Jak řešit ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
6.5.17 19:36

jak řešit ?

Ahojky holky, už si nevím rady jak si sama pomoct a co to vlastně je… poslední dobou jsem jakoby na dranc :( jsem 24tt a neustále mám ucpaný nos, copak to, ale vysmrkat to nejde, stejká to do krku, praskají mi žilky v nose, pak smrkám a vykašlávám hlen i s krví… po ránu jsem tak v krku zahleněná, že se bojím kdy se udusím, to ale tak posl. tři dny se zhoršilo, dnes už mě pobolívají i mandle.. teplotu nemám ale cejtím se hrozně,… jste na tom nějaká podobně a jak to řešíte co dělat? mám sirup, vicentku, ale nepomáhá to spíš naopak… :( zkoušela jsem napařovat hlavu, aby se mi rýma spustila a nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
6.5.17 19:48

Možná to bude chtít zajít k mudr ;)… Já v těhu brala ATB a nic se nestalo, mě to přijde lepší než samoleceni v těhotenství… Ať je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
6.5.17 20:13

Já si tedy i v těhu stříkala při takových problémech Olynth, protože jinak bych se asi udusila. Obě děti (4roky a 8měsíců) jsou zatím zdravé. Jinak jsem na uvolnění dutin brala sinupret, po dohodě s Mudr. A jednou jsem tedy měla antibiotika. Ale v těhu jsem vždycky radši zaběhla k doktorce. Stejně jako tam lítám teď, dokud kojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.5.17 20:31

Mě se osvědčila jak u mě, tak i u dětí, uvař bramboru, dej do pytlíku a rozmačkej. Pak dej do šátku a uvaž na čelo, vede dlouho teplo a nám to vždy rýmu spustilo. Podle potřeby dohřívej v mikrovlnce.Je to babský recept, ale účinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
6.5.17 20:42

Zajdi si na orl, možná to bude chtít jen atb kapky na předpis, taky jsem je v těhotenství potřebovala a k tomu ještě mast s kortikoidy na krusty, co se mi v nose dělaly. Úleva skoro okamžitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
6.5.17 20:51

Doporučuji sprej od Justu Eucasol, protáhne dutiny a budeš moct dýchat. A mně taky pomáhá vyplachování dutin konvičkou se slanou vodou. Jo a napařování je při rýmě nevhodné, taky jsem to tak dělala, ale doktor mi to rozmluvil, že při velké rýmě je lepší suché teplo. Takže třeba sáček s pohankou, dát nahřát do mikrovlnky a na dutiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.5.17 20:56

Zánět dutin je v těhotenství normální a častý, sliznice jsou vlivem hormonů prekrvene a zbytnele. Hur se to léčí, ja jsem v jednom tehu brala atb 14 dní, nechtela zabrat, v jiném mi dělali punkci, udělal se mi absces. Sla bych na orl, at zhodnotí situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
7.5.17 10:04

Holky všem moc děkuji za rady, k dr. na orl se chystám, ale je tam až ve středu :( jsem jak přejetá parním válcem a není mi dobře, tak snad do středy vydržím :( teploty nemám, takže na antibiotika to nejspíš nebude. nejhorší je, že od zítra jsem opět sama s malým, vcelku ho nemám kam dát, čili zvládnout to holt budu muset :) :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí