára 1 k té prezentaci. Co je to za značku? Máš lidí, kteří chtějí Lindex, li, co chtějí, Tchibo, Lidl, Pepco. Ale nikdo se nechce prodírat tisícem noname růžových bund.
Bunda je F&F, kalhoty Lidl. Pro mě není důležitá znacka, pokud se mi to líbí. Neříkám, kdyby to bylo ve vyšší cenové relaci, ale já za to chci symbolické ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
pořizuju oblečení takřka výhradně z druhé ruky - to tvé zboží je hezké, rozhodně je prodejné - ALE swapovat tohle mě taky nebaví - abych kvůli mikině šla ještě něco kupovat (to je prostě starost a čas navíc) - to je lepší dát přímo cenu. Nebo pokud neuvedeš vůbec - na tyhle inzeráty ani nereaguju, stávalo se mi, že by pak prodejce dost vymýšlel, nebo chtěl cenově neadekvátní věc a pak jsem musela couvat z komunikace, což mi nebylo příjemné. Dej si normální inzeráty na marketplace za normální cenu - to záhlaví popisu uveď velikost a značku a uvidíš, že to půjde.
Vždy se dohodnu a nabízím, ať mi klidně dají peníze v té hodnotě, ať nemusí nikam pro něco chodit, pokud to nemají doma. To mi taky nepřijde efektivní něco dojít koupit a pak teprve jet pro nějakou věc.
Co je normální cena u těch věcí, co jsem sem dala. Mrzí mě ty hezké boty, co jsou hezké neznicene, jako nové (ošklivé nemyslím). Třeba boty na tělocvik loni jsou skoro nepoužité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zelnicka píše:
ano, v tomhle s tebou souhlasím - také nesnáším tohle swapování, abych přemýšlela, jaké ovoce a kolik mám koupit nebo jakou čokoládu a podobně, také preferuji normální inzeráty s napsanou přesnou cenou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
ano, v tomhle s tebou souhlasím - také nesnáším tohle swapování, abych přemýšlela, jaké ovoce a kolik mám koupit nebo jakou čokoládu a podobně, také preferuji normální inzeráty s napsanou přesnou cenou
Presne tak.
Nevim co je ekologickeho na tom, ze pojedu do Lidlu pro mandarinky a pak nekam pro tricko.
@Sára 1
Znacka je dulezita, uz presne vim, co deti nosi, jen treba shanim vetsi velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Taky tak. Ať je to třeba dvacka, padesát, ale nepůjdu nikomu koupit to, co doma momentálně nemám. A jsou věci které kupuji jen v akci.
Co se týče Lidl oblečení, podle mě je to neprodejné. Lidl dělá jednou za čas velké výprodeje a v každém Lidlu, který znám, je velký regál, kde jsou věci z minulých akcí ještě levnější než v tom týdnu, kdy to bylo v letáku. Takto jsem tam tento týden nakoupila nejmladší dceři trika, zateplené kalhoty. Byly tam i bundičky za pár korun, tepláky, mikiny, boty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Presne tak.
Nevim co je ekologickeho na tom, ze pojedu do Lidlu pro mandarinky a pak nekam pro tricko.@Sára 1
Znacka je dulezita, uz presne vim, co deti nosi, jen treba shanim vetsi velikost.
Já swapuji hodně, a správně swap funguje tak, že se mění za věci co máte doma, nekupujete nic nového. Ale samozřejmě někdy chce ten co nabízí vyloženě něco co doma nemám, tak to si pak rozmyslím. V naší swapovací komunitě musí mít každý inzerát jasně napsáno co, kde a za co. A pak se swapuje jedna radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Bunda je F&F, kalhoty Lidl. Pro mě není důležitá znacka, pokud se mi to líbí. Neříkám, kdyby to bylo ve vyšší cenové relaci, ale já za to chci symbolické ceny.
Ale ta značka opravdu důležitá je. Ne, že je něco lepší nebo horší, ale uvedu příklad. Máme výbornou zkušenost s oblečením s Tchiba. Bohužel aktuální kolekce mají málo zboží, proto lovím na bazaru. Když chci dětem koupit trika, zadam „Tchibo tricko“ a ve filtru si zvolím velikosti. Projedu inzeráty, podívám, zda někdo nenabízí těchto triček víc, obepisi to a mám nakoupeno. Ale zajímá mě jen Tchibo, ne hm, ne Lidl. A někdo jiný bude shánět zase ten Lidl, prostě ta značka ti způsobí, že se to někomu dostane do vyhledávače. Kdybych žádala „dívčí triko“, vyjedou mi stovky stránek a velmi rychle mne to přestane bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Taky tak. Ať je to třeba dvacka, padesát, ale nepůjdu nikomu koupit to, co doma momentálně nemám. A jsou věci které kupuji jen v akci.Co se týče Lidl oblečení, podle mě je to neprodejné. Lidl dělá jednou za čas velké výprodeje a v každém Lidlu, který znám, je velký regál, kde jsou věci z minulých akcí ještě levnější než v tom týdnu, kdy to bylo v letáku. Takto jsem tam tento týden nakoupila nejmladší dceři trika, zateplené kalhoty. Byly tam i bundičky za pár korun, tepláky, mikiny, boty.
Nemyslim, ted jsem shanela dve prosivane bundy a oteplovaky, to v tech slevach nemeli.
Příspěvek upraven 12.11.21 v 22:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Taky tak. Ať je to třeba dvacka, padesát, ale nepůjdu nikomu koupit to, co doma momentálně nemám. A jsou věci které kupuji jen v akci.Co se týče Lidl oblečení, podle mě je to neprodejné. Lidl dělá jednou za čas velké výprodeje a v každém Lidlu, který znám, je velký regál, kde jsou věci z minulých akcí ještě levnější než v tom týdnu, kdy to bylo v letáku. Takto jsem tam tento týden nakoupila nejmladší dceři trika, zateplené kalhoty. Byly tam i bundičky za pár korun, tepláky, mikiny, boty.
Je to prodejne. Já třeba teď dětem probrala skříně a vidím, že nemají zříká s dlouhým rukávem. Nebo mají, flekate. Takže teď potřebují pro každé dítě cca 6 triček. Ne až bude nějaký výprodej, ne doufat, že tam zrovna triko budou mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Nemyslim, ted jsem shanela dve prosivane a oteplovacky, to v tech slevach nemeli.
Ale já jsem tam byla tento týden, viděla, koupila. Neříkám, že tam měli vše od každé velikosti, ale bylo tam toho dost. Právě ty oteplovacky jsem koupila.
Podle mě taky záleží, kde kdo bydlí a jak má určité obchody dostupné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne třeba definitivně došla trpělivost s Pepcem, kde jsem kupovala dětem trika do školky. Takže klidně dám za bazarové tričko to, co za nové v Pepcu, klidně dám ještě těch 30Kc za poštu, ale Pepco už ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit