Jak řešit spánek miminka? Upravil se po roce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.3.13 06:44

jak resit spanek miminka?

Mile maminky chtela jsem se zeptat jestli se vam upravilo spani miminka po roce? Nas rocni klucina chodi brzo spinkat v 18.00 a taky brzo vstava nekdy ve 3rano nebo ve 4h to mi tak nevadi pokud se nebudi casto vnoci. Porad ale slysim od svagrove i kamaradky ze by mela ho davat pozdeji spat aby se nebudil tak brzo to uz jsem ale kdysi zkousela a hned vzdala protoze byl pretazeny a budil se kazdou hodinu a ja se nevyspala vubec tak ukladam ho spat kdy chce. Svagrova radi at vydrzim tyden ze se to upravi a on na to zvykne a ja doufam ze se to jeste nejak zmeni jak zacne chodit, treba bude vic unaveny a dyl pospi.Jen jsem zvedava na vase nazory prece nektere uz mate vice deticek i vice zkusenosti nez ja.Budu rada za kazdou odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
19.3.13 06:55

Ahoj, jak ti spi pres den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.3.13 07:09

Záleží na tom, jak ti spí přes den a zkusila bych posouvat ten spánek třeba každý týden o 15. min. jestliže to nepomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.3.13 07:24

@irenakovarova u nás se spaní k lepšímu zlepšilo okolo patnáctého měsíce - začala spát po obědě klidně i dvě a půl hodiny.. A večer začala usínat kolem 20 hod.. Předtím to byla hrůza, spala přes den třeba půl hodiny - ale i třikrát a usínala až tak před desátou.. Teď jí bude sedmnáct měsíců a poslední týden se přestala v noci budit - dřív se budila co dvě hodiny, teď se vzbudí max. jednou. Šlo to samo, bez mých zásahů - ale nebudu lhát, už jsem taky přemýšlela, že jí nechám ječet, ale jen přemýšlela, já na tyhle metody prostě nemám, ať to nazveš jak chceš, necháš dítě řvát a ono to vzdá.. Podle mě to jde i bez řevu ;) U nás se teda budila na prso - a já se snažila nenásilně nedat a jednoho dne se to prostě povedlo, pak znovu a pak už spala celou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
19.3.13 07:41

Píšeš, že jsi to už kdysi zkoušela - takže jsi to klidně mohla zkoušet před měsícem, ale spánek u dětí se mění každý týden, kor v tomhle věku. Být tebou, tak to vyzkouším. Vstávat ve 4ráno, by mě zabilo. Okolo roku mi dítko spalo po obědě od 12ti do 15ti, ale déle jsem ji spát nenechávala, protože by mi večer pak neusnula. Zkus jednou dát spát třeba o hodinu a kdyby to bylo moc, tak jak tu radí dávej každý den o čtvrt hodinky déle. Určitě se mu to protáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
19.3.13 08:25

Tak spánek se u dětí často mění. Skoro tříleťák vstává přes půl roku v pět - je jedno v kolik jde spát. Přes den nespí od 2. narozenin (to jsem mu zatrhla :mrgreen: ) Straší 5 let vstává v 6 hodin, v noci se tak třikrát budí na půl hodinu. Takže vydrž a pomaličku zkoušej spaní posouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 09:11

@ivana-domca Pres den mi usne jeste rano tak mezi 8-9hod max1.5h a po obede taky max 1hod nekdy mu staci i pul hodky a uz je vzhuru.No sama to nechapu ze je takovy nespavec protoze ted jak lezou zubu tak je vzhuru i vnoci.Tak si to zkusime posunout snad to vydrzim uz si nepamatuji kdy jsem se naposledy vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 09:15

@gabriela82 Mamka me utesuje ze se zlepsi, bracha byl nespavy a jeste k tomu porad brecel a v 1.5r pry ze o nem ani nevedela a uz i pekne spaval tak snad se taky dockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 09:42

@gabriela82 Taky nejsem zastance vyrvavaci metody to by ani neslo vydrzet protoze nase mimino kdyz rve tak to je na zblazneni ma silny hlas a jeste se k tomu vzteka a vlastne uz nekojim tak na kojeni se mi nebudi. Nekdy se mi povede jeste ho uspat ale takove stesti mam malo kdy.Ja bych byla rada kdyby spinkal aspon do 5hod a nebudil se vnoci aby clovek necitil jako chodici mrtvola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí