Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nevím jak ty, Lentil, ale když si vzpomenu na svoji postavičku v 9.měsíci, tak stejnak nechápu, jak se někomu může podařit zamaskovat těhotenství
![]()
Gábinko jednou jsem byla na debatě s MUDr.Uzlem - říkal nám takovou perličku o hysterickém těhotenství. Prý se přihnala paní do porodnice s obrbřichem a bolestma a jaké bylo překvapení doktorů, když na UTZ viděli prázdné břicho
. Být tebou šupajdím na gyndu, ať si zbytečně nezhuntuješ své sedmnáctileté tělo vzduchovou bublinou… ![]()
Holky, vy jste tu Gábinku chuděrku asi vylekaly nebo odradily svým negativním přístupem k jejímu „těhotenství“, že už se neozvala. ![]()
A nebo už je v porodnici a rodí…? Že by…?
![]()
Tak nakukuju, jestli už byla Gábinka na gyndě a ono nic ![]()
jen jestli se z Gábinky nestala Bolok a nezakládá diskuse o mixérech ![]()
Nepřijde vám, že je tu těch divných diskusí nějak moc
![]()
Ještě tu někdo napíše někdy něco o mixéru
a já snad
, teď tím nemyslím Tebe xyz
, ale všimla jsem si taky těch milinů trapných diskuzí na téma mixér a jsem sem vlítla ze zvědavosti, jestli už Gábince třeba nezačlo téct mlezivo…
Pavlička píše:
jestli už Gábince třeba nezačlo téct mlezivo…
Ale mně teklo a těhotná jsem nebyla, heč.
Stejně všechny závidíte, že vám bříško zřetelně roste a těhotné nejste
.
Kůrec, ty mixéry mě dostaly, díky za tip
.
Holkýýý, dyť by na tom emiminu nebyla žádná sranda
Nebýt Gábinky a mixérů, tak se po ránu u kávičky ani nepobavím
![]()
Každé ráno čekám, co se zase vyskytne za plodnou diskusi ![]()
Kdyby jste měli ještě zájem o mixér, tak je i mezi zvířatama http://www.sirmi.ic.cz/smajl/98.gif
janinkaz píše:
Kdyby jste měli ještě zájem o mixér, tak je i mezi zvířatama http://www.sirmi.ic.cz/smajl/98.gifVšak co, v mixéru se má mixovat kde co, včetně zvířeny živé i mrtvé
maxik píše:
Však co, v mixéru se má mixovat kde co, včetně zvířeny živé i mrtvé
Hlavně, že tady klábosíme o hovínkách, blinkání, prdících…ale když někdo přijde s tím, zapovídat si na úrovni
domácích spotřebičů, tak hned je chudák bičován
. Holky, kdo ví, co ohledně mixérů třeba nevíme…(hahaha)…
Doufám, že jste to pochopily jako ironii…
Já asi založím novou diskuzi:
Za chvíli půjdu ven, myslíte, že si mám brát pláštěnku na kočárek? Teda znovu, diskuze se bude jmenovat:
Pláštěnka ANO či NE?
Mám to založit? HAHAHAHA
Pavlička píše:
Hlavně, že tady klábosíme o hovínkách, blinkání, prdících…ale když někdo přijde s tím, zapovídat si na úrovnidomácích spotřebičů, tak hned je chudák bičován
![]()
![]()
. Holky, kdo ví, co ohledně mixérů třeba nevíme…(hahaha)…
Doufám, že jste to pochopily jako ironii…
Já asi založím novou diskuzi:
Za chvíli půjdu ven, myslíte, že si mám brát pláštěnku na kočárek? Teda znovu, diskuze se bude jmenovat:
Pláštěnka ANO či NE?
Mám to založit? HAHAHAHA
Dobrýýý
![]()