Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky,nevim,od ktereho tydne chodi nevolnosti,ale co mam zname,tak kazda to mela jinka.Jedna hned v prvnich tydnech,jina az tak od toho 13 tt.Ja sama jsem ani jednou nezvracela,ani jednou mi nebylo zle a divne.Ale zase jsem mela mega bricho hned od sameho 2.mesice a ke konci jsem se uz jen valila,takze ja sama mela spis trable s dost velkyma bolestma podbrisku.Ale treba se ti nevolnosti vyhnou,tak bud rada,ze jsi zatim dobra
…Joooo a mam kluka ![]()
Ahoj, u každé je nevolnost individuální, třeba já jsem příklad za těhotné za všechny prachy, jediným příznakem těhotenství bylo, že mi rostlo bříško a pořád bych spala, klasické nevolnosti, které máš na mysli, se mi vyhnuli velkým obloukem ![]()
ahojki, asi je to různé, na mě to přišlo ve 3. měsíci, byly to nevolnosti celodenní, nikoliv jen ranní, ale ustála jsem je pomocí několika bílých jogurtů denně, jogurt vždy tak na hodku pomohl. Už jsou to dva roky a bílý jogurt jsem od tý doby neměla. Ještě pomáhala ledová cola z ledničky, s tou jsem to ale nechtěla přehánět, není nejzdravější, a pak se velice doporučují zázvorová lízátka, nemám je ale vyzkoušené. Jo a nevolnosti trvaly cca 2 týdny. Tak přeji pohodové těhu
A.
NO já se ptám holky zda je vše v pořádku
Zatím se mně to stalo jen ráno asi 5× že skoro a nic
a kromě spánku a bolesti prs to je teda opravdu hrozný člověk nemůže ani spat v noci když se otočí na bok
skoro nic nemám a sem tam mně teda bolí bříško ale nic hroznýho no tak snad tam ještě ten milimetr pořád je
Uvidíme 1den 6tt podle kalkulačky kdoví zda je to oficiálně 6tt zda nejsem třeba teprve v 5tt
Třeba si ještě užiju a když ne tak je to fajn ![]()
Amira jak píšeš o tom bříšku a spánku máme obdobné příznaky se mně to až nezdá na ten milimetr, že se mně tam roztáhlo ![]()
Všem přeju taky pohodové těhu a uvidíme do kdy se budu
, že mi nic stále není ![]()
Ahojky,
mě začalo být špatně od 6tt do nějakýho 13-14tt, ale není podmínkou, že ti musí být špatně, kamarádce při prvním těhu vůbec nic nebylo, až náhodou si udělala test ( měla jít s mamkou do sauny a bylo jí divný, že to skoro 2 měsíce nedostala ), pro jistotu a měla //, špatně jí nebylo vůbec ,dokonce jí ani prsa neboleli, prostě nic.
Tak asi budeš patřit mezi jedny z těch šťastných
Krásný těhotenství ![]()
No každému je jinak, ale většinou to začíná 6tý až 7mý týden. Tak ještě uvidíš. Přeju ať to nepřijde. protože mě je zle od toho sedmého týdne pořád a celý den a i v noci. Za prvního těhotenství to trvalo do 17tého týdne. Tak doufám, že i teď to už za pár dní skončí.
ahoj holky,hlasim ze jsem 7tt a zacina mi byt blbe..nevim proc ale kdyz citim sladke tak se mi zveda kufr.taky mam nafoukle bricho jako bych byla ve ctvrtem mesici:)a mam kazdou chvili chut na neco jineho..ted treba na nejakou dobrou polivku..prsa me bolia jsem taky unavena.a porad brecim u televize jako zelva.
papa
Marry u kazdeho je to jinak.Ja treba zadne nevolnosti vubec nemela.A bud rada pokud je mit nebudes-neco to nic prijemneho.
ahoj poprvé kdy jsem byla těhu nevolnosti přišly kolem 6tt do 13tt ale to byla pohoda občas jsem zvracela pak jsem přišla co mi dělá dobře a co né.
Při druhém těhu jsem 3měsíce proklečela nad mísou strašné nic nepomáhalo ani tabletky ani lízátka prostě mi bylo zle celý den i z čisté vody přešlo to ve 14tt zhubla jsem 8kg.
Jestli ti není zle buď ráda
pohodové těhu
holky tak díky za info já jsem si pro jistotu udělala i test zda náhodou dítě neodešlo nebo tak
A to byla rychlost 5 s a byla první čárka těhotenská a pak ta druhá tak je vše OK že já se cítím kromě únavy, bolesti prsů a hlavy a častý výskyt na WC což mně leze i na nervy už musím i v noci náramně dobře tak uvidíme … Už aby byla za týden kontrola a budu klidná ale třeba si to užiju ještě na vánoce to jsem si nakoupila jídla tak snad ne ![]()
dám vědět jak jsem dopadla zatím mi běží 6tt + 1 den tak se uvidí ale možná nejsem v 6tt to mi řekl kalendář na internetu ![]()
Marry11 píše:
holky tak díky za info já jsem si pro jistotu udělala i test zda náhodou dítě neodešlo nebo takA to byla rychlost 5 s a byla první čárka těhotenská a pak ta druhá tak je vše OK že já se cítím kromě únavy, bolesti prsů a hlavy a častý výskyt na WC což mně leze i na nervy už musím i v noci náramně dobře tak uvidíme … Už aby byla za týden kontrola a budu klidná ale třeba si to užiju ještě na vánoce to jsem si nakoupila jídla tak snad ne
dám vědět jak jsem dopadla zatím mi běží 6tt + 1 den tak se uvidí ale možná nejsem v 6tt to mi řekl kalendář na internetu
Marry turčo déj vědět jak jsi dopadla
jinak počkéj v posledním trimestru návštěvy na záchod to je něco
to si pak budeš připadat, že většinu času trávíš na wc ![]()
ahoj Marry, já jsem teď 6+6tt a je mi pořád zle, zatím jsem zvracela jenom jednou, ale nutkání mám pořád, skoro celý den. Dobře mi dělá akorát zmrzlina, ale na tu zas nemám chuť, nějak mi to sladký nejede.
Tak buď ráda, že Ti je dobře… co já bych za to dala ![]()
Holky, od kterýho týdne přijdou jestli mají příjít nevolnosti? Zatím jsem stále OK žádné zvracení jsem zatím v 6tt tak asi možná mám ještě čas a nebo se mně to vyhne