Jak prodat oblečení po dětech?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jsem pročetla diskuzi a pro zajímavost mrkla na vinted na dětské oblečení, vyfiltrovala si Lindex a nestačím se divit. Některé maminky vážně nevědí, co by za to ještě chtěli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Já boty neudam ani zadarmo.![]()
![]()
![]()
Jakto??? Jsou to hezké boty v dobrém stavu.
musí to být ta správná značka. Já prodávám Keeny, Frodda, Filli apod. úplně bez problémů
Jaké značky zkoušíš prodat ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Vašnostová co je to vlastně za značku Lindex? Já ji vůbec neznám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek mrkni na jejich webovky. Oblečení mají pěkné, troufám si říct, že dětem vydrželo vždycky poměrně dlouho. Ale že bych za to z druhé ruky dala tolik, tak to opravdu ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nejlepší hodnotné po dětech dávám v práci kolegyni. Zbytek hážu do kontejneru na oblečení. Neprodávám nic a co jsem se dívala na základě této diskuze na nějaké bazárky, to je fakt hrůza. Odrazuje mě už to, že někdo vyfotí neuvěřitelně pomačkaný hadr a chce za to tolik, kolik stojí nový v těch levných obchodech. To to neumí aspoň vyžehlit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek Lindex má moc pěkné materiály, obcas jim neco samozřejmě ujede, ale vesměs je to opravdu kvalitní oblečení. A hlavně strašně dlouho vydrží, drží tvar a nesráži se. Treba jejich rostoucí body nebo leginy unosí dítě několik měsíců.. Malá má 6 kg, 3 mesice a v pohodě oblikne vel. 50. Jiné značky jede už ve vel. 62 A hlavně Lindex ještě dobře prodáš. Co teda nechápu jsou ty mánie, kdy je některá maminka schopna dát za jeté body žádaného vzoru o několik set (!!!) více, než byla cena nového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Vašnostová píše:
Tak jsem pročetla diskuzi a pro zajímavost mrkla na vinted na dětské oblečení, vyfiltrovala si Lindex a nestačím se divit. Některé maminky vážně nevědí, co by za to ještě chtěli…
Na Lindexu spousta ženských ujíždí úplně nepochopitelně. I tady byla diskuse, že holka sháněla body ze starší kolekce (v nové měli velmi podobné, na první pohled totožné) a byla ochotná za něj dát víc než za nové
Jinak kromě velmi častých slev mají na dětské oblečení trvalou akci 2+1. Já jsem v zimě sháněla pyžama - chtěla jsem bez ťapek, což v podstatě dělá jen Lindex a H&M (a někdy Lidl), ale o Lindexu jsem věděla, že 100% nezhorší dceřin tehdy velmi rozjetý atopák. Koukala jsem na různé bazary, v kýžené velikosti nabízela pyžama jediná paní, a to za 1100,–. Tak jsem za 900,– koupila nová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Vašnostová no já na to koukala. A je to hezké, ale srovnatelné s HM apod. Nic extra na to jak se to tady dost často vypisuje jako značka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet právě. Já taky využívám akci 2+1 a třeba teď ještě byla akce pro členy 25%. To už je fajn. Když pak vidím na bazaru nošené pyžamko za 300,tak prostě nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
hele blbost, ne každý taklhe uvažuje, já upřednostnuji bazar nad Pepcem!!!
ne každý ale spoustu lidí. To nic nemění na tom, že u dětského oblečení převyšuje nabídka několikanásobně poptávku protože většina lidí si prostě raději koupí to triko nové (byť nekvalitní) za pár kaček… Já kupovala kvalitní značky také bazarovky dokud byla starší malá. Teď kupuju nové ale kvalitní protože ve větších velikostech je to dětské oblečení už většinou v horším stavu, více nošené a viditelně nošené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Divida33 tak jestli materiál vydrží. Tak možná od nich něco zkusíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Vašnostová Já to nechápu ani s těma slevama
Ale já zas ujíždím na jiných věcech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek já kupuju od všeho něco. H@m, Lindex, Lidl, Pepco, C@A, Sinsay… To co mi padne do oka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek syn měl třeba rostoucí body velikosti 62. Nosil ho rok. Nekecám… Takže jo, ono se to i vyplatí. Ale rozhodně na to nejsem ujetá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet tak jestli dobře počítám, po slevě pyžamko vyšlo myslím na cca 225 Kč? To už je pěkná cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit