Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Janli Já právě četla někde že je to normální, napsala jsem ti soukromou zprávu.
@KKK85 Ano pošlu, jen jsem myslela jestli nemá někdo podobné zkušenosti, někde jsem už četla že to nic není. Tak jsem chtěla zkusit více hlav.
@Anonymní píše:
Synovi se na ferdovi udělali bílé skrvny, samozřejmě zašlu foto, ale pouze do zprávy. Budu ráda pokud nějaká maminka má podobnou zkušenost, aby se mi ozvala, nebo tady napsala a já ji napíšu soukromou zprávu. Děkuju předem za všechny odpovědi.
Běž s penisem svého syna k pediatrovi. Ferdy neléčí.
Jestli Ferda neni plysak, tak prosim hlavne nikomu neposilej fotky, padla jsi na hlavu? ![]()
Jinak to budou asi nejspis kvasinky nebo neck podobneho ![]()
On má plyšového Ferdu mravence? Já jsem před pár dny koupila synovci plyšového brouka Pytlíka.
Fotky neposilej emailem ani doktorce. Takoveto fotky se fakt neposilaji a to ani lekarum, s tim se chodi osobne, pokud popis nestaci.
Synovi se na ferdovi udělali bílé skrvny, samozřejmě zašlu foto, ale pouze do zprávy. Budu ráda pokud nějaká maminka má podobnou zkušenost, aby se mi ozvala, nebo tady napsala a já ji napíšu soukromou zprávu. Děkuju předem za všechny odpovědi.