Jak prodat oblečení po dětech?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obleceni rozdavam nebo vozim do sberny pro pestouny, podle toho co zrovna potrebuji. Driv jsem obcas neco prodala, ale nemam cas ani nervy na foceni kvanta hadru a domlouvani predani. Obcas jeste udam neco na swapu a ani za to nic nechci. Baliky jsem az na jednu vyjimku nekupovala, byl to velikostne prusvih, kluci byli vzdycky dlouzi a hubeni. Nejvic by mi vyhovovalo udelat jednou za cas blesi trh pred barakem a kazdy at si vybere, co chce. To bohuzel u nas nefunguje. Prici se mi pytle s vecma hazet do kontejneru, ale nekdy nelze jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
Ale ono HM není Bůh ví co. A to ani ty ostatní značky, všude šla kvalita rapidně dolů. Že to kupujes za 400 Kč? A co jako? Počkám na výprodeje a seženu třeba za 150 Kč.
No přesně, vždyť my máme z HM trika, čepice, šatičky za 60 Kč. Další věci za 100,150,za tu cenu i zimní bundu ve výprodeji, ale je potřeba tam chodit pravidelně a narazit na to.
Navíc tu základní kolekci mají pro děti 2 kusy a třetí zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
Já jsem právě taky dost slovanskej typ (je uplně jedno jak moc mám vyladěný jídlo a jak moc sportuju, prsa a p*del budu mít vždycky), ale asi nějak líp do oversize šatů - sedí mi hlavně střihy kde prsa jsou obtažený, pak se to rozšiřuje, nejširší je to v oblasti boků a u kolen už je to zas zúžený. Mikela da luka má hodně takových střihů. Kdybych si oblíkla klasický boho maxi šaty, tak je ze mě stan, navíc mám asi 155 cm, takže hodně malej a širokej stan
Mrknu na to. No ja mam navic bricho, ale zadek a nohy dobry. Takze ja to potrebuju vypasovany, ale maskovaci. U satu mi slusi hrozně malo typu. Ale jednou jsem si koupila u more kousek z takovyho vikslajvantu, ale prijemnyho, a to je tak jednoduchej strih, ze si je podle toho siju sama i jako začátečník
Takze mi jde hlavne o trika, o tilka. Ja mam celkem capsule wardrobe, obcas oživený něčím výraznějším. Ale raději bych nosila neco českého a podpořila prave spíš pomalou modu, nez rychloobratkove retezce. Navic po tom, co mi zrušili Camaieu a omezujou HM uz ani nemam, kam pro ten fast food jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
Mrknu na to. No ja mam navic bricho, ale zadek a nohy dobry. Takze ja to potrebuju vypasovany, ale maskovaci. U satu mi slusi hrozně malo typu. Ale jednou jsem si koupila u more kousek z takovyho vikslajvantu, ale prijemnyho, a to je tak jednoduchej strih, ze si je podle toho siju sama i jako začátečníkTakze mi jde hlavne o trika, o tilka. Ja mam celkem capsule wardrobe, obcas oživený něčím výraznějším. Ale raději bych nosila neco českého a podpořila prave spíš pomalou modu, nez rychloobratkove retezce. Navic po tom, co mi zrušili Camaieu a omezujou HM uz ani nemam, kam pro ten fast food jít.
Myslím že v minile bys mohla najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
No přesně, vždyť my máme z HM trika, čepice, šatičky za 60 Kč. Další věci za 100,150,za tu cenu i zimní bundu ve výprodeji, ale je potřeba tam chodit pravidelně a narazit na to.
A to je to. Nez bych chodila pravidelně shoppovat do HM, to bych si radši ukousla nohu
To radsi koupím od zakladatelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
A to je to. Nez bych chodila pravidelně shoppovat do HM, to bych si radši ukousla nohuTo radsi koupím od zakladatelky.
Já to mám po cestě kamkoliv, otázka 5-10 minut se tam podívat. Navíc máme FB skupinu, kde se tyto věci řeší. Starší děti si tam už chodí samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Já to mám po cestě kamkoliv, otázka 5-10 minut se tam podívat. Navíc máme FB skupinu, kde se tyto věci řeší. Starší děti si tam už chodí samy.
No, pro me je to ztrata času a opruz. A Fb taky. Tim chci rict, ze kupci pro zakladatelku jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet @Lily Evans spolu zvladnem alegorii chramu v kutne hore ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše:
@ZuzaM no minimálně bych vyřešila problem zakladatelky a koupila bych to
A kde teda z druhe ruky doporucujete nakupovat? Po jednom kuse za par drobnych?
Já doporučuju hlavně počkat a nekupovat nic do zásoby. Na začátek jen velikosti 56-62, pak dokoupit podle potřeby, podle ročního období. Pokud chceš balíky, tak ho koupit až to bude aktuální a třeba jen určitou velikost zimní nebo letní. Určitě se to dá domluvit i na Marketplacu, Vinted nebo i Mimibazaru. Ono ti to pak stejně nedá a něco koupíš normálně v obchodě, protože to bude ve slevě, hezké a budeš to zrovna potřebovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pears206 píše:
Vůbec není třeba tam chodit pravidelně. Do kamenného HM jdu párkrát do roka neb to mám dost daleko, ale vše objednávám ve slevách přes net, poštu mám zdarma. Dnes zrovna několikerý šaty a tílka 49,–/kus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se nejvíc osvědčilo nabídnou to kamarádkám za symbolickou cenu. Ale my žijeme na vesnici, tady děcka běhají v bahně
, takže nové jsme brala hlavně bundy, boty, softshelky, trika/mikiny/tepláky klidně použité.
Jinak po dceři jsem prodala skoro vše (kromě bot, to mají jedny max dvoje na sezónu, takže to zničí), po synovi je to neprodejné, ten to zničí.
I já klidně kouknu na nabídku, ale děcka už mám ve vel. 122-128, 134 a to už člověk kupuje víceméně nové a chvíli jim to vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Jaké jsi prodávala boty a kde? Já měla před týdnem domluvené s jednou paní, že přijede. Za symbolickou cenu si měla vzít několikery boty. Nepřijela si. Mám pocit, že úspěšnost je asi 10 procent, že opravdu přijedou.
No, prodávám barefoot botičky na FB a pokaždé jsou do pár dní pryč. Pořizovací cenu botiček mám obvykle cca 1400 a prodávám je za cca 700. Ale jsou v pěkném stavu teda. Kožené, ošetřované voskem a tak. Úplně jeté sandály samozřejmě neprodávám nebo jsem je nabídla symbolicky za stovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hazim do popelnice na textil, pouzite oblečeni bych nekoupila, protože ho dědin a nemam ho komu dal darovat, ani kamaradky nechtej protoze toho je mraky, a nemam cas si zakladat sekáč. Nejsem schopná prodat baby jogger kočar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit