Jak prodat oblečení po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
11.7.21 20:52

@Paní Vašnostová Já už mám děti větší. Velikosti 110, 122 a 164. To už se na bazárcích i špatně shání, aby to vypadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.21 21:05

@Paní Vašnostová Pro mě furt hodně za oblečení na tři čtyři měsíce, ale jak říkám, na hadrech neujíždím (ale nebudu tu psát, kolik jsem teď utratila za jistá dřevěná zvířátka :oops: )… Tehdy jsme je potřebovali hned (já teda nevím, jestli dcera nějak divně roste, nebo to neumím vychytat, ale to je furt velký…velký… malý, kruci :D ) a hrál roli ten atopák, který byl v tu dobu hnusný a pořád se zhoršoval. Já kupuju oblečení z druhý ruky ráda, dává mi to smysl.

Jinak s Lindexem mám vtipnou zkušenost. Když byly dceři tři měsíce, sháněla jsem - shodou okolností - pyžama. Zajela jsem do Lindexu, ty vzory mě úplně okouzlily, akce 2+1… Koukla jsem na cenovku a vůbec to nebylo drahý, jak všichni říkali. Jsem si říkala, ty ženský jsou fakt frfni. Drželo mě jen to, že jsem oblečení měla hromady, ale neodolala jsem a vzala jsem navíc kalhoty s takovýma opicema, děsně legrační. Stály myslím 99,–, nebo 129,–. A pak jsem u pokladny málem omdlela - já jsem totuž koukala na norské koruny :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.7.21 21:54

@Ba-stet 🤣 🤣 to už se mi taky jednou někde stalo. Že jsem koukala na blbou cenu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.7.21 14:31
@Sára 1 píše:
Kluka mám menšího, ale holčičku mám větší, takže by se toho dost našlo. Co konkrétně bys potřebovala?

od tebe jsem uz pro holku brala, vid :D
ted nutne vubec nic, ale muzeme si napsat po létě, to budu moudrejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
12.7.21 14:47

Ahoj holky, když tady řešíte to oblečení, nemáte některá velký balík oblečení od roku pro holčičku. Já jsem všechno po holkách rozdala, nepočítala jsem už, že se něco ještě chytí. Klidně až do třeba 4-5 let.Do okruhu 50 km od Brna není problém dojet osobně. Pokud se chcete něčeho zbavit, tak klidně napište, ale jenom ať mě nepovalí částka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.7.21 19:11

@Netopirek jako starší děti jejich oblečení mají na 2 roky., takže se to ve finále vyplatí i pres vyšší cenu. Akorát mě se jejich oblečení líbí jen do vel. 128,pak už je to takový to pubertacky. Takže u dcery jsme uz bohuzel skoncili 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
12.7.21 19:34
@Káťa19 píše:
od tebe jsem uz pro holku brala, vid :D
ted nutne vubec nic, ale muzeme si napsat po létě, to budu moudrejsi :palec:

Jojo, brala. Tak se kdyžtak ozvi. Mám některé věci pěkne, nezničene. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
12.7.21 19:44
@mamule42 píše:
Ahoj holky, když tady řešíte to oblečení, nemáte některá velký balík oblečení od roku pro holčičku. Já jsem všechno po holkách rozdala, nepočítala jsem už, že se něco ještě chytí. Klidně až do třeba 4-5 let.Do okruhu 50 km od Brna není problém dojet osobně. Pokud se chcete něčeho zbavit, tak klidně napište, ale jenom ať mě nepovalí částka :mrgreen:

Mám toho mraky :D Do roka nemám nic, ale od roka jo. Dceři teď bude 6. Můžu nafotit, ale až o víkendu asi. Stejně jsem se na to chystala. Dítě je letní nebo zimní? Napiš klidně do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.7.21 20:26
@Netopirek píše:
@Paní Vašnostová Já už mám děti větší. Velikosti 110, 122 a 164. To už se na bazárcích i špatně shání, aby to vypadlo.

jj shani se hůř, ale da se najit, nesehnatelne jsou temer teplaky a chapu proc :mrgreen: :mrgreen: syn mi udela diry behem mesice na kolenou na fungl novych :roll:, ja uz nemam nervy a ani penize kupovat furt nove, takze jedu zaplaty z Ali.

