Jak prodat vstupenky do divadla?

Ariadne
16.1.24 23:07

Jak prodat vstupenky do divadla?

Dobrý večer, řešíme, jak vyřešit následující situaci.
Zítra máme jet s manželem do studia Dva a Lovce bobrů, ale hlásí ledovku a máme to cca 80 km. Myslela jsem si, že bude snadné prodat vstupenky na pražských fb stránkách, ale bez úspěchu.

Máte nějaké tipy, zkušenosti, jak tomu pomoci? Dělá se to takhle nebo je to úplně blbě? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68938
16.1.24 23:47

Pokoušela jsem se párkrát sama udat lístky, i jsem byla svědkem toho, když se je pokoušel udat někdo jiný, zadarmo… a zásadní problém takhle narychlo prostě je, že už mají lidi na druhý den většinou nějaké plány. Takže pokud se nejedná o nějaké jó vyhlášené představení, na které jsou lístky vyprodané měsíce dopředu (tady nevím, s dětma jsem z kulturní scény poněkud vypadla :) ), je to hodně o štěstí. V prosinci mi onemocněl muž a já měla dva dny na to sehnat kohokoliv, kdo půjde se mnou, a trefila jsem se tak na desátý pokus pomalu přemlouvání, a nic jsem za to nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.1.24 23:54

Kamarádka před Vánocemi koupila pár hodin před představením lístky na nějaký koncert na bazoši.
Nevím no…riskla bych to. Maximálně holt bude zpáteční cesta hodně opatrná…v nejhorším si tu někde v Praze booknete hotel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
17.1.24 00:08

@Ariadne a nemáte poblíž vlak? Že byste nemuseli až do Prahy autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
17.1.24 05:30

@Ariadne neprodas, resp. nikdy bych je nekoupila. Nevíš, kolika lidem již byly pred tebou prodany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.24 05:58

Občas takhle vidím na fb, že někdo nabízí a sdílí. Jestli je prodají nebo neprodají. To nevím.
Vstupenky na koncert Ztraceného byly okamžitě pryč. Známý měl pro sebe s dceru. Ale ex je pinda všech pind. Takže to zakázala, že dítě nikam nepojede. Vymyslela jiný program na daný den tehdy. Tak lístky prodával a hned prodal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
17.1.24 06:10

@Ariadne Na fb je skupina Zrušená dovolená (ubytování, letenky, vstupenky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
17.1.24 06:19
@Cuddy píše:
@Ariadne neprodas, resp. nikdy bych je nekoupila. Nevíš, kolika lidem již byly pred tebou prodany.

Nemusi mit elektronické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
17.1.24 06:38
@Ariadne píše:
Dobrý večer, řešíme, jak vyřešit následující situaci.
Zítra máme jet s manželem do studia Dva a Lovce bobrů, ale hlásí ledovku a máme to cca 80 km. Myslela jsem si, že bude snadné prodat vstupenky na pražských fb stránkách, ale bez úspěchu.Máte nějaké tipy, zkušenosti, jak tomu pomoci? Dělá se to takhle nebo je to úplně blbě? :think:

Vyřešila bych to tak, že bych neřešila počasí a jela. 80km? To máte téměř za barákem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
17.1.24 06:48

A zkousis primo stranky té akce? Přímo vytvorenou oficiální událost pro tento koncert?
Jinak taky zalezi na cene a na tom, jak moc žádaná ta akce je.
Jestli stojí listek litr, ty to prodavas za 900 a jsou k dispozici jeste oficialni vstupenky, nikdo nebude riskovat, jestli nejsi podvodník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
17.1.24 07:35

@j.a.n.i1 tak ty asi neuda pres noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
17.1.24 07:43

@Cuddy Jo, je tam problem s dorucenim, ale zas kdyby se jednalo treba o Dejvické divadlo, tak verim, ze si nekdo i dojede :mrgreen: ale, to byla spis reakce na tvoje nikdy bych je nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
17.1.24 07:58

To divadlo je na Vaclavaku, jela bych vlakem, hlavak je za rohem. mimochodem jsem Lovce Bobru videla v listopadu a je to super👍 👍 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
17.1.24 09:36

@j.a.n.i1 ok, já už dlouho neměla v ruce nic nez evstupenku. Tak možná že jsou ještě nějaké tištěné bez elektronické verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
17.1.24 12:25
@Cuddy píše:

a čemu to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky