Jak prodat oblečení po dětech?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Moise Já ani tak nechci ušetřit, spíš použít ty „hromady krásného oblečení, které nikdo nekupuje“. Ale obávám se, že jsou to spíš věci na mimina. Moje děti měly jako mimina věci třeba po 5 dětech a furt byly docela hezký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dobrej_tym píše:
@Káťa19 Ted nic, ale napsalo mi par lidi soukrome. Tak to dam pripadne i na bazar a to Vinted. Mrnave ve velikosti 50 jsem udala dobre, chlapecke 98 hur. Zda se mi, ze je mensi poptavka po klucicim
je to tak. Holčičí věci mi zmizí vždy jako první ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obleceni pro mimina je plny bazar prave z duvodu toho, ze spousta veci treba ani neunosi nebo nejakou velikost i preskoci a ty veci jsou jak nove…
pokud koupim saticky za 400,tak musim pocitat s tim, ze se neprodaji lip jak za 70 kc cca…to tak proste je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@Lucynka_v tyhle velikosti už se v bazarech hledají hůř, to už jsou věci, které dítě dřív zničí než z toho vyroste. Já už v podstatě v této velikosti prodávám akorát bundy, zimní oteplováky, nějaké slavnostnější šaty. Věci jako legíny, trička atd. jdou většinou z kupičky hezké do kupičky domácí a pak rovnou do koše
Jestli chceš fakt ušetřit, tam se mi osvědčilo hlídat si v hmku sezonní výprodeje a nakupovat dopředu. Tzn. že někdy na jaře v březnu nakupuju mikiny a trička s dlouhým rukávem, které vytáhnu v září.. Na konci léta zase koupím trička s krátkým a kraťasyKupuju to za zlomek ceny než kolik to potom stojí v sezoně
Letos mám v zásobě i zimní bundy
![]()
presne to delam ja
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
jak kteří lidé, díky že už jsou i tací, co přemýšlí ekologicky a nekupují hadry na jedno použití
Tak já jen doufám že nosis také obnošené hadry i boty. Vcetne spodar ![]()
- Citovat
- Upravit
@mackA159 píše:
Tak já jen doufám že nosis také obnošené hadry i boty. Vcetne spodar
Spoďáry mi nikdo nenabízí, ale jinak věci po někom nosím bez problémů (včetně ponožek). Boty kupuju nový sobě i dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
nejlepší je sehnat maminku, co si koupí balíček…
co prodáváš? mám tři děti, možná bych něco brala![]()
kluk 134
a jinak zkus balíček (ale pár kusů vždy dle velikosti) zde na emiminu, na Vinted a na FB v lokálních skupinkách, oblečení se prodává cca 20-40kc/ks dle značky a zachovalosti
kluk 104 +
holka 122
Kluka mám menšího, ale holčičku mám větší, takže by se toho dost našlo. Co konkrétně bys potřebovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo na položky typu ponožky, slipy jenom zírámklukovi kupuju cca pět kousků triček, kalhot (respektive do těch 2.5 let ), darované opravdu top kvalitě tričko lacoste jsem vytáhla na focení nebo tuhle na oslavu. Tričko třeba Lindex bych nekoupila za 100, deset skoro nových za 500 ale jo. Nejsme horalove, vždycky nakonec skončím u kombinézy za 350 z Lidlu, za Reimu bych třeba 500 dala, ale chápu, že to nikdo nechce dát za levno. Já prodávám boty za 50,prodám vždycky.
Já boty neudam ani zadarmo.
Jakto??? Jsou to hezké boty v dobrém stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 Konvenční boty nekoupí v současné době nikdo. Barefoot se paradoxně vyplatí, protože je to jedna z nejlépe prodejnejch věcí (běžně nad 50 % PC).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:
Odpověz si sama, proč si kupovala nové a né od někoho? Proč by tedy měl někdo jiný chtít po tobě? Leda nabídnout komplet pytel 30 a více ks -skoro nenošené- pro x lété dítě za 99,–. Po něčem takovém se mám v plánu koukat, až to bude aktuální. (mám ráda Slow fashion)
přesně tak, také občas kupuji celý pytel-krabici stejné velikosti, víc jak 500,–- za to ochotná dát nejsem a věcí tam musí být teda víc jak 30 ks - minimálně 50 - z těch věcí samozřejmě pak něco vyhážu, ale zůstanou i použitelné věci a jsem spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xkoup21 píše:
Ja bych udelala balicky ale vzdy stejny druh. Treba tricka s kratkym rukavem spolu atd. Urcite ne velky pytel.
vidíš a já zas toto nekupuji, kupuji pouze balík např. „holka 122 léto“, zvlášť pouze bundy nebo kabát
Příspěvek upraven 11.07.21 v 19:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 píše:
Tak já jen doufám že nosis také obnošené hadry i boty. Vcetne spodar
Boty ne, ale sekace miluju. Skoda, ze tech dobrych je uz tak málo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Já boty neudam ani zadarmo.![]()
![]()
![]()
Tak ono záleží, co to je za značku. Já zatím boty po dceři prodala vždycky a to i za slušnou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Já boty neudam ani zadarmo.![]()
![]()
![]()
Musi to byt „znackove“ boty - ja jsem prodavala po detech superfity a keeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit