Jak roste bříško..

1165
2.7.10 11:41

Jak roste bříško..

Ahojda holky, kdy Vám hlavně u štíhlých těhulek začalo růst bříško? Já jsem nyní v 9tt+1 a asi už týden ho mám tak jako bych se víc najedla. Ráno když vstanu, jdu na záchod atd. měla jsem ho úplně ploché (57/171), ted už ho mám jako bych se naládovala oběděm, myslíte, že je to již možné, že se děloha zvětšila atd. ? nebo kdy jste prvně a jak objevili začínající těhu bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janibubi
2.7.10 11:43

No u me to bylo asi 2.mes.Nejdriv to vypadala,ze sem zloustla az pozdeji sem ho mela pekne tvrdy a kulaty.Nejvic mi narostlo posledni mesic.

• Citovat
  • Upravit
35545
2.7.10 11:46

To je individuální, já až ve 4. měsící věděla i podle vzhledu, že jsem těhu. :-D Možná je to tím, že jsi fakt štíhloučká. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.7.10 11:48

právě že všechny těhulky a maminky píšou, že začíná vykukovat až tak ve 4.měsíci, tak mě to mate co to mám :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
2.7.10 11:49

kazda to ma jinak…

• Citovat
  • Upravit
15674
2.7.10 11:50

Zezačátku to ani tak není zvětšená děloha jako spíš plyny atp. Já se teda mezi ty štíhlejší rozhodně nepočítám, taky na mně moje první těhu vidět moc nebylo až skoro do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
2.7.10 11:51

ahoj, taky jsem objevila zvětšené bříško kolem 9-10tt, všimnul si i manžel, ale pro ostatní lidi to bylo jen, jako bych se víc najedla. a po ránu vždy nic moc, ale večer jsem si vždy připadala, jak pátrací balón :lol: jinak velký přelom byl v 15tt, to jsem se prostě jednou ráno probudila a byl tam kulatej pupík..a od té doby roste závratnou rychlostí…i když u mě to bude ještě trochu něco jiného…nosím tam dvě prďolky :oops:

radím každej tejden fotit…je to pak docela sranda na to zpětně mrknout, jak se zvětšoval :palec: tak přeju hezký kulacení!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.10 12:10

Nepatřím mezi štíhlounké,ale tady máš moji fotku bříška v 11. týdnu.....mě zase roste břicho rychle.....

• Citovat
  • Upravit
27009
2.7.10 12:10

U prvního kolem 11tt týdne tuším a ted u druhého někdy kolem 8 tt jsem už nedopla své kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.7.10 12:21

Ahoj Kacenko :-) Já nepatřím mezi štíhlé. Jsem teď ve 27tt a spousta lidí ani neví, že těhotná jsem, ale anžel říkal, že už trochu břicho mám :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.7.10 12:40

Ja jsem stihla pomerne dost, brisko nijak extra videt nebylo hodne dlouho, do 4.m to ani snad deloha byt nemuze, protoze je zatim jeste schovana v panvi a teprve v tom 4.m zacne trochu lizt ven, nicmene jsem byla spis nafoukla a vecer to bylo trochu i videt (ja, nikdo jiny nic nevidel :lol: )
Brisko vylezlo az tak po 20.tt. Ale temer od zacatku mi byli neprijemne snad vsechny kalhoty v pase, takze jsem si rychle koupila kalhoty s pruznym pasem a bylo to mnohem lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.7.10 12:42

takže je to asi individuální :lol: já ho má asi nafouklé :-? tak musím vydržet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
2.7.10 12:45

individuální to je, ale třeba to fakt není jen nafouklé bříško… :wink: jen si to užívej. já mám teď pupek, jako moje kámoška v 7měsíci…a to jsem hubenej prcek…

• Citovat
  • Upravit
16492
2.7.10 12:48

MOndi ale ty tam máš dvě parádnice :-) Ty se musí roztahovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
2.7.10 13:04

Majo - to je fakt, kdoví, jaký by to bylo, kdyby tam bylo jen jedno… :mrgreen: ale i tak…já na sobě už v 11tt viděla pupek a když zpětněkouknu na fotky, tak se trošku směju, kde jsem ho viděla…ale užívala jsem si ho a furt se zálibně prohlížela…ale to asi známe všechny, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky