Jak prodat oblečení po dětech?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MiaBea no presne tak
, ja taky vzdycky cekam na nejake akce a pak nakoupim hromadu hader za par kc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ale já taky koukám, když mají v HM třeba akci 20% dolů. Samozřejmě velké balíky ponožek, triček a kalhot jsou levnější. Ale někdy koupím parádní šatičky z biobavlny a tak, a ty prostě jsou dražší. Teď jsem kupovala pyžamka z Lindexu, taky akce. Už nevím, kolik byl kus, ale teda že bych to koupila pod stovku, to ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dobrej_tym píše:
@Lily Evans Ano, pravdou je, že botičky jsem vždycky prodala všechny. Vidíš, to jsem si ani neuvědomila. Vinted neznám a zkusím
Jaké jsi prodávala boty a kde? Já měla před týdnem domluvené s jednou paní, že přijede. Za symbolickou cenu si měla vzít několikery boty. Nepřijela si. Mám pocit, že úspěšnost je asi 10 procent, že opravdu přijedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dobrej_tym píše:
Holky, ale já taky koukám, když mají v HM třeba akci 20% dolů. Samozřejmě velké balíky ponožek, triček a kalhot jsou levnější. Ale někdy koupím parádní šatičky z biobavlny a tak, a ty prostě jsou dražší. Teď jsem kupovala pyžamka z Lindexu, taky akce. Už nevím, kolik byl kus, ale teda že bych to koupila pod stovku, to ne
Mě taky pobavilo že by někdo nekoupil šaty za 400, jako že je to moc. Běžně za slow fashion šaty nebo set kraťasy+triko kolem tisícovky. A stejně se to neprodá. Ale mám hezky oblečený dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já čekám chlapečka a radši než oblečení z Pepca koupím věci třeba z HM z druhé ruky, když vím, že nejsou jak do smeťáku. Koukám teda spíš na Vinted než na bazary. Když objednám pytel, tak tam čekám spíš trička, mikiny, kalhoty, a na bundy a dražší věci koukám zvlášť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Jaké jsi prodávala boty a kde? Já měla před týdnem domluvené s jednou paní, že přijede. Za symbolickou cenu si měla vzít několikery boty. Nepřijela si. Mám pocit, že úspěšnost je asi 10 procent, že opravdu přijedou.
Všechno prodávám přes BF skupinky na FB, nebo něco na marketplace. Neměla jsem nikdy problém, akorat přes marketplace mi chodí zábavné zprávy že by si paní boty co původně stály 2 000, vzala za stovku, to je potřeba ignorovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dobrej_tym píše:
Holky, ale teda kojenecké zboží třeba v HM, to jsem kupovala většinou tak sto korun kus, i víc. Šatičky na holku třeba za 400 Kč. Kde chodíte na ty ceny?
Tak třeba H&M každou chvíli mají nějakou slevu pro členy, minulý týden jsem tam měla 15% na vše. Když otevřu sekci slevy a dám oblečení pro novorozence a seřadím si to od nejlevnějšího, tak mi vyjedou trička za 49 korun nebo set tří triček za 129. V kamenných prodejnách toho na štendrech zlevněného mají hromadu, klidně z 299 na 99. V Takku jsem před dvěmi týdny kupovala trička 49/kus. Pak pro spoustu lidí nedává smysl koupit si nošené tričko za 40 korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teda jak je napsáno, tak kvalitní nebo dyzajnové věci mi lidi na bazaru koupili vždy hned. Termo věci od Little angel, Barefoot boty všech značek, capáčky od Cupidup, softshell od Šijeme srdcem, apod. Ale za hodně malý zlomek peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me maji nejvetsi úspěchy inzeraty typu: Mam tu hromadu ubleceni velikost xx-xx, znacky x, y,z; ceny od-do. Prijedte si vybrat.