da se ale sehnat sem tam neco, ted jsem kupovala na jare balik trik a i dvoje teplaky tam byly, tak jsem mela radost. vse v super stavu, kus za 25 :palec:

jedine nekdo, kdo to neunosi treba, nebo rychle z toho vyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
12.7.21 20:59

Z tohodle jsem upustila a věci dávám za flašku vína a nebo za sladkost pro malou, dneska už to oblečení není tak drahý a hlavně většina lidí toho hromadu dostane od příbuzných, takže nic kupovat nechtějí, navíc by se mi nechtělo přebírat každej kus zvlášť, když už, tak bych dala třeba pytel v jedný velikosti třeba za dvě stovky, ale rozhodně ne kusovky po drobácích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.7.21 21:20

@Káťa19 tak to jsi měla kliku, ony tepláky se dědit dají. Já jich mám dost od kamarádky. Ale moje holky je nechtějí. Chtějí jen leginy. A ty se dědit nedají. Já mám problém sehnat praktické věci a hlavně bez potisku. Takové ty frajeske na „svátek“ toho je dost. Ikdyž kolikrát ta cena, děs :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.7.21 21:22
@Nickjmeno píše:
Z tohodle jsem upustila a věci dávám za flašku vína a nebo za sladkost pro malou, dneska už to oblečení není tak drahý a hlavně většina lidí toho hromadu dostane od příbuzných, takže nic kupovat nechtějí, navíc by se mi nechtělo přebírat každej kus zvlášť, když už, tak bych dala třeba pytel v jedný velikosti třeba za dvě stovky, ale rozhodně ne kusovky po drobácích

Tuhle jsem na inzerát vyměnila plastovou motorku za kilo jahod. S paní jsme obě měly pocit, že jsme udělaly skvělý kšeft :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
12.7.21 21:44
@Netopirek píše:
.
@Káťa19 píše:
jj shani se hůř, ale da se najit, nesehnatelne jsou temer teplaky a chapu proc :mrgreen: :mrgreen: syn mi udela diry behem mesice na kolenou na fungl novych :roll:, ja uz nemam nervy a ani penize kupovat furt nove, takze jedu zaplaty z Ali.

da se ale sehnat sem tam neco, ted jsem kupovala na jare balik trik a i dvoje teplaky tam byly, tak jsem mela radost. vse v super stavu, kus za 25 :palec:

jedine nekdo, kdo to neunosi treba, nebo rychle z toho vyroste

Já budu mít po klukovi hromadu oblečení v té velikosti 110, 116. Nevím, kde se to tu vzalo, ale má víc než 25 triček. 8o 8o 8o A některá na sebe za žádnou cenu neoblikne. Zkoušela jsem mu je kolikrát nenápadně podsunout, ale nevezme si je. Přitom jsou hezké. U jednoho mi řekl, že ho chce a bude nosit. Takže většina je pouze vyprana. Máme hromadu mikin přes hlavu - krásné, ale nosí jen na zip. Nenosí kalhoty, takže máme hromadu kalhot. A máme i tepláky, protože kdyz jsou akorát v pase, tak jsou kratke. Pokud má teplaky, které sedí, tak má velmi brzy díru na kolene. To mě nenapadlo zaplatovat to. Jednou jsem koupila záplatu na oblíbené kalhoty pro dceru - ale nikdy jsem ji tam nedala. :oops: Nestihla jsem to, než z toho vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.7.21 21:54

@Sára 1 když ony ty tepláky jsou jinak jak nové, takže je mi to fakt líto, záplaty vypadají i stylově některé :lol: a stejnak je to na doma a před barák…
 https://de.aliexpress.com/…ds-iron.html?…

kluk má ted 2 roky, ale nosí 104 :roll: :mrgreen:, takže je čas, ale jak říkám, já se připomenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
12.7.21 22:08
@Ba-stet píše:
Tuhle jsem na inzerát vyměnila plastovou motorku za kilo jahod. S paní jsme obě měly pocit, že jsme udělaly skvělý kšeft :lol:

To jsou nejlepší kšefty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat