Jak říct, že chci do gymu

Anonymní
28.1.23 16:14

Jak říct že chci do gymu

Dobrý den,

Je mi 15. Chtěl bych začít chodit do gymu. Ale bojím se to říct mámě. Myslím si že řekne že na to mám ještě čas. Jak jí to mám říct?
Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
28.1.23 16:15

Mami, chci začít chodit cvičit, protože… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8480
28.1.23 16:16

“Mami, chci chodit do gymu.” Není to tak těžké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
28.1.23 16:19

Gym - tím myslis posilovnu? :lol:

Reknes například “mami, po škole jdu s Pepou do gymu, tak přijdu domu až na večeři” :mavam: (doporučuji zvolit slovo “posilovna” neboli jak jsme říkali my “posilka”, my stari mu rozumíme lip a nemusíme se pak trapne ptat, kam ze to chceš vlastně jít :P )

Příspěvek upraven 28.01.23 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
28.1.23 16:19

Přijít s tímhle nápadem moje naprosto nesportovní dítě, tak v duchu zajásám, dám mu peníze na permici a domluvím osobního trenéra, ať se nezmrzačí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.1.23 16:20
@Jahru píše:
Přijít s tímhle nápadem moje naprosto nesportovní dítě, tak v duchu zajásám, dám mu peníze na permici a domluvím osobního trenéra, ať se nezmrzačí. :mrgreen:

Já tě chci za mámu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
28.1.23 16:21

A potrebujes, aby te tam vozila nebo aby ti platila clenstvi nebo neco takoveho? Jestli ne, tak bych zrovna takovou vec ani nebrala tak, ze se na ni musis ptat. Kdyby jsi sla treba s kamaradkama, bylo by to uplne nejlepsi, ale i sama je to v 15 uplne v klidu. Jenom misto “mami, jdu ven”, reknes “mami, jdu do gymu”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
28.1.23 16:24
@Gortyna píše:
Já tě chci za mámu…

Proč, tvoje ti to zakázala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.1.23 16:25
@pikola píše:
Proč, tvoje ti to zakázala? :think:

Moje mi to nechce platit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.1.23 16:27
@Anonymní píše:
Dobrý den,Je mi 15. Chtěl bych začít chodit do gymu. Ale bojím se to říct mámě. Myslím si že řekne že na to mám ještě čas. Jak jí to mám říct?
Řekni mamince, že vypadáš jako stažený králík a chceš nějakou muskulaturu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
28.1.23 16:29
@Gortyna píše:

Rozumné koníčky a vzdělání jsou aktivity, do kterých jsem u dětí ochotná investovat hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.1.23 16:29
@Gortyna píše:
:lol: :lol: :lol:
Moje by mi to taky tehdy neplatila. Naštěstí měla naše tělocvikářka skvělý nápad: chodili jsme do gymu vedle školy v hodinách tělocviku na spinning a pilates, chodily jsme na skupinovou slevu za 30kč. V životě jsem nebyla v tak dobré formě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
28.1.23 16:33
@alynch píše:
A potrebujes, aby te tam vozila nebo aby ti platila clenstvi nebo neco takoveho? Jestli ne, tak bych zrovna takovou vec ani nebrala tak, ze se na ni musis ptat. Kdyby jsi sla treba s kamaradkama, bylo by to uplne nejlepsi, ale i sama je to v 15 uplne v klidu. Jenom misto “mami, jdu ven”, reknes “mami, jdu do gymu”

Jako moje mamka by určitě projevila starost, ze se tam oddelam, když jsem byla v tom věku :lol: a co si budeme povidat, parkrat jsem si uhnala pořádnou svalovici, takže nemá smysl ji to nerikat, protože by pak měla ještě daleko větší nervy, ze je nemocnej, kdyby ji to neřekl a přišel domu polomrtvej :nevim: jestli je mamka hodne starostlivá, asi něco k tomu řekne, ale stejně nic nenadela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.1.23 16:33

Holky to je vtip, táhne mi na 40 a právě to řeším s manželem ať mi zaplatí fitko na měsíc, budu mít svátek, nemám problém s váhou, ale potřebuji zpevnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.1.23 16:34
@Anonymní píše:
Dobrý den,Je mi 15. Chtěl bych začít chodit do gymu. Ale bojím se to říct mámě. Myslím si že řekne že na to mám ještě čas. Jak jí to mám říct?

No a nešlo by třeba říct, že bys chtěla chodit s kámoškama na aerobik, spinning něco takového? To zní úplně normálně, úměrně věku a pochybuju, že máma bude kontrolovat, co tam opravdu děláš. A mně osobně to teda přijde taky lepší, než chodit jen posilovat. Tam když nevíš, jak na to, tak si můžeš i ublížit a na osobního trenéra asi finance nemáš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí