Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte baby, cerstvo // sa chcem spytat skusenejsich , mala sme naplanovanu cestu do USA niekde na jar, ako to vidite? // prisli velmi neocakavane, asi to budem musite zrusit, co? A ine cestovanie, bus, vlak, atd. ake mate skusenosti? dik a pekny den!
Ahoj,
já cestovala letadlem ve 4tt. Vše bylo v pohodě.
Přeju příjemnou cestu.
Šárka
Ahoj,
já cestovala letadlem ve 4tt. Vše bylo v pohodě.
Přeju příjemnou cestu.
Šárka
Ahoj, já letěla v 16tt a taky naprosto v pohodě.Je to lepší než na začátku těhotenství. Kadla
Ja cestovala do U.S.A. hned na zacatku, a potom asi v 28. tydnu. Oba lety naprosto bez problemu. Cely let vlastne sedis, muzes si chodit nebo zacvicit v ulicce. Proste nedelas nic narocneho. Zmenu tlaku jsem vubec necitila. Jediny problem je, se prehodit na nove casove pasmo. To je docela unavne a zvlast v tehotenstvi. Ale ja mela cele tehu naprosto bez problemu. Zalezi, jak se na to budes citit ty. Taky pozor na imigracnim. Doporucovala bych zamaskovat brisko. To by mohl byt taky problem. Neradi vidi, kdyz jim tam cestuji tehotne…
Ahoj,
já jsem cestovala letadlem teď ve 28-29tt. Sice jen do Amsterodamu, ale bylo to v pohodě. Sice při klesání se prckovi asi moc nelíbil ten podtlak, takže se dost bolestivě vyboulil, ale když jsem změnila polohu a trochu ho postrčila jinam, tak to bylo v pohodě. Myslím, že se nemusíš bát a cestu rozhodně rušit nemusíš!
Navíc moje sestra cestuje z USA do Čech „zá:,–(ně“ těhotná - tedy v posledních 2 letech
. Poprvé když čekala mimčo, tak přiletěla nějak v 4. měsíci a teď přiletí zítra také ve 4. měsíci těhu. A nijak si minule nestěžovala a myslím, že i teď to bude v pohodě.. Akorát to chce asi víc chodit, víc pít, na dlouhý let si vzít spíše v letadle uličku, abys mohla libovolně chodit na WC a případně si při koupi letenky objednat jiné menu k jídlu.
Uvidíš, že to bude v pohodě a zvládnete to ty i mimčo bříšku
.
já letěla taky ve 29.týdnu, do Říma a pak s přestupem na Sardinii, zničili nám zavazadlo, kvůli zpoždění prvního letu jsme nestihli druhý, cestou zpátky aerolinky stávkovaly, tak nás pře:,–(ili do jinýho letadla, který odlítalo za 20 minut, museli jsme běžet…atd. a přes to přese všechno jsem ani nevěděla, že jsem těhotná - to až když jsem v letadle dostala hlad jak vlk… ![]()
Ahoj,
ja letela asi v 8.tt a to jsme nikomu radsi nerikali, ze jsem tehotna, aby se zbytecne nebali
Rekla bych, ze to zalezi na tom, jak Ti bude, ale asi se musis rozhodnout brzo kvuli letenkam, co? Jinak myslim, ze samotny let je docela v poho, akorat do statu budes asi dlouho sedet, tak myslet na to, ze se musis cas od casu protahnout… Ale to uz tu holky psaly ![]()
diki za odpovede, ale nakoniec to vyzera nie velmi dobre, mimi bolo na 1. ultrazvuku vyrazne mensie nez malo byt, takze sa uvidi o tyzden ci je ok, alebo uz vlastne ani nie je. Teraz kebyze si mam vybrat ci USA alebo mimi, tak viem co, ale asi to niekto hore rozhodne za mna
tak pockam, papa
Tak to me mrzi, ale neztracej nadeji, ta umira posledni!!! Preji dobre vysledky!!!