Bříško

17
25.11.07 22:03

Bříško

Holky, kdy Vám začalo růst bříško a ve kterých místech to bylo nejintenzivnější? Já si ho furt jako blázen měřim a mám ho stále naštěstí stále stejné na míru, ale zdá se mi, že mi roste jen na jedné straně. A šlo vám bříško zatahovat, když jste byli tak v 17.týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
26.11.07 05:51
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
26.11.07 07:53

gábinko prosimtě, jak by ti mohlo růst bříško, když nejsi těhotná?

(nebo mi z těch tvých diskuzí něco uniklo?)

Nebo si z náš děláš legraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.07 08:03

Další ze stupidních dotazů puberťačky. 8O

Bříško roste jen těhotným........nebo těm co tloustnou, protože víc jí......

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
26.11.07 08:16

ad brisko -me bylo videt az od pateho mesice ale fakt jsem si ho nemerila a jinak nejak porad nechapu proc si konecne nezajdes na gyndu abys to vedela s jistotou jestli jsi nebo nejsi tehotna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
26.11.07 08:58

ona nás Gábinka možná pěkně vodí za nos http://www.sirmi.ic.cz/smajl/37.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.11.07 12:11

Re: Bříško

Gábinka píše:
Holky, kdy Vám začalo růst bříško a ve kterých místech to bylo nejintenzivnější? Já si ho furt jako blázen měřim a mám ho stále naštěstí stále stejné na míru, ale zdá se mi, že mi roste jen na jedné straně. A šlo vám bříško zatahovat, když jste byli tak v 17.týdnu?

A neroste ti třeba nějaký nezhoubný nádor? (Samozřejmě myslím mozkový :idea: , fakt se bavím :lol: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.07 12:13

Re: Bříško

Len-til-kah píše: [A neroste ti třeba nějaký nezhoubný nádor? (Samozřejmě myslím mozkový :idea:

Ale, že vám to trvalo, než jste si toho všimly… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
26.11.07 12:20

Holky, neblázněte, já myslím, že si jenom Gábinka spletla stránky…původně svůj dotaz chtěla napsat na www.raketa.cz :lol: :lol: do PORADNY! :lol: :lol: Podsekce: Problémy se sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.11.07 12:29

A tak když já nevím, jestli to myslí vážně a mám být empatická, nebo si dělá srandu a je na místě být sarkastická. Ježto mi ale to druhé jde podstatně lépe, budu se držet toho.
Gábinko - když nechceš na gynekologii, zkus psychologa, nebo psychiatra. Anebo se zkus svěřit paní učitelce třídní :wink: . Hele, já jsem v 17. týdnu a jo, břicho mi roste. Začíná se mi hůř dýchat, taky už se tak bezproblémově nesehnu, pracuje mi páteř, i pohyby dítěte cítím. Můžu ti tu vypsat padesát těhotenských příznaků, ale ty si, děvče, vsugeruješ jeden jediný a furt si budeš myslet, že jsi v tom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: .
PS: Hlavně dávej v květnu bacha, až budeš rodit imaginární plod, aby sis nevytlačila břišní kýlu :idea: .
PPS: Jo, ještě můžeš zkusit nějakou tu Linku důvěry, oni ti poradí centrum pro nastávající matky v krizové situaci, tam ti snad konečně vysvětlí, jak se pozná netěhotná od těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.07 12:41
Len-til-kah píše:
A tak když já nevím, jestli to myslí vážně a mám být empatická, nebo si dělá srandu a je na místě být sarkastická. Ježto mi ale to druhé jde podstatně lépe, budu se držet toho.
Gábinko - když nechceš na gynekologii, zkus psychologa, nebo psychiatra. Anebo se zkus svěřit paní učitelce třídní :wink: . Hele, já jsem v 17. týdnu a jo, břicho mi roste. Začíná se mi hůř dýchat, taky už se tak bezproblémově nesehnu, pracuje mi páteř, i pohyby dítěte cítím. Můžu ti tu vypsat padesát těhotenských příznaků, ale ty si, děvče, vsugeruješ jeden jediný a furt si budeš myslet, že jsi v tom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: .
PS: Hlavně dávej v květnu bacha, až budeš rodit imaginární plod, aby sis nevytlačila břišní kýlu :idea: .
PPS: Jo, ještě můžeš zkusit nějakou tu Linku důvěry, oni ti poradí centrum pro nastávající matky v krizové situaci, tam ti snad konečně vysvětlí, jak se pozná netěhotná od těhotné.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.11.07 14:13

Proč nechceš na gyndu? :evil: Lechtá ti představivost případné těhotenství? Dobře se s tím machruje před kámoškama? 8O
Holka, ty jsi případ… :roll: :roll: :roll:
 Noggie

• Citovat
  • Upravit
6597
26.11.07 14:19
Len-til-kah píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.11.07 14:44

V 17. týdnu mi šlo břicho zatahovat jenom v horní části (nad pupíkem), dole už ne, tam už se to trochu kulatělo. Ve 13. týdnu jsem měla o 10 cm víc v pase, v 17. týdnu asi o 15 cm víc (a to jsem v té době ještě nepřibrala ani kilo). Nerostlo mi jen na jedné straně, ale tak nějak rovnoměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
26.11.07 21:37

Ne, vážně, mě přechází sranda, když si vzpomenu na takové ty případy, jak se to puberťačka bojí doma říct, nikdo si ničeho nevšimne, protože holka nosí volné svetry, porodí na záchodě a miminko se pak najde pohozené, obvykle už ne naživu.
Naštěstí Gábinka těhotná není, uf. Protože jestli si vážně myslí, že je těhotná a vůbec ji to nedonutilo jít na jakékoli vyšetření nebo doma aspoň cokoli žbleptnout, akorát si hystericky denně přeměřuje břicho, tak potěš koště :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí