Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem … řekněte mi jak vám roste bříško ??? je to už na váš trochu vidět nebo vůbec ne ? nebo nemáte třeba nějaké foto, kde je vidět jak to vypadá cc a v 7 nebo 8 týdnu ???? Díky moc za rady…zatím pááá
Ach jo.
Kdyz si otevres galerii a rozkliknes jakykoliv mesic porodu,najdes tam bricha od 4.tydne po 41. V sedmem tydnu ho zavratne velke mit nebudes.
A dotaz se hodi spise do kategorie Tehotenstvi nez do dlouhodobych diskuzi…
certiku ty abys nezareagovala,ze?
![]()
Monisku tobe moc gratuluji k tehotenstvi a hezky si ho uzivej..A mrkni se na fotecky do galerky-holky si v kazdem mesici foti briska..
Už se taky musím ozvat. Čertíku, už jsem z tebe docela otrávená, popravdě nechápu, co od tohohle serveru vlastně čekáš … ?
A nechápu ani reakci Zuzii - jakýpak „ach jo“!
Když jsem čekala svoje první dítě, taky jsem byla hrozně nadšená a vyplesklá ze všeho a nedočkavá … a chtěla jsem se o svoje pocity podělit, tak si dámy nechty ty oči v sloup a povzdechy a buďte trochu tolerantní, případně taktně pomlčte!
Monísku - v 7. týdnu u prvního dítěte nejspíš ještě žádné změny neuvidíš (u dalšího to třeba bude jinak, přece jenom už to svalstvo bude povolenější…). Užívej si těhotenství:)
Baghira
Baghiro jsem ji odpovedela, nebo je na me odpovedi neco nejasneho a jineho nez na odpovedi Taminky a tebe?
Jo vlastne, je. Dovolila jsem si upozornit ze by bylo vhodnejsi dat diskuzi tam,kam patri,a ne sem. K tomu to Ach jo patrilo
Ji to neberu, at je zvedava,to jsme kazda.
A stejne jako ty nechapu, co od emimina Certik ceka, ze sem porad leze hazet jen tyhle prispevky ![]()
Zuzoo, ok, nepochopila jsem tě. Myslela jsem, že to patří tomu tématu…
Jinak v prvním těhotenství mi bříško začalo pomaličku vylejzat kolem 13-15týdne (cca od 16 mě začali pouštět v MHD:D - dobře oblečená v jarních/letních měsících). Druhé těhotenství - pouštěli mě od druhého měsíce. Začala jsem na začátku hrozně zadržovat vodu plus jsem měla základnu, navíc u druhého to jde trošku rychleji většinou. Takže trošku nářez:D
Monísku, v 7. týdnu na mě ještě nic vidět nebylo, až mnohem později, bříško jsem si fotila každý měsíc, je to krása se teď na to dívat a vzpomínat. Užívej si těhotenství, hrozně rychle to uteče a přeji ať jde vše tak jak má.
Monísku jsem ráda že jsi se nakonec rozhodla mimi si nechat!
a klidně můžeš zůstat v diskuzi s holkama červenec 2008, neboj se.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
v galerce najdeš fotky bříšek v různých měsících, stačí se jen kouknout ![]()
Monísku na mě to třeba není pořádně vidět ani teď v 22tt, jen když mám něco obtáhlého. A v bundě mě určitě nikdo v tramvaji sednout nepustí
. Myslím, že je to individuální, záleží na postavě ![]()
Gratuluju k těhotenství ![]()
Já jsem ve 25. tt a v autobusu mě teda taky určitě nikdo sednout
nepustí
. Si začínám říkat, jak to chudák mrně se tam může
vejít. No, ale abych to nezakřikla. Za měsíc to může být úplně jinak,že.
Ahojky
tak u mě nebylo nic vidět asi do 18tt,pak jen malinko a pořádně se bříško vykulilo okolo 22tt.no a pak už to jelo.
jo a mimochodem,mě nepustili v autobuse sednou ani ve 36 tt, kdy jsem stála s pupkem nad 2 učitelama co jeli s dětma na výlet.cesta trvala hodinu, po 20 minutách jsem si musela sednout na schody a stejně mě nikdo sednout nepustil
![]()
fakt nejlepe kouknout do galerek ze zacatku -ja treba do pateho nemela vlastne zadne