Takhle jsem sama kupovala a vim, ze tem zenskym nikdy nezbylo nez par kousku. Jako pro jeden, dva kusy by se mi nikam vlacet nechtelo. Zato kdyz muzu vybrat komplet oblečení na dalsi velikost a jeste vim, ze jsou to kvalitnejsi kusy, tak si rada dojedu i dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju jak nové obbečení kdy dám za nové věci dost peněz což jsou, boty, zimnbí bunda, funkční nepromokavé oblečení, nějaké doplnky, nebo pokud se mi něco opravdu líbí, batůžek do školky, pyžamo do školky, Pak chodím do ověřených bazárků kde jsou značky typu mayoral, markspencer, little angel, a jiný který si už nepamatuju kde nové triko přijde na 800 nové šaty za 1500 ( ale občas se podaří pěkný kousek koupit právě tam do 150 kč). Důležitý je aby to nebylo obnošený prostě jako nový, a pak jsou tam trika do 30 Kč od značek jako next, Hm, atd a ty beru ve větším neb je léto a na každý den Má 2 trika. Kdžy flek nevyperu vyhazuju. Nevadí.
Nakupování přímo od lidí se trochu bojím za prvé šméčka za druhé se bojím kvality jsou lidi co ti prodají i obnošené oblečení fleky… Z bazaru kde beru já mám jistotu že mi přijde oblečení někdy i s vysaškou zabalené nové nebo opravdu jako nové jen bez vysačky.
- Citovat
- Upravit
Podle mých zkušeností je to dneska fakt neprodejné. Dřív se hodně obchodovalo na Mimibazaru, ale je tam už spousta věcí, špatné fotky a vlastně mě už nebaví to dlouze probírat a chodit kvůli tomu na poštu nebo hlídat kdy přijde balíček, kromě toho je poštovné fakt hodně drahé. To už se mi spíš vyplatí koupit nové ve slevě. Klidně koupím i dražší věci, ale nové. Ale v obchodech je spousta levných a krásných věcí, sama bych dceři, dokud byla malá, raději koupila triko v Pepcu nebo C&A než v Lindexu a Zaře. Na Mimibazaru jsem kupovala jen třeba kalhoty, protože jsem potřebovala úzké a dlouhé nohavice, které jsem třeba v obchodě nesehnala. Nebo jsem tam kupovala velké sety od Nextu, stejný motiv třeba na kalhotech, bundě, triku, svetru, kloboučku. Balík věcí různých věcí z různých značek bych nekoupila, málokdy se stane, že jsou všechny věci použitelné. Já poslední dobou nosím věci po dceři do Šatníku Nory Fridrichové. Bazary věci od jednotlivců nevykupují, je to pro ně moc práce, dcera si tam občas něco koupí, ale třeba krásné sako za 39,–, letní šaty za 150,–, Zkoušela jsem i místní FB skupiny, ale taky nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se taky dost líbí ty balíčky s oblečením mix, velikost 56-62 a treba
20-50kousku a cena okolo 300-600kc
Musim teda rict ze jsem jeste nekoupila, cekam na screening a pak na to vlitnu, ale divam se a jako prvorodicku, co nema haldu penez me tyto balicky lakaji nejvic. Kupovat veci po jednom to me vyjde dráž postovne popr. Doprava.. ![]()
Jinak ani nevim kde moc hledat kocarek a vecicky hledam na marketplace a sbazar, bazos..a jinak nevim kam juknout. ![]()
Asi jsem dovna holky, ale ja bych radsi veci z druhe ruky z hmka nez vse z pepca
Veci tam maji hezke, ale aby mi dite chodilo ken v nekvslitni latce, protoze ze vseho hend vyroste se mi nelibi…tom nechci říct, ze tam nic nekoupim, ale rozhodně ne všechno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dobrej_tym Na ty lindexovy věci zkus určitě Vinted, tam to frčí.
Ja teda nakupuju z druhy ruky hodne. Jsem latentně lakotna, nebaví me moc nakupovat, prijde mi to fajn z hlediska ekologie a navíc ma dcera atopak, takže mi vyhovuje praný oblečení. Nicméně hadru je vsude dost, dostávám zaplavy oblečení od kamaradek i vzdalenych znamych typu mamina kolegyne z prace, pejskarka, se kterou nekdy vencim. Takže většinou hledam jen par konkrétních kousků, co zrovna chybí.
Nakupuju většinou pres market place nebo sbazar, protože si ty veci chci vyzvedávat osobně a vinted nepochopitelně nema filtr na bydliště.
Jinak v zime jsem nutne potrebovala nejaky body s dlouhym rukavem ve vel 80 a to byl boj. A softshellovy kalhoty jsem koupila celkem draho (ale tam jsem to podcenila a potrebovala je okamžitě). Takze o neco zajem evidentně je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mackA159 a kdo by jí kupoval teď když je teplo? Musíš počkat ma správný okamžik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit